Gå til innhold

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  473
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Erling vant dagen sist Desember 20 2017

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

118 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. OBS har 5 stk. til 179,-. Andre tar 69,- til 89,- stk. Jeg har 15 i bilen...
 2. Tilbud hos OBS denne uka, er det ikke billig? 69,- til 89,- stk. hos andre.
 3. Hva har du kjøpt idag

  Venter på svar fra de. + 1298,- tar de, inkl. frakt. Det høres ut som en bedre deal enn 120 dollar + Jetcarrier. For en nyttig tråd, god helg.
 4. Gode tips her, hvis noen trenger scsi- kabler/terminatorer før 2000 har/hadde jeg et par kasser i boden. You never walk alone.
 5. Dine automasjonstabber!

  Vil ha lyd fra HS-Touch for å tulle/skryte med besøkende, gikk på pirat-bukta for å laste ned samlinger med lydklipp. Endte opp med 2-tusen noter.
 6. Hva har du kjøpt idag

  Spennende, har du link? Sensibo har jeg notert på "todo", men utsatt. Vil det si at kittet til 120 dollar + plog-ins gjør at jeg kan be Homeseer om å stole tempen på min Daikin varmepumpe? + Jeg har fått montert subwoofer i bilen, men den er ikke (veldig) relevant utover å holde humøret mitt oppe...
 7. FIBARO Single/Double Switch - "toggle"

  Takk, tok update og da var den på plass: Group 1 HomeSeer (ID: 1, Endpoint=1) + EDIT: Assosiasjonen er på plass, må ut nå men sjekker mer senere.
 8. FIBARO Single/Double Switch - "toggle"

  Det er denne versjonen: 3.0.1.190. Assosiasjoner, slik det ble automatisk.
 9. "Radio buttons" funksjon?

  @Moskus, for deg er dette veldig enkelt. Jeg stoler på det og dupliserer eventene som styrer radioen i stua til og også styre kontoret.
 10. FIBARO Single/Double Switch - "toggle"

  Beklager sent svar, nei, den ble ikke oppdatert. Noen tanker?
 11. En irriterende detalj... Lyset under kjøkkenbenken er koblet til en Fibaro switch, mener det var en single. HS3 viser 2 brytere som begge fungerer: Child Device: Benk (67) CC: Switch Binary EP: 1 Polling: Polling Interval: 20m, 0s Child Device: Benk (67) CC: Switch Binary EP: 2 Polling: Polling Interval: 20m, 2s Hvis jeg skrur på lyset med bryteren, går tilbake til stua og ser at det er lys må jeg trykke 2 ganger på HS-Touch knappen som sier toggle for å skru det av. Feilkobling, feil konfig eller feil bryter?
 12. Detektere fallende temperatur etter stigende?

  "TrendSeer" bør vise det med piler opp/ned, enten det er temp., watt, regn osv. Hvis noen lager den...
 13. "Radio buttons" funksjon?

  if, then, else... Sliter litt med dette, vet Moskus har forklart en årsak til at vi ikke skal savne gammel "vranglære". Her har jeg valg for tidspunkt samt helg som on/off. Hvis det er lørdag eller søndag vil jeg starte noe annet enn P1. Da ville jeg brukt if, then, else. Bør jeg ta Homeseer-skolen på nytt? Takk. PS: Ting-Tar-Tid, er 3 med. forsinket med dette.
 14. Aeotec Smartplug fungerer bra. Det er en tråd her med alt du trenger. Lykke til...
×