Gå til innhold
 • Bli medlem

torhaala

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om torhaala

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker for raskt svar! Det er utbyttbare kilder på lampene, så må nok ha dem. Og det var omtrent det samme sist elektriker her sa men påpekte at garanti ikke vil gjelde
 2. Hei, Har akkurat byttet endel utelys og installert noen spotter langs garasje og hus. Tidligere hadde utelysene lyspærer med skumringsrele (nå er det LED uten dette), og kursen naturligvis ett 2-polt brudd. For å styre dette hadde jeg sett for meg og bytte ut dagens 2-polte brudd til utelysene med en 2+1 bryter (2 polet brudd på den ene og dimming med en Fibaro Dimmer 2 og bryter med impulsfjær på den andre). Leste en plass at dette oppsettet ikke gikk med den dimmeren, men finner det ikke igjen, så jeg tenkte spørre her om denne løsningen funker? Videre har jeg en av kursene hvor det både er ett utelys og 4 spotter, splittes i en koblingsboks utendørs (etter bryteren/bruddet). Kan man installere en dimmer i koblingsboksen for å bare dimmer spottene? Spesifikasjonen til Fibaro Dimmer 2 er operasjonstemp. på 0-35grader. Ikke ofte man ligger utenfor dette i Stavanger området, men kan jo av og til bli kaldere og evt varmere inni en slik koblingsboks på sommeren..
 3. HS Loggen min hopper av glede ? Oppdatering fra 2.7 gikk helt knirkefritt - slettet den tidligere /bin/LSoft/Verisure folderen + exe/cfg filene, copy pastet inn de nye filene og tok en kjapp omstart.
 4. Har hatt det stående på 30-60 sek siden begynnelsen av året uten noe problemer - vet ikke hvor langt man kan strekke strikken før verisure reagerer, men så langt ingen problemer ivertfall Opplever ivertfall selv at 60 sek er mer en raskt nok - f.eks når man kommer hjem, skrur av alarm, og så "tenner" huset før man får av seg sko og jakke.
 5. Løst ved å installere libmono-microsoft-csharp4.0-cil. Må ha forsvunnet i en mono oppdatering (apt-get update og autoremove). Hjalp ikke å ha libmono-csharp-4.0c-cil installert eller mono.csharp.dll filen under ../HomeSeer/bin/
 6. Har hatt versjon 2.7 kjørende en god stund nå uten problemer, men her om dagen begynte jeg plutselig å få feilmeldinger: Ved re/oppstart av plugin Ved endringer av device til Delsikret / Helsikret / Frakoblet HomeTroller SEL Ubuntu 14.04 Mono JIT compiler version 5.20.1.19 Ser ut som ett mono csharp 4 bibliotek er installert: libmono-csharp-4.0c-cil Installert python3.6, npm og gjort noen endringer til node/nodejs, men ingen av disse endringene sammenfaller med starten av feilmeldinger her Noen forslag til en mulig fix?
 7. Lastet ned siste beta'en og kopierte inn System.Data.SQLite.dll filen slik som jmoen = nå funker det helt fint her også
 8. Hei, Prøvte å oppgradere fra 2.2 til 2.6 idag, men får denne feilmeldingen? Initializing plug-in(2): LSoftVerisure Instance::Could not resolve type with token 01000023 from typeref (expected class 'Verisure.StartStatus' in assembly 'Verisure, Version=2.6.283.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null')STACK: Server stack trace: Exception rethrown at [0]: at (wrapper managed-to-native) System.Object.__icall_wrapper_mono_remoting_wrapper(intptr,intptr) at (wrapper remoting-invoke) HomeSeerAPI.IPlugInAPI.InitIO(string) at Scheduler.clsHSPI.CheckInterfaces () [0x000c4] in <4466e08c7a6c46068e3ccd83aaf1bbac>:0 Kjører HS3 på en Hometroller SEL - Mono 5+ installert, noen som har noen ide hva som er feil?
 9. Ser veldig lovende ut. Men.. Noen som tilfeldigvis har tested på linux? Ser det står noe ang. trenger .Net XX på github
 10. Ser da meget bra ut Julius. Sliter du forresten fortsatt med timeouts? Jeg har hatt det en gang, etter at NAS'en som kjører InfluxDB restartet. Selv etter at DB'en var oppe å kjørte fortsatte dette. Det ble løst ved å ha DB kjørende og så restarte HS. Utover dette har det fungert upåklagelig i ca 3 måneder nå (HS på en HomeTroller SEL og InfluxDB i en docker container på Synology NAS). Mulig noen eldre versjoner av Mono lager litt krøll hvis dette kjøres på linux?
 11. Fint du fikk det til. Kopierte inn teksten fra en av mine queries bare i tilfelle det skulle være til nytte (hvor 200 er deviceid): SELECT mean("value") FROM "200" WHERE $timeFilter GROUP BY time($interval) fill(previous)
 12. Hmm ok, ser hvor du vil hen men ikke sikker det vil bli så fine grafer (blir noe firkantet) av det jeg tenkte på; under Metrics hvor du definerer de forskjellige query'ene kan du sette Group By: time ($interval) fill (previous).
 13. Jeg er ikke bdc nei, og det er helt likt det fra homeseer forumet.. derfor jeg linket til den tråden i innlegget mitt Tenkte bare at dette var interessant for noen. Jeg er ikke sikkert ift spm ditt ang trigging av statuschange. Med grafana så setter jeg opp slik at den fyller inn null values med previous value og da har ikke dette vært noe problem egentlig.
 14. Hei, ser du fortsatt etter en måte og gjøre dette på så fant jeg tidligere noe på HS forumet hvor man kan logge device changes direkte til en InfluxDB (eller skrive det om for å lagre det andre steder) og deretter bruke f.eks Grafana for å lage ganske bra fremvisninger
 15. @Grøtan Fungerte knall dette! Selv fikk jeg litt problemer med at Carbon cache python scriptet begynte å trekke noe voldsomt med cpu kraft etterhvert, men dette er vel 99% sikkert ett problem med Carbon/Graphite oppsettet jeg laget.
×
×
 • Opprett ny...