Gå til innhold

Sleepy81

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Sleepy81

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Indigo Domotics
  Vera
  Annet
 1. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Ja det skal jeg gjøre. Blir nok et par uker til jeg er oppe å kjøre. Det beste er jo å unngå transkoding hvis man kan. Fant en som har en litt vassere xeon på et forum og han skrev: «E5-2665 workstation can perform 4-6 1080 transcodes concurrently or just one 4K/HEVC at best.» Jeg har kun et 4K display i huset og transkoder «aldri» mer en en strøm om gangen uansett, så håper min holder. Hvis ikke blir det vel enda en dedikert maskin i racket.
 2. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Har ikke testet enda. Litt spent på hvordan transkoding går, men vi for se. Mer en Xeon E5-2620 V4 som står i den nå.
 3. Aha, takker! Jeg har aldri brukt Rpi før, men jeg for forske litt på det så finner jeg vel ut av det. Men bra info, så da skal jeg prøve å sette den opp persistent fra start av.
 4. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Jeg har en Poweredge R210 II som jeg dedikerer til PFSense. Ville ikke ha den virtualisert, da jeg ønsket HW skille mellom brannmur og resten av maskineriet, samt for stabiliteten sin del. Valgte den billigste serveren jeg fant brukt med HW kryptering på CPU for å kunne kjøre PFSense også i fremtiden. (De har varslet at man må ha CPU med AES i fremtiden) NAS har jeg Synology RS815+ og en RX415. For HS3, Plex server, og diverse andre ting jeg planlegger, har jeg en selvbygde server i et 4U kabinett Xeon E5 v4 og 32 GB ECC ram. Har kjørt ESXI 6.5 stabilt i et halvt år i en testbenk, så virker som den fungerer bra.
 5. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Genialt! Da er en rpi 3 på vei i posten til meg så for vi se.
 6. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Da burde det være grei skuring. Leste bare en annen plass at hver gang man lastet en VM så fikk den en ny virituel maskin-idkode, som Windows kunne tolke som at det var installert på ny hardware, men det må jo gjelde når man lager en ny VM, ikke bare fordi man starter en gamle kopi av en lik VM.
 7. Så bare noen lengere opp her skrev om ttyUSB i stedet for ttyACM osv. Men jeg finner nok ut av det. Godt å høre at det skal funke hvertfall.
 8. Høres bra ut! Fulgte du bare guiden i posten her for UZB sticken, eller måtte du forandre på noen parameter i installeringsprosessen?
 9. Vurderer denne løsningen selv i vårt nye oppsett. Men jeg planlegger å bruke AEON Labs Z-stick Gen5. Noen som har forsøkt denne guiden med en kontrolleren? Fungerer det bra og stabilt?
 10. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Supert! Da skal jeg sjekke den guiden. Fungerer det stabilt? Noen anbefalinger til HW, eller funker hvilken som helst raspberry pi? (Har aldri brukt rpi før, selv om jeg har snust litt på dem av ren nysgjerrighet.) Jeg har Win10 retail lisens. (Ikke OEM) Jeg skjønner at jeg ikke kan bruke flere WIN10 installasjoner på mange VMs, samtidig, men det jeg lurte på er litt mer i løypa backup ol. La oss si at jeg får problem med en VM med WIN10 på, men jeg har en backup av den samme VMen. Kan jeg da bare dismounte den «trøblete» VMen, og starte backup VMen, uten at jeg får problem med lisensieringen, eller vil den backup VMen registreres som en ny maskinvare og trigge relisensiering? Kan jeg isåfall bare reaktivere win10 over nett, eller er må jeg ringe Microsoft for å få aktivert den igjen? Har testet litt ESXi i et testopplegg, men kun kjørt div Linux distroer for test, så vil ha oversikt over hvordan lisensieringe på Win10 fungerer i VMs før jeg setter igang.
 11. Hs3 på ESXI, Z-stick2

  Jeg har flyttet inn i nytt hus, og bygger meg et rack med servere i nå. Planen er å kjøre HS3 på ESXI viritualisert Win 10. Planlegger Z-stick2 som kontroller for Z-wave Lurer på om noen har noen har erfaringer med dette? 1. Er det noen issues med Z-stick2 og ESXi? Lest litt rundtom og virker som USB ofte kan være litt kranglete med ESXI og viritualisering generelt. 2. Noe jeg må tenke på ved installering av win10 og HS3PRO på ESXI? Hvordan er det med lisensiering av win10 hvis man driver å flytter/kopierer VMs ol.? 3. Har Z-stick2 nok rekkevidde til å nå ut av et rackskap? Regner med skapet vil blokkere ganske mye av radiosignalene, men er bare 3m ca til nærmeste Z-wave enhet med routing funksjon. Eller bør jeg ha en USB skjøteledning ut av skapet for å få «dekning»?
 12. Følsomheten på Multisensor 6.

  Jeg vurdere denne i nye huset da jeg forsøker å minimere bruk av batterienheter. Skal derfor få elektrikeren til å kable opp USB kontakter der jeg skal ha sensorene. Men så ble jeg usikker, hvor godt fungerer disse med USB strøm i HS3? Fungere de som en "always on" enhet, eller fungere de som en batterienhet som aldri går tom for strøm? Med andre ord, er sensoren "alltid på" og kan kommunisere toveis, eller er man begrenset til å måtte vekke den manuelt når man skal forandre innstillinger, slik som med andre batterienheter?
×