Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

pauska

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

pauska sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kontakt supporten til Thermo Floor. Jeg fikk tilsendt en kabel med returlapp. Merk også at de sender deg faktura, slik at du har en viss frist på å sende tilbake kabelen..
  2. Bare til opplysning så rapporterer Homey det samme fra mine thermostater, selv etter å ha manuelt oppgradert de med kabel. Virker rett og slett som at Thermo Floor har glemt å oppdatere den verdien i nye firmware. Rimelig håpløst.. For å være sikker på hvilken firmware du har så kan du ta sikringen, og så være kjapt på plass foran thermostaten når strømmer kommer på igjen. Hvis du har 4.2 så står det 4.2 i displayet under oppstart.
  3. Har nå fått bekreftet fra Heatit at jeg må oppgradere til 4.2 med kabel, da jeg ikke får satt setpoint via Homey når jeg bruker AF sensor (gulv+intern). De sier så at de skal sende meg en kabel - jeg aksepterer dette noe motvillig (jeg ville helst bytte til termostater med 4.2 ferdig inne), og så sender de meg en faktura på 1250,- Dette er på grensen til latterlig.. jeg får hele tiden svar av lærlinger på support hos de, er dette bare en menneskelig svikt? Fakturere kunde for en kabel, for å kunne rette opp en bug i eget produkt? Jeg er 10 cm unna å sende disse termostatene tilbake til Elektroimportøren, og heller kjøpe Elko.
  4. Håper noen kan veilede meg litt, er helt fersk i Smarthus-verden. Har kjøpt meg en Homey Pro, og 9stk Z-TRM3. Har montert 1 av de og ser at den kjører versjon 4.0. Resten av termostatene ligger uåpnet i eskene. Har kontaktet Heatit support men jeg stanger veldig i veggen med en kar på e-post der som sier at dette er en bug med openzwave og ikke termostaten, og han sender meg så en fil som skal brukes med en kontroller og en z-stick. Jeg har ingen av delene, tror jeg? Er det mye å forlange å be Thermo Floor om å erstatte disse med nye termostater som er ferdig oppdatert til 4.2? Hvis ikke - er det noen som vet hvem jeg skal kontakte hos de? Eller burde jeg ta dette med de jeg kjøpte de av (Eldirekte)?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.