Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Jangri

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jangri

  1. Takk for raskt svar:) jeg hoppa rett på HS4 beta. Har kopiert inn innholdet i zip-filen slik du nevner, og det ser ut som alt ble konfigurert slik som beskrevet i første innlegget. men det så ut som det tulla seg til litt for meg i forhold til hva stegene angår? jeg kjørte exe fila, og det var ikke skrive-tilgang. Kjørte som admin, og da funka det - selv om brukeren min er admin uansett(?) Er over snittet datakyndig, men det var klin umulig å trykke av «read only» på mappa. Prøvde inne i «security»fanen også. Så jeg må også finne ut hvordan jeg gjør program filer 86 i win10 om til full tilgang tydeligvis. Skal ikke en admin konto ha full tilgang uansett? etter restart av hs4 kjørte Jeg exe filen, og da kom det en lang rekke med programkode errors i cmd-vinduet. Vinduet auto-lukka seg så vet ikke detaljer. Men det så ut som tibberdata kun oppdaterte seg i hs4 når jeg kjørte exe filen manuelt. legger dette foreløpig i skuffen for brukerfeil! ? er det noe triks jeg må gjøre for å få exe filen til å starte via hs4?
  2. Hei. Jeg kjøpte homeseer sist de hadde tilbud. Har latt det ligge litt, men i dag har jeg tatt meg tid til å leke meg litt. Noe av det første jeg har gjort er å installere tibberseer, siden jeg ikke har tid til kjøre alt på homeseer ennå. Siden jeg er helt fersk på homeseer: Skal "HSPI_TibberSeer.exe" kjøre hele tiden?? Vet ikke om ting virker som det skal
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.