Gå til innhold
 • Bli medlem

petersv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  399
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

petersv vant dagen sist Oktober 14

petersv hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

56 Excellent

Om petersv

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

554 profilvisninger
 1. @antonkristensen, har du prøvd https://www.npmjs.com/package/crc16 ? Edit, denne ser bedre ut og sies er nettopp for MODBUS: https://www.npmjs.com/package/node-crc16
 2. Aidon følger ikke standarden nå, det er derfor den blir endret når de må implementere standarden. Hafslund med Aidon sender noen Auido-spesikke proprietære koder pt.
 3. Det ligger endel dumps fra Aidon i den andre tråden, men vær OBS på at de kommer til å endre formatet i 1. kvartal neste år sier de.
 4. petersv

  Miele@home, praktiske erfaringer?

  Du kan sjekke ut POSTman f.eks.
 5. Kult @endre! Fint med flere implementasjoner. Jeg har kikket på "oss" sin parser skrevet med js i node (https://oss.no/nerdemodus/) Jeg har en annen app i node som lagrer sanntidsdata i influxdb, det fungerer veldig bra. Hvis jeg får åpnet måleren min, og får montert dongel, på ett eller annet vis (måler står utendørs vekk fra huset pga. nye krav om målerplassering) så kan jeg lage en simpel implementasjon. 90% er ferdig fra oss som har vært så kule å frigitt koden under MIT-lisens, så det bør være overkommelig å få til på en kveld eller to (med litt ro.)
 6. petersv

  ID-Lock V2

  19. februar for å være pinlig nøyaktig. Derfor jeg skrev januar eller februar 🙂 Fornøyd?
 7. petersv

  ID-Lock V2

  Jeg vet ikke, men skal gi beskjed om dette settet varer veldig kort.
 8. petersv

  ID-Lock V2

  Tror ikke man skal legge for mye i det prosenten. Jeg satt inn nye batterier i dag, og den viser 65%. Det er ikke rett fram å beregne batteriprosent siden temp osv påvirker spenningen endel. Men når den er under 25 så viser den 0. Jeg byttet derfor mine. De har vart siden januar/februar med Zwave siden august. Merke first price.
 9. petersv

  Dine automasjonstabber!

  Jeg har de samme AG10 😬
 10. petersv

  ID-Lock V2

  Hvis du trykker 0 istedenfor 1 til slutt i sekvensen skrur du av bt. Da kan du prøve igjen. Pass på å gjøre det om det feiler, ellers kan batteriene tappes pga at bt står på. Dette fikk jeg fra support, og løste det for meg.
 11. petersv

  Dine automasjonstabber!

  Regner med det ble løst med ny ansettelsespolicy.
 12. petersv

  Dine automasjonstabber!

  Problemet er vel borte neste år, er vel planer om å gå over til standardltid hele året.
 13. petersv

  Er Elko ZigBee åpen?

  Har du kontakter der?
 14. Det enkleste er helt klart tibber, men da må man dele all sin data med de.
 15. Hei @SteinarH! Hvis du følger metode 1 i 1.-post så er det kun COTS (commercial off the shelf) produkter du trenger. Spør gjerne om det er noe spesifikt med metode 1 du lurer på.
×