Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

HangingBack

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

HangingBack sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sendte mail til Aqara ang A100 Zigbee dørlåsen og fikk dette som svar: Ganske stort hjørnet vi skal rundt, men håper det kommer noe a-la A100 låsen snart, syntes utvalget er så dårlig for øyeblikket.
  2. Var under inntrykk at alt på baderom etc måtte være topolet, jeg får ta en tur bort til naboen som er elektriker for å høre om han kan fikse det for meg😊! Det beste hadde vært om jeg kunne ha enda en av de dimmerne jeg har fra før, slik at ting blir uniformt her i huset! Takker for alle svar
  3. Det er såpass trangt med bryteren at det (helt sikkert) ikke er så lett å bygge ut en ekstra bryter for å få en en-polet dimmer til å bli brutt med en topolet... Utelyset vi har her så var det en ledig plass i dekkrammen slik at vi fikk satt inn en topolt av/på bryter før en enpolet dimmer! hmm, dette designet (RS16), eller dette (Elko plus)? Skal ikke være chooser, men RS16 står mest i stil til resten av huset!
  4. Misforsto litt og tenkte du trodde jeg hadde ettermontert ledlist på eksisterende speil! Der har vi en ja! https://prisguiden.no/produkt/elko-plus-316-gled-dimmer-1410695-238007 Fra tekniske spesifikasjoner: - 1- eller 2-polet. To polt brudd når avslått Elko er ganske stiv i pris i forhold til tilsvarende ... 1 779,- mot 599,- for en "vanlig" 1-polet ...
  5. Ledlisten er en del av speilet, dette er speilet: https://www.dansani.com/5274090/p/2590
  6. Hei! Jeg har i dag en philips hue lampe samt et speil med innebygget ledlist, jeg ønsker at speilet skal bli smart og. Bryteren som er der i dag er en dum topolet I/O bryter, og ønsker å bytte denne ut med en dimmer, det dumme er at det eneste jeg finner er denne dimmepillen fra namron. Det hadde ikke vært noe problem å kjøpe den dimmepillen om jeg bare hadde hatt plass bak lysbryteren (det har jeg dessverre ikke... der er det _veldig_ trangt) Jeg har hovedsakelig disse vridimmerne fra sunricher og skulle ønske det fantes noe lignende for baderom. Finnes dette? topolet vridimmer? Burde helst være Zigbee, da huset er basert på det edit: er det "greit" å ha en dimmepille bak speilet? mellom vegg og speil i stedet for ved bryter?
  7. Okei jeg henger med, det løste opp i tankene mine! Takk for hjelpen
  8. Okei, så det letteste er å bytte til en komplett enhet Om jeg går for å bytte ut alt, stemmer det da at man ikke kan fysisk trykke lysene av ved å trykke på bryteren siden impulsfjæren tar de på igjen?
  9. Hei! Driver å oppgraderer huset mitt nå og bytter da ut bortimot alle lysbryterne. Jeg har prøvet å finne poster hvor man får svar på det jeg lurer på men klarer ikke finne noe som svarer direkte på mitt problem. Jeg ønsker jo da å gjøre de smarte, men ikke _kun_ smarte (med kun trådløs bryter/app etc). Min problemstilling: Jeg ønsker å gjøre 4 dimmbare (dumme) brytere i huset mitt smarte uten å miste muligheten for å dimme dem med en fysisk fastmontert bryter. Har jeg da forstått det riktig at jeg må da: 1. Kjøpe 4 dimmere av denne typen her 2. kjøpe 4 brytere uten "hjul" 3. kjøpe 4 implusfjærer Koble det opp som at impulsfjæren tvinger bryteren til å alltid være "på"? Hvordan tar man da av lyset på bryteren? Hvordan kan en gjest jeg har på besøk klare å ta av lyset om knappen alltid blir dyttet opp til "på" igjen? Takker for alle svar på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.