Gå til innhold
 • Bli medlem

Pss

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Pss

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pss

  Oppkobling av system

  Ja, stemmer! Den var nesten dobbelt så dyr som Homey, og når jeg har lest litt rundt virker det ikke som de fleste er helt overbeviste om at det er løsningen man burde gå for.
 2. Pss

  Oppkobling av system

  Namron? Går litt fort der ja! Takk for gode svar. Ser jo ut som det burde værer mulig uten alt for mye styr.
 3. Pss

  Oppkobling av system

  Kanskje litt dårlig forklart. Men de ville installere en annen enhet for meg. Jeg vil heller ha Homey, så takket nei til at de skulle gjøre det. Håper bare ikke jeg har gått på en smell 😅
 4. Pss

  Oppkobling av system

  Hei, Pusser opp leiligheten og setter inn følgende utstyr: - Natron z-wave dimmer - HeatIT z-wave termostat, men varmefolie - IKEA Fyrtur - Fibaro Roller Shutter 3 til markiser. Tenkte å koble opp alt til Homey. Har elektriker som kobler til alt utenom Fyrtur. Elektrikeren ville ha en helt annen styringsenhet, og ville koble opp dette for meg. Om jeg venter til elektrikeren er ferdig, så kjøper meg en Homey. Er det noe jeg kan sette opp selv da, eller må jeg koble det til før enhetene settes inn i vegg/bryter. Takk for svar
 5. Synes det er utrolig rart at Nello var det eneste alternativet. Men det er vel som de skriver i den artikkelen, over 1700 forskjellige porttelefoner, og vanskelig å være kompatible med alle. Men i utgangspunktet burde det vel bare være å koble seg opp til kabelen som kommer fra hoveddøra? Når det ringes på sender den signaler til en enhet som sender til mobilen, når man åpner på mobilen sendes det motsatt. Ser ut som det blir lagt litt på is i håp om at det kommer noen nye produkter etter hvert.
 6. Det kan være! Jeg sendte de en mail for et par uker siden jeg aldri fikk svar på! Noen andre aktører som kan fungere? Styret består av masse sure personer, så fort at noen misliker det. Men det var også noe av grunnen til at jeg så på Nello, for det så ut som jeg bare trengte å gjøre endringer på porttelefonen i min leilighet. Om det skulle vise seg at dette blir for vanskelig eller for dyrt, så er jeg uansett fortsatt interessert i å kunne styre bare porttelefonen.
 7. Hei, Jeg pusser opp en leilighet i en blokk i Oslo. Jeg legger til en del hjemmeautomasjon (varme, lys, markiser, rullegardiner og høyttalere), og synes både dette er nyttig og morsomt å drive med. Nå leter jeg etter en enkel måte å få til en smart dørlås på. Problemet mitt er at det er 3 dører man må gjennom før man kommer inn til leiligheten min. Den første døren er inngangsdøren i bygget. Denne er koblet opp med intercom/porttelefon til leiligheten. Jeg så litt på Nello, men veldig åpen for andre forslag. Den neste døren er fra heisen og inn til en mellomgang som bare går til leiligheten min og naboens. Jeg skulle gjerne latt denne døren alltid stå åpen, men naboen er ikke enig! Her vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Den siste døren er inn til leiligheten min. Her finnes det vel flere smarte dørhåndtak som kan brukes. Lurer på om det er et system som kan brukes for å koble alt sammen, slik at jeg skal slippe inn noen fra gaten, og helt inn i leiligheten uten å være hjemme. Varme, lys og markiser er z-wave, og rullegardiner Ikea sine. Ikke helt bestemt meg for høyttalersystem, men jeg har et ønske om å koble alt opp mot HomeKit.
 8. Men vil ikke HomeKit med en AppleTv fungere på samme måten?
 9. Homey appen eller noen av løsningene deres? Kan du utdype litt? Gikk for HomeKit fordi jeg stoler på Apple når det kommer til personvern. Isåfall mer enn jeg gjør med mange andre!
 10. For en som er ganske fersk på dette, så prøver jeg å høre om noen kan hjelpe meg! Tenkte å gå for Namron dimmeren jeg la med under. Er vel samme typen, bare med hele dimmeren. Jeg bruker HomeKit for varme i gulv og skal koble opp ikea sine rullegardiner. For å få disse til å fungere med homekit må jeg vel bruke en ekstern gateway og en bridge. Vil jeg fortsatt kunne legge de inn for hvert rom slik at det blir oversiktlig i appen, og vil jeg kunne både skru av/på og dimme, eller vil dette bare bli rotete? Og gjør jeg det vanskelig for meg selv, eller burde det gå bra? https://www.elektroimportoren.no/led-dimmer-z-wave-200w/1402756/Product.html?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_content=zwave
×
×
 • Opprett ny...