Gå til innhold
 • Bli medlem

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  785
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Erling vant dagen sist April 10

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

238 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen har problemer med ukedagene, siden påske fucka opp uka tok jeg turen til Power på onsdag. Jaja, har lært dagene nå. 😇
 2. Anskaffet, eska er kastet. Dette er en keeper. Flott i sort, det avgjorde det for meg. Har nå fått ryddet på nettet og er ferdig med dhcp-reservasjoner. Av en eller annen grunn brytes nettet etter lagring. 😳 Relativ enkel, passer bra for meg.
 3. En fordel med å bo sentralt er 550 meter til Elkjøp/Power/Burger King/McDonalds. Amplifi Ubunty (lærer aldri det navnet) lover bra, fryktelig lett hovedenhet men med ekstern PSU gjør vel ikke det noe. Burger før kl. 11 anbefales ikke, men det er jo påske.
 4. Hei, husker denne ble tidligere anbefalt her inne. Ting tar litt tid og jeg lurer på om den fortsatt duger? Er jo noen år gammel, evt. er det bedre alternativer kanskje? Litt oppgitt over en smart-høyttaler som må legges til med 2.4. 🤔
 5. God ide, men det blir den enkle varianten.
 6. «Noen» lar seg påvirke av ting de leser her inne. Praktiske saker. Takk for tipset, nå gjenstår det og se om de viser displayet på vaskemaskin og tørketrommel, vil vite hvor lang tid det er igjen. TP-Link til 290,-. God påske!
 7. Bumper denne, mobilen er oppdatert noe ganger, men det ser fortsatt pussig ut. Må «refreshe» 2-5-6 ganger for å få alt med.
 8. Oppdaterte «mine» som jeg var 125% sikker på ble oppdatert når jeg kjøpte de i 2020. Litt pussig at 1.13 var fra 2017. Happy uansett.
 9. 🤫 da var jeg klar til å gjøre noe med dette. 3 års bump. Hvis noen som har dette, evt. er stødige i Kinesisk kan fortelle om det er mulig å endre språk? Får logget inn, men skjønner itteni. 😯 Ellers alt som vanlig.
 10. Takker @Odd og @Moskus, da er jeg "flyttet". Hadde MSN-konto lik e-post, nå forsvant alt det gamle. Håper support som var kjappe fikser det etter litt synking. Utrolig at jeg klarte å endre MX på egenhand. 😷 Ser nå at jeg bør rydde litt i Outlook. PS: Andre bør lese https://support.microsoft.com/en-gb/office/switch-from-microsoft-365-for-home-to-a-business-subscription-9322ffb8-a35d-4407-8ebe-ed6ea0859b9f først.
 11. Bulkshopping... Synd det er Exit som står på programmet i helga. God helg!
 12. Ny versjon kommer om noen mnd.: https://sensative.com/sensors/strips-zwave/strips-guard-700/ Jaja, de var ihvertfall rimelige nå!
 13. 259,- https://www.power.no/hjem-og-fritid/hjemmesikkerhet-og-overvaakning/smart-sikkerhet-og-overvaakning/doer-og-vindussensorer/sensative-strips-guard/p-1040776/ Da blir det slike på vinduer også...
 14. Takk, det høres fornuftig ut. Er det en leverandør som alle kan bruke, eller er det noe via jobben - slik min vel var.
 15. Jeg rydder litt i diverse abb. jeg har, nå er det mail som har fokus. Exchange støtte, følger dette med Office 365? Eller er det en «kvasir løsning» som benyttes? Har et privat abb. på Office til 899,- i året, men bruker i tillegg en ekstern leverandør på hosting av mail og jeg styrer MX for mitt .no-domene dit. For det siste betaler jeg 1785,- i året. Iflg. Microsoft sine annonser er dette mulig, men de er vanvittig vage med forklaringen. Mail-leverandøren foreslo at jeg kjøpte Office 365 via de til 160,- mnd., gjør gjerne det men hv
×
×
 • Opprett ny...