Gå til innhold
 • Bli medlem

Sture00

Medlemmer
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Sture00

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sture00

  Boost knapp i Homeseer

  Jeg prøvde å kopiere den først men den teller ikke ned og så sjønner jeg ikke hvordan jeg knytter den mot en device. Formålet er å forlenge på tiden til et lys og ønske å ha en forlengelsesknapp så utsetter det fra å gå av da lyset skruer seg automatisk av hvis det ikke er bevegelse innen en viss tid. Lyset er knyttet opp mot en bevegelsessensor. Bruker jeg en counter så kan jeg vel kun lage knapper med låste tider den teller ned..?
 2. Sture00

  Boost knapp i Homeseer

  Skulle hatt en Boost knapp slik som finnes i SDJ-VStat hvor man har en knapp som man kan trykke på flere ganger og øke tiden den teller ned. Noen som har en oppskrift på noe slikt?
 3. Trenger et enkelt og billig kamera til å kunne sjekke status til huset når jeg er på reise. Ser at Nedis har to trådløse oppladbare til en grei pris men finner ingen info om kvalitet på bilde eller funskjoner. Noen som har vært borti disse? https://www.komplett.no/product/1152490/hjem-fritid/smarte-hjem/alarm-sikkerhet/overvaakningskameraer/nedis-oppladbart-ip-kamera-utendoers https://www.komplett.no/product/1152485/hjem-fritid/smarte-hjem/alarm-sikkerhet/overvaakningskameraer/nedis-oppladbart-ip-kamera-innendoers
 4. Jeg stemmer for at vi bruker Kvoteappen og betaler inn på eget initiativ. Da kan vi bruke et system som allerede satt i gang og fungerer.
 5. Ønsker å få til at nettbrettet jeg har HStouch på skal vise en fullside 30min om morgenen med en kalenderoppføring hvis et kriterie er på dagens kalender og inneholder en viss tekst. Hvis f.eks kalender inneholder kriterie "bursdag" så dukker den opp på fullside en halv time om morgenen. Som default går alltid HStouch tilbake til hovedskjermen etter 5min. Kan dette styres per side i touch? Er dette noe i riktig retning?
 6. Ser mine pærer i Hue appen har fått lite oppdateringer etter 2018. Noen spotter 2019 og dimmere.
 7. Hvilke erfaring har du med Sensative Strips? Vurderte de med teperaturmåler men leste at de er noe trege mtp oppdatering. Synes prisen og er ganske stiv i forhold til f.eks Aqara sine til en snau 80lapp og mulighet for batteribytte.
 8. Hvordan blir dette når vi har Hue pærer koblet til Deconz ? https://www.dinside.no/bolig/oppdater-lyspaerene-dine/72112004
 9. Hei, datt over samme problemstilling. Ser at vindstyrke er 23m/s i Homeseer og yr sier 12m/s . Hvordan satt du det opp for at det skulle bli riktig ?
 10. Ja, så den forsvant fra hovedsiden hvor alle devicene er listet opp men jeg kan ikke gå inn på den etterpå. Så nå tror jeg det er en blanding av en halvt fjernet Node40 og en nylig lagt til Node50 som krangler med 40. Begge er samme devicer. Jeg skal prøve å fjerne den èn gang til når jeg kommer hjem. Fibaro switchen har vært kranglete fra dag èn så det kan være feil på den.
 11. Når jeg la den inn på nytt fikk den navnet NODE55. Må jeg ekludere den som node55 for at den og skal fjerne gammel NODE40 ? Ser ikke mulighet å fjerne den fra Controller management eller Node information i HS
 12. Sture00

  Fjerne Z-wave device fra HS

  Hadde en fibaro switch som ikke responderte eller lot seg sette i pair modus. Prøvde remove/exclude node og replace bad node men ingenting virket. Fikk lagt den til igjen på ny etter en reset av switch men har fortsatt spor igjen av den før jeg la den til på ny. Finnes det noe måte å fjerne gammel info eller kan det bare ligge?
 13. Jeg har Homeseer og koblet opp 5 av disse til å styre lys, lås og sonos bla. Fleste gangene jeg inkluderer en kontroll kommer bare et par av knappene opp. Gir det noen timer til en dag så er alle knappene synlige.
 14. Vidabox til nettbrettet. Samler mot til å få HSTouch på den ila helgen.
×
×
 • Opprett ny...