Gå til innhold
 • Bli medlem

Sture00

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Sture00

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sture00

  Få ut verdier fra Aqara Smart Vibration Sensor

  Fjernet sensoren fra Phoscon og har prøvd alt av kombinasjoner for å få den koblet opp igjen. Er det riktig med at du skal holde inne knappen 5sec for å resete den og så samme med aktivering? Har prøvd 5/10 sec , ut med batteriet, 3 raske trykk.....
 2. Sture00

  Få ut verdier fra Aqara Smart Vibration Sensor

  De kommer veldig hyppig disse oppdateringene Skal teste siste Firmware
 3. Sture00

  Få ut verdier fra Aqara Smart Vibration Sensor

  Jowiehue er 2.0.3.3 og Deconz 2.05.64. Har slettet og lagt den til et par ganger men samme som kommer opp.
 4. Er det noen som har Aqara Smart Vibration Sensor og vet hvordan man kan få opp de forskjellige sensor verdiene? Den dukker kun opp som en device uten funksjon. Gir signal ved bevegelse i Deconz men ikke noe mer fornuftig i HS.
 5. Sture00

  HS3 mottar zwave kommandoer, men sender ikke

  Kan være det samme jeg sliter med. Våknet til iskaldt hus da ingen av ovnene har slått seg på. Får hele tiden feilmeldinger fra Z-wave brytere som står i veggen (fibaro, telldus, collcam). Sensorer og andre ting som går på batteri fungerer som nornmalt. Kjører Win10 med HS3 pro
 6. Sture00

  Conbee II og Trådfri pærer

  Har forsøkt dette mage ganger men fant en som hadde samme problem og oppskriften er å skru lyset på, men å skru det raskere av igjen. Dette er ihvertfall tilfelle på Conbee
 7. Tror det skal være bra dekning. Har foreløpig 3 pærer i 2 etasjer. Alle pærene responderer umiddelbart.
 8. Slettet devicer i HS og Deconz. La de til igjen for fjerde gang. Restartet JowieHue. Nå ser det ut som det er satt opp slik det skal men responsen på knappene har veldig periodisk lagg. Må som regel vente et par sekunder mellom hvert knappetrykk for at HS får kommandoen. Har koblet en fjernkontroll opp mot å styre Sonos.
 9. Deconz 2.05.64 - fm 0x26490700 Jowiehue 2.0.3.2 De endrer tidspunkt når jeg trykker på knappen. Slettet den fra HS og søkte den opp igjen via Scan new devices. Da endrer on/off knappen seg til unknown. Må den da tildeles funksjon?
 10. Er det noen som har en link/guide til hvordan man får frem alle knappene på den runde Trådfri fjernkontrollen i Homeseer? Har nå kun on/off og batteri.
 11. Sture00

  Conbee II og Trådfri pærer

  Sliter med å få koblet til 1000lm trådfri pærer med ConBee II. Har til nå fått opp to runde fjernkontroller og en rund dimmer fra trådfri samt 30w led driveren men ingen av pærene dukker opp. Har siste firmware på Deconz og begge pærene får jeg opp i Hue bridge. Begge pærene har jeg reset flere ganger. Noen så har bedre erfaring?
 12. Sture00

  Slette Z-Wave devicer

  Hvis dette har blitt forsømt med tidligere paring av enheter. Kan det hjelpe å kjøre en Z-Wave -> Rescan for å få alt synkronisert mellom device og HS eller er det bedre å fjerne og legge til på nytt?
 13. Sture00

  Slette Z-Wave devicer

  Lærte det på den harde måten
 14. Sture00

  Slette Z-Wave devicer

  Finnes ikke device laget for noen av nodene. Men de forsvant da jeg fjernet de via Remove Bad Node. Da skal jeg neste gang ikke prøve å pare nye enheter med å ta ut Z-sticken av Homeseer. Var da enkleste løsning jeg kom på når jeg skulle pare låsen så allerede var montert i døra.
 15. Sture00

  Slette Z-Wave devicer

  Etter et par mislykkede forsøk med å pare en Danalock med Aeotech Z-Stick ser jeg at det har dukket opp et par devicer jeg ikke får slettet. De ligger kun under Z-Wave/Node Information og ikke under Device List. Burde jeg få de fjernet og kan de fjernes?
×