Gå til innhold
 • Bli medlem

Sture00

Medlemmer
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Sture00 vant dagen sist Oktober 14 2020

Sture00 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

Om Sture00

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Synes HUE pærene var dyre men dette begynner å blir ekstremt.. Kan forstå de ønsker å selge med trygghetsforsikring
 2. Designed to weather the elements, Doorbell 6’s outdoor button is waterproofed to IP55 standards and can operate in temperatures between -4°F and 104°F / -20°C and 40°C.
 3. Mener det skal stå et 2450, ble nylig byttet. Har ikke vært borti mer en 6-7 minus så jeg kan ikke si at den har virket upåklagelig frem til nå.
 4. Brukt Z-wave dørklokke fra Aeotec. Denne har utendørs ringeknapp og innendørs ringemodul. Innemodul er koblet til strøm men har og backupbatteri. Har blitt brukt sammen med Homseer og fungert fint. Kan sendes mot kjøper betaler frakt. Kan hentes i Sola, 4058 Tananger Pris 500,-
 5. Hos meg er det hovedsaklig Hue devicer. Pærene ser ut til å fungere bra. Ser og at det er en del av enhetene som har dårlig forbindelse og "rød" tilkobling. Vet ikke om dette er normalt eller om det er noe feil. Har pærer i alle rom, etasjer og alle utelamper så det burde ikke være noe som blokkerer signalet.
 6. Benytter Conbee II i Homeseer og har en god del blanding av Hue enheter, pærer, fjernkontroller og bevegelsessensorer og masse fra Aqara, Trådfri etc. Har noen dimmere og bevegelsesenor som er satt opp mot lysgrupper i Deconz og noen i HS. SIste uker har Hue dimmere begynt å "falle" ut hvor de tidvis virker litt eller ikke i det hele tatt. Skal jeg dimme opp eller ned er det 50/50 om den lyser grønt og utfører kommando eller rødt og kun lyser rødt. Skal jeg da skru av lyset så kan det hende jeg må trykke 5-10 ganger for at den responderer.I det siste så har dimme funksjonen på Hue d
 7. Passer Walli dimmeren greit i veggboks? Forstod disse er ganske dype i forhold til f.eks Sunricher og Namron.
 8. 1299,- for Bevegelsesensor , dør/vindu sensor, termostat og lekasje sensor.... Elko vet å sko seg. Kom ikke som et sjokk at de legger seg på et slik prisnivå. https://www.eldirekte.no/elko-smartsensorbevegelsetradlos/cat-p/c/p1500015794
 9. Siden i går har mine Philips hue pærer koblet opp mot Deconz/Homeseer plutselig begynt å vise blått lys på warm whites instillingen fra JowiHue. Alt har fungert supert frem til nå hvor jeg ikke klarer å få denne lyssettingen til å lyse riktig farge. Noen så har peiling eller erfaring med noe lignende`? Gjelder kun Hue pærer med farge. Har og installert Deconz 2.05.84 men den viser 2.05.81 i programmet..
 10. @Venin Størrelsen kan vel og forklares av 2stk AAA batterier mot CR2032 i Aqara
 11. Kan anbefale Danalock da den kan brukes uten å bytte ut eksisterende lås. Kan kommunisere med Zigbee eller Z-wave. Da kan du bruke vanlig nøkkel eller kjøpe kodepanel til utsiden, eller bruke app.
 12. Tror de fleste har identisk hardware men forskjellig merke som gir de ut. Denne ble kjøpt på Aliexpress under navnet "2020 Newest Temperature and Humidity Sensor with LCD screen display working with TuYa Zigbee Hub batery powered smart life" fra den kjente butikken Mr. Wu Digital Store Prøve meg og på to andre Tuya produkter med Zigbee kommunikasjon men dessverre kommer begge opp som On/Off light og ikke som Switch i Deconz.
 13. Jeg har festet èn bak garasjeporten og satt opp event som forteller om porten er åpen eller lukket. Blir den ikke lukket på gitt tid så sender Pushover melding på telefonen.
 14. Kjekk sak som kommer til å erstatte mine Aquara temperatur sensorer. Gikk rett inn i Deconz
×
×
 • Opprett ny...