Gå til innhold
 • Bli medlem

LEHoisveen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om LEHoisveen

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

193 profilvisninger
 1. LEHoisveen

  IKEA gateway

  Nei har ikke det, men da skal det testes når jeg kommer hjem
 2. LEHoisveen

  IKEA gateway

  Har en IKEA Gateway koblet opp med hs3. Denne driver å faller ut hele tiden, den har fått fast ip adresse, som også er satt opp i trådfriseer. Må ta strømmen av Gateway annenhver dag.... Fler som har problemer med IKEA Gateway? Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 3. LEHoisveen

  Holder rfxTRX på å gå ut?

  Når kommer de? Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 4. LEHoisveen

  Lars-Einar's Automated Home

  Nå har jeg endelig fått 3d printet noen holdere til diverse ting, i første rekke 1 stk Huawei tab og 2 stk alexa echo dot. (Bilder kommer). Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 5. Fant ut av det, hadde skjedd noe rart under lagring av script filen... Hadde sneket seg inn en del ? tegn.
 6. Hvordan får jeg dette til å virke? Jeg har laget en device kalt Fridag eller arbeidsdag med device ref 467. Så har jeg laget en event som beskrevet over og satt inn 467 i Parameters feltet.
 7. LEHoisveen

  Event i HS3

  Så da blir det så enkelt som dette: IF The time is at 08:00:00 Then Set Device Virtuelle AlleRom Tidsstyring to Day
 8. LEHoisveen

  Radiator styring

  Takk for linken Konklusjonen min som skal testes ut når jeg kommer hjem er at jeg unpairer dem og pairer dem igjen i nærheten av zwave kontrolleren, ser ut som at det kan være at de er blitt pairet i unsecure mode. Jeg satt vel 6-7 meter fra kontrolleren når de ble pairet.
 9. LEHoisveen

  Radiator styring

  Det er ikke stor avstand, vil tippe maks 5-7 meter. Leiligheten er på 72m2 og kontroller er plassert sånn ca i senter av leiligheten. Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 10. LEHoisveen

  Event i HS3

  Hvordan setter jeg opp en tidsstyring? Tenker da på hvordan får jeg systemet til å skifte mellom Morgen, Dag, Kveld eller Natt? Jeg har laget en Virtuell device som heter Tidsstyring og har "statusene" Morning, Day, Evening og Night Event Name: Type Group Reassign: (Enter New Type Name) (Create A New Group)MotionDetectionTidsstyring Voice Command: IF The time is at 06:00:00 AND IF The time is after 06:00 AND IF The time is before 09:00 Then Set Device Virtuelle AlleRom Tidsstyring to Morning Jeg trenger vel ikke den første linjen der? Men jeg blir ikke kvitt den, Det jeg ønsker er en virtuell device som sier at hvis klokken er etter 06:00 og før 09:00 skal Tidsstyring settes til Morning. Så må jeg vel i tillegg lage tilsvarende eventer for Day, Evening og Night?
 11. LEHoisveen

  Radiator styring

  Noen som kjører disse i HS3? https://www.tronika.no/en/zwave-climate-control/1055-radiator-thermostat-spirit.html?search_query=spirit&results=1 Jeg får dem opp i HS3, men får bare beskjed om at de ikke kan nås når jeg kjører optimalisering. Virker ikke som det er mulig å få kotakt med dem i det hele tatt... devicene har stått uendret siden de ble lagt til. Noob på z-zwave, så hvis noen har konstruktive innspill så hadde det vært helt topp.
 12. Skal ha fler imotion sensorer, har en Fibaro i dag. Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 13. LEHoisveen

  Event i HS3

  Jo altså tanken er at hvis klokken er etter 23 men før 08 og lampen er av, så skal lampen tennes ved aktivering av bevegelses detektoren og slukkes igjen 10 minutter etter at bevegelses detektoren er gått "lav" igjen.
 14. LEHoisveen

  Event i HS3

  Tror kanskje det ble i orden med følgende endring: IF TradfriSeer TradfriSeer TRADFRI bulb E27 WS clear 950lm had its value set to Off Da settes i hvert fall pæren til on i device list, får ikke sjekket fysisk før jeg kommer hjem.
 15. LEHoisveen

  Event i HS3

  Noen som har peiling på hvorfor denne event'en ikke fungerer? Bevegelses detektoren er en Fibaro og pære IKEA!
×