Gå til innhold
 • Bli medlem

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  645
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Erling vant dagen sist 8. mai

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

192 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 4. april

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noe nytt når HS4 kommer? For oss uten backup...
 2. Artig program, du gjorde et ryddig inntrykk @Moskus. if, then, else ble omtalt! 🥰
 3. Erling

  FitbitSeer

  @Moskus jeg vet du sa noe om søvn en gang, men... Uansett, kan Homeseer fange opp når jeg har sovnet og skru av lyset etc.? Den vet jo det når jeg synker om morgenen, bruker Charge 3 nå. Keep up the good work!
 4. Selvskryt, men jeg har endelig fått etablert helautomatisk natt/dag-modus for leiligheten. Korona gjorde at når vekkingen skrudde på lys i gang, stue og kjøkken - så hadde allerede «off» etter soloppgang kjørt. Dermed var det lys hele dagen. 🙈 Mest stolt over jeg gjorde det hele på egen hånd...
 5. Google fortalte meg dette: Netgear Orbi Home WiFi System Orbi RBS50 satellites don't communicate with each other; they send and receive data to and from the Orbi router only. In networking parlance, that is a hub-and-spoke system, not a mesh.
 6. Wifiman til Iphone har ikke slike kule funksjoner, men Google visste råd. Byttet kanal til 1 og 48, laveste og høyeste - selv om appen jeg brukte foreslo 161 på 5 ghz. Fikk også oppdatert firmware fra 2.5.1.8 til 2.5.1.16 - selv om appen og gui-web sa det ikke var nyere. Altibox mente alt er ok, pussige greier. Får forventet hastighet med mobilen mens maccen er treig. Skylder på Safari og håper det fungerer bedre nå. Takk igjen for å peke meg i riktig retning. PS: Det var da som svarte... Mens jeg sitter og kokkelerer med dette ringer verkstedet, første eu-kontroll kom på 22-lapper. Inkl. nye bremseklosser, hey, hybrid ja men ikke Porsche.
 7. Takk for innspill. Speedtesten sa nok til at Altibox har åpnet en sak. Har 3 Orbi, sjekker Wifimann når linja er ok igjen.
 8. Må alltid være noe, den siste uken har nettet virkelig begynt å oppføre seg. Hadde de på kanal 4 og 40, det fungerte bra siden august når jeg kjøpte Netgear Orbi. Nå er det nesten umulig å bruke, ser jeg NRK tv får jeg jevne stans, det samme med radio. Også andre enn NRK. Har bootet Altibox og endret til 8 og 48, men det hjalp ikke. Google løser ikke noe, firmware oppdateres automatisk og jeg trodde dermed det var noe der, men nei. Noen råd før jeg blir helt gal? Takk.
 9. Korona-rydding på «gjesterommet», button og terningene hadde jeg helt glemt. 7 Sensativestrips må komme på plass snart. 😳 Er vel ikke den eneste som handler og glemmer det.
 10. Fungerer relativt bra hos meg på 2 Windows 10 - toppversjonen. Eneste er at det ofte krasjer når det avsluttes, lagrer og lukker før quit.
 11. Erling

  %VARIABEL%

  The event will automatically trigger once every %VARIABEL% after the hour. Er det mulig på enkel måte? Hører på P1 via Itunes, den er 20-40 sekunder «forsinket». For å slippe å høre på Trond Viggo eller Pål Plassen som haler ut tiden med å fortelle hva som skjer etter nyhetene vil jeg justere ned «forsinkelsen» fra dag til dag. 🤪
 12. Takk for innspill, la hele kjøpet på is jeg. Har flere tablets stående og lager heller noe i HS-Touch før mørketiden. Det meste går automatisk, men det kommer alltid nye behov føler jeg.
 13. Nix, jeg er livredd for å miste alt. Gjør et forsøk i morgen, må være våken og opplagt da.
×
×
 • Opprett ny...