Gå til innhold
 • Bli medlem

SmarthomeNoob

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om SmarthomeNoob

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer å kjøpe Futurehome, og lurer på hva som vil være mest fornuftig om man samtidig skal kunne åpne garasjeporten med mobiltelefonen/app. Ser det finnes mange ulike varianter, som f.eks iSmartgate som kan fungere slik jeg ser for meg: https://portspesialisten.com/fjernkontroll/ismartgate-lite-appstyring-av-garasjeport/ Det er ikke et must at den må kobles til Futurehome, men viktigere at hele familien kan åpne og lukke porten uten å måtte bruke egen fjernkontroll/brikke. Men det hadde vært kjekt om muligheten var tilstede. Er usikker på om Aotec sitt system vil fungere med app? Evt må samtlige i huset ha Futurehome sin app installert og åpne porten via denne? https://www.elektroimportoren.no/aeotec-garage-door-controller-gen5-t-card-z-wave/4512387/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=EAIaIQobChMI4Mv23cbv6AIVwsAYCh2bNgR5EAQYDCABEgKIR_D_BwE&gclsrc=aw.ds&utm_campaign=googleshopping&utm_medium=na&utm_source=na En mulighet er rett å slett å bytte ut den gamleportåpneren. Har en eldre Crawford Ultra garasjeportåpner, men kan ikke se at det er noen nyere portåpnere som har innebygget noe særlig smartfunksjonalitet med mulighet for direkte appstyring, eller tar jeg feil her? Noen som har noen erfaringer med appstyrt garasjeportåpnere, enten ettermontert utstyr eller innebygget i portåpneren?
 2. Noen som har noen tanker om Futurehome sine brannvarslere? Jeg tenker at brann/røykvarsling er noe av det viktigste å ha på plass i huset, og da bør de være så effektive som mulig, selv om de kanskje er dyre? Har kun hatt Verisure sine brannvarslere, men vanskelig å si om de er bedre/dårligere enn andre. Kunne de forresten ha vært benyttet i et oppsett med f.eks Futurehome? Eller vil det fungere dårlig?
 3. Nei, akkurat, da utgår de. Må nesten ha seriekoblede røykvarslere.
 4. Hei Har lyst til å gjøre huset vårt litt smartere, men lurer litt på hvor jeg skal begynne. Har noen Philips Hue pærer og Verisure alarm med seriekoblede røykvarslere, samt Yale Doorman lås. Ellers er det ikke så mye å skryte av.. Har ikke voldsomt høye ambisjoner, men er først og fremst opptatt av god røykvarsling da vi har et gammelt trehus, med leieboer, og med kjeller og innredd loft totalt 4 etasjer. Men kunne vært gøy å utvide systemet litt etterhvert med f.eks lysstyring og andre lure ting uten at jeg helt vet hva. Har sett litt på Futurehome sin hub og røykvarslere. De fremstår som bra varslere med 3 funksjoner, men synes de er ganske dyre i forhold til f.eks Fibaro sine varslere. Trenger man så mye mer enn Zigbee og Z-wave for et «middels» oppsett, eller? Det er en fordel om systemet er lett å sette opp og bruke. Tips og råd mottas med takk :)
×
×
 • Opprett ny...