Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Jarlesb

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jarlesb

  1. Jarlesb

    Garage

    Litt gammel tråd, men prøver å sette opp en garasjeport med Liftmaster LM80EV, og Fibaro smart implant. Og så bildet under i Liftmaster manualen. Betyr det at jeg kan lese av 6+7 og sjekke når porten er i beveglse?
  2. Jarlesb

    Yale Doorman L3

    Takk for raskt og bra svar! Skulle da gjerne hatt Yale med Z Wave eller Zigbee mulighet Men blir vel kanskje Yale uansett...
  3. Jarlesb

    Yale Doorman L3

    Hei, vurderer å kjøpe en smartlås til huset der jeg har Home Assistant i dag. Har RPi, Aeotec og Conbee med Zigbee og Z wave, og har vurdert ID lock 150 og Yale Doorman L3. Er det riktig at de fleste her anbefaler Yale foran ID lock? Men da må man via WiFi og internet løsningen til Yale? Eller kan man også koble til lokalt via wifi? Hvorfor er Yale bedre?
  4. Prøv å laste ned zip filen med video og fw. Det funket for meg.
  5. Nå funker alt hos meg også Her er mitt sammendrag for å få z-trm3 til å funke med home assistant. Har ikke lagt inn noen openzwave beta. Men bruker heatit058.xml fila for å legge til. Med gulvsensor: 1. oppdater OTA med uoffisiell FW 4.0, så funker alt. Uten er det ikke mulig å endre setpunkt Med romføler/internsensor: 1. oppdater OTA med uoffisiell FW 4.0, så funker setpunkt fra HA. Uten er det ikke mulig å endre setpunkt 2. oppdater med kabel fra Thermofloor til fw 4.2, de sender deg kabel ved forespørsel og link til video og filer. Uten så reagerer ikke releet på setpunkt før du har trykket på termostat, og da kun det neste minuttet.
  6. Da får man høre med heatit om bytte til den som funker... Har testet mye, og her er min oppsummering: Original FW 4.0.33 - Internal sensor temp shown in HA - possible to set 26.5 and higher temp - only switch reaction within a minute after manual change if internal sensor. Works with floor sensor. - sensors measure power, etc. work well - No support for command class 37 for switch (this is present for z-trm2fx) Uncertified 4.0 - Internal sensor temp shown in HA - possible to set temp - only switch reaction within a minute after manual change if internal sensor. Works with floor sensor. - sensors measure power, etc. work well - No support for command class 37 for switch (this is present for z-trm2fx) Z-trm2fx 3.6 - Internal sensor temp not supported/selectable and not shown - possible to set temp - switch reaction without problems - sensors measure power, etc. work well - No support for command class 37 for switch (this is present for z-trm2fx) Så da blir det 2 muligheter til å få det til å funke sånn jeg forstår det: 1. bytte og få riktig fw som ikke støttes ved OTA 2. bruke uoffisiell FW og gulvsensor Men hvorfor får jeg ikke Binary switch, command class 37 til å funke? Det funker jo for z-trm2fx...
  7. Med FW som er gitt tidligere i tråden, kan man endre settpunkt, men da kan man ikke se romføler lenger. Jeg har mistanke om at det kun er z-trm2fx fw og derfor funker det ikke med romføler... Men samme begrensning som tidligere. Setpoint endrer seg på termostat i displayet og HA, men slår seg ikke på. Det gjør den kun dersom du har endret setpoint på termostat like før...
  8. Og med intern sensor mente jeg rom sensor...
  9. Det funker ikke for meg ennå.. Temperatur viser fortsatt 0.0. Etter at jeg har installert usertifisert FW, så identifiseres min z-trm3 som z-trm2fx, og jeg har fw 3.06. Er det flere som har opplevd det? Den velger heatit056.xml når en ny enhet blir lagt til... For deg @Kim123 virker det som om du fortsatt har versjon 4.0 og z-trm3. Virket det med FW oppdateringen? Eller er det jeg som har gjort noe galt/lastet ned feil FW...
  10. Takk så mye for xml! Men jeg får det dessverre ikke til å funke ennå med å vise noe annet enn 0 grader for internsensor. Et par spm til: - Har du inkludert med Home Assistant eller Aeotec stick? Jeg merket at det ga ulik oppførsel for z-trm2fx... - Under CommandClass 134, står det fortsatt Application Version="4.00". Er det kun en copy&paste ting? For meg står det 3.06 med usertifisert FW. I tillegg har jeg merket at zwave loggen klager på invalid size på et par av parameterne i CommandClass 112. Der endret jeg size="0" => size="1". Noe som fikk vekk feilen: Info, Value size is invalid. Only 1, 2 & 4 supported for node xx, class 0x40, instance x, index x Noen andre som har fått det til å funke med z-trm3 og intern temp sensor?
  11. Hei igjen, og takk så mye for svar! Jeg har prøvd med den xml'en jeg fant tidligere i denne tråden, men funker fortsatt ikke med intern sensor. Kunne du sagt hvilken xml i denne tråden du har brukt?
  12. Supert! Kunne du delt det som står under noden i z wave xml filen? Jeg har prøvde å ta z-trm2fx xml'en filen og deretter endre association og multichannel sensor CommandClass til den infoen jeg fant på z wave alliance... Hat du også installert den usertifiserte fw på den z-trm3? Og du bruker home assistant og aeotec z stick?
  13. Hei, Jobbet mye og lenge med få heatit termostater til å funke hjemme med home assistant. Nå kjører to z-trm2fx uten feilmeldinger og med en kort gulvsensor koblet til som ekstern sensor. Men for å unngå den sensoren, tenkte jeg å prøve z-trm3 med intern sensor. Først med fw4.0: viste riktig temp, men ikke mulig å sette temp. Deretter med usertifisert fw herfra og nå funker setpoint, men nå vises ikke intern temperatur. Noen som har fått intern sensor verdi til å vises med modifisert fw?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.