Jump to content

Sture00

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sture00 last won the day on October 14

Sture00 had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Sture00

 • Rank
  Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Passer Walli dimmeren greit i veggboks? Forstod disse er ganske dype i forhold til f.eks Sunricher og Namron.
 2. 1299,- for Bevegelsesensor , dør/vindu sensor, termostat og lekasje sensor.... Elko vet å sko seg. Kom ikke som et sjokk at de legger seg på et slik prisnivå. https://www.eldirekte.no/elko-smartsensorbevegelsetradlos/cat-p/c/p1500015794
 3. Siden i går har mine Philips hue pærer koblet opp mot Deconz/Homeseer plutselig begynt å vise blått lys på warm whites instillingen fra JowiHue. Alt har fungert supert frem til nå hvor jeg ikke klarer å få denne lyssettingen til å lyse riktig farge. Noen så har peiling eller erfaring med noe lignende`? Gjelder kun Hue pærer med farge. Har og installert Deconz 2.05.84 men den viser 2.05.81 i programmet..
 4. @Venin Størrelsen kan vel og forklares av 2stk AAA batterier mot CR2032 i Aqara
 5. Kan anbefale Danalock da den kan brukes uten å bytte ut eksisterende lås. Kan kommunisere med Zigbee eller Z-wave. Da kan du bruke vanlig nøkkel eller kjøpe kodepanel til utsiden, eller bruke app.
 6. Tror de fleste har identisk hardware men forskjellig merke som gir de ut. Denne ble kjøpt på Aliexpress under navnet "2020 Newest Temperature and Humidity Sensor with LCD screen display working with TuYa Zigbee Hub batery powered smart life" fra den kjente butikken Mr. Wu Digital Store Prøve meg og på to andre Tuya produkter med Zigbee kommunikasjon men dessverre kommer begge opp som On/Off light og ikke som Switch i Deconz.
 7. Jo, fikser et bilde litt senere i dag.
 8. Jeg har festet èn bak garasjeporten og satt opp event som forteller om porten er åpen eller lukket. Blir den ikke lukket på gitt tid så sender Pushover melding på telefonen.
 9. Kjekk sak som kommer til å erstatte mine Aquara temperatur sensorer. Gikk rett inn i Deconz
 10. @VikingOy Dukker opp som lys og ikke bryter... Jeg forsøkte å legge den til via "switch" i Deconz og etter et par forsøk fant jeg ut at den dukket opp i "Lights" som On/Off light.
 11. Testet ut Tuya switch fra AliExpress og forsøkte å koble den til Deconz. Etter et par forsøk merket jeg at det hadde dukket opp 4-5 forskjellige lys enheter type On/Off light istedenfor. Noen som kjenner til merket eller bryteren som har erfaring med den eller er det bare å vente og håpe på at den en gang vil støttes i Deconz ?
 12. hehe, har samme i Z-wave modell. Sendte meg ned i sikringsskapet da alle lysene plutselig skrudde seg av. Fant ut at det var 3åringen i huset som lekte med bryteren
 13. Tror disse blir fryktelig dyre sammenlignet med f.eks Kina produkter med Zigbee. Jeg kjøper heller 4stk Aliexpress sensorer enn èn fra Elko... Men godt at flere hiver seg på og øker konkuransen og pris.-
 14. Supert, takk for god hjelp som alltid
 15. Ser ut som sticken fungerer litt periodisk og må byttes ut. Hva blir den riktige måten ved å bytte ut en Zwave stick med ny? Har tatt backup i Plug-ins --> Z-wave--> Controller Management, men skal det ikke være en restore knapp hvor jeg kan gjøre inn backupen jeg har tatt? Fjerner jeg eksisterende Z-Wave nett og opprettet nytt med backup, Feks ERASE this interface and create a new network?
×
×
 • Create New...