Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Gersho

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gersho sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Bjørn, Kommer i fremtiden en enklere løsning? Jeg har ingen problem for å bruke snapshot, men denne instruksjonen er ikke veldig brukervennlig:(
  2. @Hege Helleland Ja, kjenner det godt når det gjelder overgang fra en protokoll til en annen. Det har jeg gjort tidligere (MQTT + ZWave > Zigbee), men hadde for tiden ikke så mange enheter koblet til HA. Du kan fortsatt vurdere ZHA integrasjon med bare de valgte utstyr (f.eks. måleravleser)
  3. Hei Kjetil, Fantastisk jobb med EVA integrasjon. Tester forskjellige ZigBee måleravlesere og det ser at EVA virker greit med HA. Hvordan er din erfaring etter et par måneder?
  4. Hei Hege, Har du mulighet å test HA integrasjon gjennom ZHA i stedet av MQTT? Det ser ut at energi måling er ofte dårlig håndtert med ZigBee integrert med MQTT.
  5. Hei, Vurderer å bestille Hubitat EU modell (nå i utgave C-7). Det var en stund siden dere har delt erfaring med huben. Kan dere komme men en liten oppdatering. Hvordan går med de følgende: utvikling/oppdatering på funksjonalitet fra Hubitat, integrasjon med de forskjellige enheter, spesielt litt mer "eksotiske" (f.eks. Verisure), etablering av flow/rutiner, brukervennlighet av dashboard/app, Håper å høre fra dere. Mvh, Hubert
  6. Gersho

    Verisure

    Kjenner at hovedårsaken er å spare på batteri, men 60 minutter for temperatur og fuktighet måling er alt for dårlig. Tenker at 15 minutter er ganske god balanse for en slik sensor (5 er enda bedre 🙂).
  7. Gersho

    Verisure

    Hei, Jeg har nettopp blitt med på dette forumet for å finne noen gode råd - spesielt med Verisure (dessverre mann har ikke flere valg når det gjelder alarm leverandør i Norge). Uansett, i går fikk jeg "en gave" fra Verisure med smartkontakter og klimasensor. Hadde lyst å styre baderomvifte basert på klimasensor avlesing men var veldig skuffet at klima sensor oppdateres verdier hver 60 minutter - seriøst!!! Er det noen som har knekt hvordan hyppighet økes? En annen spørsmål gjelder deres erfaring/mening med Homey. Tenker mest hvis den anses som brukervennlig og hvordan går med integrering av de forskjellige enheter (Philips Hue, Ikea trådfri, Xiaomi, Shelly, Sonoff, Google Home, osv.). Hører fra dere :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.