Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Erling vant dagen sist April 30

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

78 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. Kjøpehjelp: Røykvarslere

  Det lover bra, Popp må undersøkes nærmer. Ved ujevne mellomrom blir det så mye røyk fra stekeovnen at alarmen går, i stua og på gangen er det vel høyt opp. Skru av med app frister. Litt stiv pris...
 2. Leilighet, 6-7 rom, gjerne noe som kobles i serie. Pluss om den kan snakke med Homeseer, men føler ikke det er veldig viktig. + I samme omgang vil jeg ha nye brannslukkere, men det er jo en jungel der ute. Noen tips fra andre her inne? Takk.
 3. Justeringer OK, men jeg klarer ikke å få til dette: Dette er valgene mine: Ser du hva jeg gjør feil nå? Takk.
 4. Få HSTouch til å skru på skjermen på PC?

  Takk for tipset @Håvardgj, jeg sjekker ut den. Leverandøren sa at det var en grunn til at produktet ble EOL-et for mer enn 5 år siden.
 5. @GeneralVirus EKSTRA stor takk for denne, forsøker nå å kopiere den inn i en tråd slik at andre finner den. Har kopiert den, har du link til kilden? På Washer stopped, siste linje klarer jeg ikke å gjenskape... Dryeren var jo mye enklere. Før se på det i morgen heller. Natta.
 6. Feil med kjøring av scripts (etter en stund)

  Takk nok en gang, dette fungerer glimrende. http://www.r2.com.au/page/products/download/startup-delayer/ + HS-skolen anbefales.
 7. Automasjonsvennlige hvitevarer

  Henger meg på denne, kunne gjerne styrt diverse på kjøkkenet. Skrudd av/på ovnen, motor som åpner døra når Grandiosaen er klar, det samme på oppvasken. Noe sier meg at bransjen ikke deler mine ønsker.
 8. Feil med kjøring av scripts (etter en stund)

  OK, tester på den måten. Takk.
 9. Feil med kjøring av scripts (etter en stund)

  Takk for kjapt svar, hvor finner du den menyen? Jeg starter med en .bat-fil: ping 127.0.0.1 -n 30 > nul start C:\PROGRA~2\HOMESE~1\HS3.exe
 10. Feil med kjøring av scripts (etter en stund)

  @Moskus eller andre hjelpsomme sjeler. Sliter med denne enda, det er brukerkrøll og rettigheter, evt. path til scheduler.dll. Hvis ERLING starter fra HS3 fra RDP alt er OK, ERLING logger automatisk på med lagret passord, da er det ikke OK. Hvilken bruker er det da som kjører HS3? Både System og Administrator har full control. + @Christoffer hadde en løsning her: Hvor er det path skal inn? Erindrer fortrengt kunnskap fra før NT4. :-) God helg.
 11. Praktisk bruk av Hue-lamper med HomeSeer?

  Slik blir det, foreløpig. Skal freshe opp leiligheten og fikk innfall om å fjerne alle brytere. La punktet være der men legge tapet over til jeg flytter. Høres det fornuftig ut? Selvsagt ikke, men...
 12. Car-Net

  PS: I tilfelle du får litt ledig tid i høst. På forhånd takk. 👍 Evt. er den nye Volvoen dritfin...
 13. Få HSTouch til å skru på skjermen på PC?

  Takk, boksen er "komplisert". Å legge inn Windows 10 gikk ikke, det ligger "noe" som kjører backup av brukerdata til en sd-brikke. Håper leverandøren er behjelpelig med noen råd for å redusere viftestøyen. Den suser veldig mye med ujevne mellomrom. Får se om driveroppdatering og justering av power kan hjelpe.
 14. Grubler litt nå... Har en kompakt 12-tommer touchskjerm med en Windows 7 integrert. Den har disk og bråker, mer enn jeg tåler, derfor går skjermen av etter 15 minutter. Hvis jeg kommer hjem vil jeg gjerne "vekke den" slik at den enten viser info eller gi meg knapp for musikk, tv etc. Bytte av layout eller åpning av notepad.exe hjelper ikke. Noen tips? Takk.
 15. Altibox Pluss vs. egen router/wifi

  Linja går styggfort, 500 på papiret mens selv med 50% "tap" går det unna. MYE barnesykdommer, kanalsorteringen resettes og jeg må skjule 25+ sportskanaler, serieopptak roter med repriser og andre sesonger. Men alt i alt OK.