Gå til innhold

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  537
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Erling vant dagen sist Juni 16

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

139 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. Philips Hue

  Det kunne vært artig hvis du gadd å lage en kort post om den. Med tanke på at din erfaring settes pris på. Så enkelt som du bare kan.
 2. If/else i event?

  Takk, it works...
 3. If/else i event?

  Testet i helgen, fungerer relativt bra. * Dvs. at det tar hensyn og trigger 5 over kl. 15 og ved midnatt. Deretter 3 over frem til 15, mellom 15 og midnatt skjer det ikke noe. * Veldig sjelden jeg legger med før 23.
 4. Hva har du kjøpt idag

  Nytt dashcam, ba Korea om å spare meg for tull og toll. Kreativt beskrivelse av innholdet. Det lønte seg ikke. Ærlinghet varer lengst.
 5. Oppgradert termometeret i frysern med nye batterier, dokumentert endringen i.h.t. ITIL og testet isbitene. Natta.
 6. If/else i event?

  STOR TAKK, imponerende førstepost. Tester i helga.
 7. If/else i event?

  Takk for svar. Denne vil kjøre når nyhetene er slutt på P1 hvis jeg aktivisert den med Bose i navnet. Men så har P1 riks-nyheter i 5 minutter kl. 15 og ved midnatt. HVORDAN VILLE DU LØST DETTE? Tror det blir enklere og spørre på den måten. 😱 Er nok mest for å oppdra meg til å tenke slik Homeseer vil...
 8. Philips Hue

  Velkommen. 1. Nei, bridgen er billig. 2. Hue kommer med egen utendørsserie snart. Lykke til.
 9. If/else i event?

  ELSE... - altså! @Moskus har forklart hvorfor else ikke er fornuftig, jeg har ikke blitt helt fortrolig med det. Hører nyhetene får jeg sovner, dermed ønsker jeg et event som kjører 3 minutter over hel time. Midnatt 5 minutter over. @Erling har klødd seg i hodet men savner en god løsning. Nå har jeg en device som avgjør om eventene skal kjøres, midnatt, 01 og 02. 3 eventer. Skulle gjerne samlet dette i et event slik at det også fungerer 23 og 03. Eller når jeg ønsker det. "Top of hour 3 min." er grei, med 00:05 "fucker" det opp. PS: Endelig høst i rogaland og mørketid.
 10. Tenkte på "gratisversjon" av appen kunne være årsaken, men det var det ikke. Kom godt tilpasset reklame også hos meg. 😊
 11. "Scale screens to fit device"

  Takk for svar. 1024 bredde blir ikke skalert "opp" slik at det dekker skjermen. Er kun tekst foreløpig. "Ned" blir eldre prosjekter skalert.
 12. "Scale screens to fit device"

  Jeg sliter med skalering. Har en Windows tablet med 1920x1200. Deployer jeg gamle prosjekt til den blir de IKKE skalert. + Valget gråes ut når jeg velger Windows som Type. Noen som har forstått logikken?
 13. Off Topic-tråden

  Flottere tv finnes ikke, men stripen på midten plager meg.
 14. Off Topic-tråden

  https://www.philips.no/c-p/23HM8821_12/- Kan man bruke en 23-tommers speil-TV til noe fornuftig? Når den er varm, etter 20+ minutter kommer det et "felt" på 10 cm. i midten. Dermed er den ubrukelig som TV. Siden det er et ekte speil tenkte jeg infoskjerm, men den mangler touch - så. Noen forslag utover å dumpe den?
 15. Lite/diskre kamera til vindusmontering?

  @Andreas har du noe mer info om dette? Testbilder osv.? Jeg kjøpte det kameraet som @ZoRaC anbefalte, men "i hodet mitt" hadde jeg kjøpt noe diskre slik du viste og ble derfor svært skuffet.
×