Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Hille

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hille

  1. Liten oppdatering i saken, Wattle/Develco EMIZB-132 er nå støttet i zigbee2mqtt. NB! Hvis dere har en stick med firmware fra 2017 så vil det ikke fungere med Aidon. Jeg endte opp med å sende min stick inn til Wattle så oppdaterte de firmwaren for meg. Mer info og logg fra testingen her https://github.com/Koenkk/zigbee-herdsman-converters/issues/974
  2. Slenger inn her, så får dere si i fra om det heller burde vært i egen tråd. Kjøpte selv en av disse Wattle rebranda Develco målerne. Har opprettet en tråd på githuben til zigbee-herdsman-converters repoet som zigbee2mqtt benytter seg av. Ut i fra siste testing så får vi nå hentet ut verdier fra Cluster id 0x0B04 (Electrical Measurement) men det er samme verdi på alle dataene = 65535. Jeg har en Aidon måler og slik jeg forstår det så må man spesifisere (Manufacture Specific Attributes) 0x0201 for å kunne aktivere kommunikasjon fra Aidon. Men selv med dette spesifisert i koden til herdsman-converteren så får jeg samme verdien på alle dataene. Er det noen flinke hoder som har peiling på hva som kan være galt med koden vi kjører? Her er tråden: https://github.com/Koenkk/zigbee-herdsman-converters/issues/974 Edit: Har forresten målt pinne 1-2 og ser at jeg får 24v.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.