Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Drageset

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Drageset

  1. Heisann, Ja, jeg fikk montert den opp og alt fungerte tilsynelatende slik det var ment å fungere. Jeg visste dog ikke at det var umulig å skru av masingen etter kode, så nå har jeg endt opp med å bruke den gamle. Det var enklere å si "Skru av garasjeport" i stedet for å si "Lukk garasjeport" etterfulgt av kode. Eller har du funnet en måte å slå det av på?
  2. Hehe, redundans så det holder Hva er Xiamoien til? Fjernbryter for åpning?
  3. Jeg håper den jeg bestilte er det ja... https://www.aliexpress.com/item/1005002352237507.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.67574c4dhIauFj
  4. Funka dårlig. Min kontroller kommer opp som bryter i Tuya-appen også. så, da ble det slik da Kan ikke fortsette med ulogiske ting når det finnes en bedre måte
  5. Hei og takk for kjapt svar, Jeg bruker ikke Tuya appen (denne: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smart&hl=en&gl=US), men Smart Life-appen (denne: https://apps.apple.com/us/app/smart-life-smart-living/id1115101477). Det er nok deri forskjellen ligger. Jeg ser også at du har definert din garasjeport som dør, noe som gir mer mening enn min som er definert som bryter. Jeg får prøve å se om jeg får tilgang til åpneren fra Tuya-appen i stedet, har jeg flaks går det selv om det er forskjellige produsenter av enhetene. Takk så langt
  6. Hei igjen, Jeg ser du bruker Android, men antar at Smartlife appen har lik funksjonalitet på min iPhone (burde ha i alle fall). Uansett hva jeg gjør så får jeg bare GA til å åpne/lukke Garasjeport ved å be GA slå på/av Garasjeport. Har du gjort noe hokus-pokus som jeg ikke har skjønt? Jeg vurderer å kjøpe nøyaktig den samme som du har bare for å få litt logikk i åpningen av Garasjeport (Det er denne, er det ikke? (https://www.aliexpress.com/item/1005002352237507.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d6a3c00SqEAw9&mp=1)
  7. Så bra, godt det funker👍. Jeg er fortsatt veldig fornøyd med min, men av en eller annen grunn må jeg trykke to ganger i Google Home appen (skru av og på portåpner) for at den skal reagere. Er ikke noe big deal siden jeg stort sett bruker talekommando, men litt irriterende å ikke kunne se om porten er igjen eller ikke i appen. Jeg får ta en ekstra sjekk at føleren ikke har gått ut av posisjon. Patentbånd-løsningen min er kanskje ikke den mest stabile 😆
  8. Kjedelig da. Du har sikkert googlet og funnet ut at det er flere som har problemer som dette (https://github.com/home-assistant/core/issues/23412)? Jeg har et veldig enkelt oppsett med kun Google Nest Hub (ikke noe smarthus), er det kanskje derfor det fungerer? I denne (https://support.google.com/googlenest/thread/24064763?hl=en) tråden mener de å ha løst det, men det skjedde ikke noe når jeg trykket på Alarm picture. Håper du finner ut av det.
  9. Kremt... litt lenge siden jeg leste ditt innlegg, så jeg svarte ut fra hukommelsen (og den var ikke mye å skryte av tydeligvis😆). Jeg blir ikke spurt om noe kode nei, den åpner/lukker fint, alt etter hva jeg spør om. Har du versjonen med sensor?
  10. Hei, Jeg har installert tilsvarende versjon som @Gravity, riktignok med litt annet utseende. https://www.aliexpress.com/item/33020999004.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3fa34c4dEJ2BCR, $17,56 USD pluss frakt og toll/moms. Koples enkelt opp via wifi, har egen app (Smart Life), men kan også brukes med Google Assistant (og Alexa). Enkel å installere, eneste aberet er at jeg må si "Hey Google, skru AV/PÅ garasjeport". Mulig det går an å endre dette i Google Assistant slik at jeg kan si LUKK/ÅPNE istedet, men det fungerer i alle fall. Jeg kjøpte varianten med sensor, og Google kan derfor også fortelle meg om porten er åpen eller lukket (dvs. AV/PÅ i mitt tilfelle). Litt hjemmemekk på installasjon av sensor, men det var lettere å justere avstanden (må være ca 4 - 15mm), men det var lettere å justere når man brukte patentbånd. Håper dette er til nytte for andre.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.