Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

dreamcatcher

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

dreamcatcher sine prestasjoner

Fjernstyrer

Fjernstyrer (3/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sjekka R15 og innstillingar skal vere det samme som på R7 som eg har. Eg fekk beskjed frå support at der ikkje var noko innstilling for å aktivere modbus. Ein kan berre endre baudrate etc. Address har eg ikkje endra, men reknar med den skal vere 1. Der er ei innstilling for Smart Access, men det var visst berre for Swegon si nettbaserte løysing og var visst ein hadde adapteret for dette. Får sjå då om det fungere for meg med SEM modulen og ikkje via SEC slik som det har fungert for deg jfooobet. Ut ifrå dokumentasjon vil eg tru SEM modbus utgangen berre er ein passthrough. Har sjekka SEC tilkobling og målt kontinuitet. På 7-8 har eg 5 volt slik som underlag seier. So har ikkje turt ein gong å prøve å koble denne på modbus (for å vere sikker på å ikkje øydelegge noko): Ref: https://www.swegon.com/siteassets/_product-documents/home-ventilation/accessories/_multi/sec_b_un-m.pdf
  2. Eg held på og prøver å få til det samme her. Men eg får ikkje stadfesta noko signal på modbus utgangen på aggregatet (R7-H). Måler 11 mV når utgang ikkje er terminert. Har prøvd å koble den opp mot eit Moxa TCC-100 RS-422/485 til RS-232 konverter, men får her heller ikkje noko signal: https://cdn-cms.azureedge.net/getmedia/c049c023-0154-4a5a-9ca8-7c7dcdb7918a/moxa-tcc-100-100i-series-qig-v12.2.pdf Eg bruker berre 1 og 2 frå ein CAT5 kobla til kortet i aggregatet. Har målt all kontinuitet ok med denne. Har vore i kontakt med Swegon som sender meg ein SEM for testing, men tvilar på denne vil gjere nokon forskjell. I verste fall er det feil på kortet, men tenkte å høyre her om nokon andre har opplevd tilsvarande problem og evt. korleis ein har klart å aktivere utgangen (SEC modbus). Planen er å bruke RTU => UDP/TCP konverter for kommunikasjon til Home Assistant, men akkurat no blir det berre feilsøk då eg ikkje har fått noko signal. Moxa'en kobla eg opp for å dobbelsjekke at det ikkje berre er UDP-TCP konverteren som kranglar (USR-W610).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.