Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Amasonic

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Amasonic sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Oppdatering! Jeg kjøpte to nye sensorer på Megaflis. Disse gikk ikke an og koble til, da wifi ikke var lenge nok oppe. Jeg reklamerte til Gronhe Norge, sendte disse inn til dem og fikk etter lang tid nye ifra Tyskland. Disse har Produktkode: 22505LN1 Disse fungerer som dem skal. Ingen problem og wifi er lenge oppe! Anbefaler alle som har sensorer dem ikke får satt opp å gjøre det samme. Dersom dere kjøper sensor, kjøp med produktkode: 22505LN1
  2. Jeg ser at det har kommet en oppdatert versjon av sense. 22505LN0 heter den gamle, og i 2019 kom 22505LN1. Finner ingen forsjell og begge selges i dag på norske nettsider. Tipper de har fikset den siste versjonen med tanke på tiden du har for å koble til.
  3. I bruksanvisningen står det at du har 5minutter på deg å sette opp trådløs forbindelse. Du har i praksis rundt 15 sekunder. 1: Kopier inn tråløs passord du benytter på din wifi (ctrl+c på windows) 2: Deaktiver wifi på din mobil, reset sensoren med å holde inne knapp i 5sekunder, forså å slå på wifi på din mobil i det første blå blink kommer (dette er for å spare sekunder, min mobil bruiker lang til på å koble seg til wifi dersom wifi er aktivert, men dersom jeg aktiverer så går det raskere). Med en gang den er tilkoblet så må man forsette i appen deres og sette den opp. (og du måp klikke igjennom 3 menyer tror jeg før du får lagret). Får du ikke lagret, må du begynne på nytt. Når jeg skjønte dette, gikk resten greit. Dette er det ikke mange folk som får til som ikke er datakyndig. Det gjalt alle 3 jeg hadde. Håper dette hjelper! Utfordringen er jo at disse ikke er mulig og firmware oppdatere. Har hatt systemet siden mars i år og har fungert veldig bra. (det er lenge siden jeg gjoprde dette nå, så kansje jeg husker feil, har sendt tilbakemelding til Grohe men fikk aldri svar).
  4. Hei Erik! Ja, det dynamisk laststyring det jeg tenker på ja. Jeg ser for meg at det blir på sikt 3 el biler som er tilkoblet huset via ladestasjoner (ikke kjøpt enda), og da ønsker jeg mulighet for å hindre at hovedsikring legges ut. I min kjeller har jeg hovedsikringsskap med KV/OV på 63A hvor hovedsikring hovedhus 50A og hageleilighet 40A står ved hverandre. IT-anlegg (3-fase 230V). Begge AMS målerene er også plassert her. Dersom jeg skal få tilgang til HAN porten på utleieleiligheten må jo leietager godkjenne dette, derfor hadde det vært fint med en slik løsning du skisserer. Jeg har ingen form for smartstyring nå. Har en nyere varmepumpe ifra panasonic uke-25 som jeg etter det forstår ikke snakker med noe annet smartutstyr på markedet. (her vuderer jeg tibber sin løsning for å styre denne smartere mtp komfort). Jeg har lov å installere i egen bolig. Vurderer tibber med pulse og easee ladestasjon. Kan jeg bruke andre løsninger (rpi) for å styre utstyret ifra tibber (dersom man bytter strømleverandør senere)? Takk for utfyllende svar!
  5. Hei! Jeg har hus med utleieleilighet og har en felles hovedsikring på 64A. Sikringen til huset mitt er på 50A og sikringen til leiligheten er 40A. Jeg lurer på om det finnes en løsning hvor jeg kan justere ned ladeeffekt på fremtidige elbil ladestasjoner dersom begge boenhetene tilsammen overstiger hovedsikringen? (tibber samkjører ikke data ifra to ams'er, og det er jo slikt da abonomanget står på forskjellige personer). Jeg har ikke ladestasjon i dag og lurer på å kjøpe tibber og eeaseladeboksen. Virkelig bra side! men jeg er noe amatør i dette faget selv om jeg er gammel automatiker mvh Trygve
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.