Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

cinemarillion

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

cinemarillion sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Men jeg får det ikke til å funke på testbenken... Fibaroen klarer ikke å drive hele 5-meteren, og heller ikke nåre jeg delte av en 3-meter. Den lyser rødt etter å har prøvd seg på kalibreringen, og blinker rødt 4 ganger når den får nye ordre fra ip-symcon. Med 2 meter klarer den kalibreringa, men er enten på eller av, ingen dimmefunksjon. Driveren skal kunne dra 150w i følge trykken, og fibaroen skulle vel også klare ca 5 *20w (pr/m). Med to metter står det i ip-symcon at den drar ca 40W. Er det noen god forklaring på dette? Det er vel sikkert noe jeg ikke har tenkt på, så da har jeg en læringsmulighet nå På produktarket til led-driveren står det at den må dimmes på 230v sida, og ikke 24v. Er det noen god grunn til det? JEg har en fibaro rgbw også som kan omplasseres ved behov.
  2. Supert! Takk for svar:) Men å mikse fasesnitt og faseavsnitt er ikke en god ide? (av nysgjerrighet, hva skjer?) Og: Er det noe problem å parallellkoble Led-stripsa? Det er opplegg til gamle lysrør i veggene, over to benker. Kan jeg bare få satt på dimmer og trafo der bryteren var, og led-strips i stedet for lysrørarmatura?
  3. Hei. Kan jeg stjele denne tråden, da mitt spørsmål er i samme gata? Jeg skal legge led list under kjøkkenskapene, og har prøvd med hue, men syns de lyser litt for svakt, så jeg kjøpte https://www.led-spot.no/products/ledstrips-827-5050-144wm-24v-5m-ip22 som jeg tenker bør ha nok juice og https://www.led-spot.no/products/bg-80w-dimbar-led-driver-24v2 Dette tenkte jeg først å dimme med en x-comfort-dimmer jeg hadde liggende (CDAU-01/03), men den dimmer bare faseavnitt, og ikke fasesnitt som trafoen trenger. Har jeg forstått det rett så langt? Hva skjer om jeg blander fasesnitt og faseavsnitt? Så jeg kjøpte en fibaro dimmer 2, som jeg tenkte jeg kunne bruke til å dimme ledstripa, siden den er universal. Er det en god ide? Jeg har både x-c og z-w i huset fra før. Den så fristende ut den dimmeren nevnt før i tråden, men jeg håpte egentlig å ikke kjøpe mer enn det jeg har... Og, ja, jeg vet at 'trikkern må sette det opp, men mye av morroa er å forstå litt mer hele tida. Hilsen long time lurker, cinemarillion
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.