Gå til innhold
 • Bli medlem

petersv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  670
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

petersv vant dagen sist 5. august

petersv hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

107 Excellent

Om petersv

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

2 177 profilvisninger
 1. *kremt*, rsync, backuppc *kremt* Fra spøk til alvor, inkrementell og komprimert backup er et must. Er kjekt med diff per fil flere år tilbake i tid, og total backup-størrelse som er mindre enn kilden. Såvidt jeg vet (og selv bruker) fungerer BackupPC kun på linux, men tar fint backup av windows-maskiner.
 2. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Apropos: https://github.com/zigpy/zha-device-handlers/commit/81ad3cc5a1aad6eadadeec595f4a150218c4978d Ser ut som støtte i ZHA er nært forestående
 3. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  I den andre tråden der fw-filene er postet, står det at oppdatering kunn skjer under boot, det menyvalget gjør vistnok ikke noe. Jeg har kun oppgradert via boot (automatisk, ikke trykket noen knapper.) Det er kun en fil du trenger, det er den ap*.bin, de andre var til lysbryteren i samme serie. Versjonsnummeret på ap1.bin er v1.2.5R. Versjonsnummeret på app.bin er v1.0.11R Dobbeltsjekket $ strings app.bin |grep v1. v1.0.11R $ strings ap1.bin |grep v1. v1.2.5R Mao. tror jeg at du har fått lagt inn app.bin vellykket ved boot, men aldri ap1.bin. Prø
 4. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  EDIT; jeg blanda, se bort fra filene i siste post, de var for elko rf tr dimmeren beklager villedingen, det er endel år siden jeg mottok de, så det gikk i glemmeboka, og jeg så først feilen når jeg sjekket strengene i binærfilene. Mao. skal du kun bruke den ene bin-fila jeg posta først. Fungerer ikke det så er det noe spesielt med din termostat virker det som, jeg har oppgradert mine vellykket.
 5. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  delete
 6. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Da har du ikke fått lagt inn FW fra fila jeg la ved i posten min. Pass på at kortet er FAT32-formatert og at du tar sikringa til thermostaten, ikke bare skrur den av. (regner med du har gjort det, men nevner det for sikkerhets skyld.)
 7. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Hva står i displayet når du skrur den på "post bildet"? Der lister de litt versjoner. Har inntrykk at det ikke er 1:1-mapping av v.nr i display vs fila som lastes/release notes.
 8. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Se posten min mellom dine to siste (like) poster @Owangen.
 9. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Det jeg og andre jeg har hjulpet har lykkes med er å legge vedlagte fil på sd-kortet og "boote" enheten, og deretter reboote+fjerne sd-kortet. ap1.bin
 10. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Er spent på hva du finner ut av. Har hatt lyst til å se på det selv, men tiden har ikke strukket til.
 11. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Jeg har bare inkludert den direkte, den har kun basic info, romtemp og set-temp.
 12. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Jeg har vel minst tre forskjellige HW revs på mine, men de er på hytta så får ikke testet nå. Det sagt, så kommer de opp helt likt hos meg med samme FW (i ZHA.)
 13. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Da oppdaterer dere begge til siste versjon, unødvendig etter min mening å lage noe som er kompatibelt med gammel FW. Det er rett fram å oppdater, bare legge fila på SD-kort (FAT32-fromatert). Og ta sikringen, putte i sd, skru på sikringen, vetne til oppdatert, skru av og ta ut sd, ferdig. Her er siste versjon av fw. lengre bak i tråden finner dere nyeste fila for zigbee-modulen også:
 14. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Det er sikkert greit å sjekke fw versoner, og ev oppdatere til siste på termostatene og zigbee-modulen via sd-kort. Det er noen forskjeller. Siste versjon ligger her inne.
×
×
 • Opprett ny...