Gå til innhold
 • Bli medlem

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  562
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Erling vant dagen sist Juni 16

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

147 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Erling

  Car-Net

  Siste oppdatering hos meg var: 19.11.2018 18.23.17 Håper det løser seg.
 2. Erling

  Off Topic-tråden

  https://www.tronika.no/no/zwave-apparatstyring/755-bryter-zw078.html Kan jeg koble til støpsel og motsatt på denne? Neppe lov, eller?
 3. Erling

  Off Topic-tråden

  Hm., «noen» glemte å be elektrikeren om å sette opp stikkontakt til julepynten med Fibaro z-wave. Finnes det ingen vanntette i butikkene?
 4. Erling

  Off Topic-tråden

  Fortsatt ikke mulig å spore noe, herregud for en gjeng. 👀
 5. Erling

  Off Topic-tråden

  Hifiklubbens lager - i Danmark? "Sendt" i dag, fredag, fikk bring.dk-link i mailen. Noen som har fått varer nylig som husker?
 6. Erling

  Off Topic-tråden

  Kvalitet koster! Oppheng av tv på vegg koster «kun» 2750,- i Stavangerområdet. #sortefreddan
 7. Erling

  Moms og toll fra første krone

  Uff, jeg misliker demokratiet når et 3%¨parti får så mye makt.
 8. Erling

  Car-Net

  Topp, min bil stod på verksted i 3 uker i september grunnet dette. De sperrer kanskje ekstern tilgang, det må jo koste litt med datatrafikken vi med «smarte-hus» lager.
 9. Erling

  Car-Net

  Nix, fortell. + Passat GTE har problemer når 12 volts batteriet går under x, da blir det discolys med samtlige feilmeldinger når bilen forsøkes startet. Selv om bilen står tilkoblet så avsluttes ladning av 12 volts batteriet når det store er fullt.
 10. Erling

  Car-Net

  Topp, takk. Hvor ofte har dere satt på oppdatering? 10 min. gjorde at Møller måtte ha 2 uker på å feilsøke. Batteriet ble tappet av tusenvis av forespørsler. Godt det ikke gikk på min tlf. regning.
 11. Erling

  Off Topic-tråden

  Ok, erfaringene her er at strømmen kuttes når skjermkortet går i dvale.
 12. Erling

  Dine automasjonstabber!

  Jeg bruker Logitech "remote" som er på wifi og styres av HS3, når jeg trykker "god natt" skrur TV seg av. I oktober kjøpte jeg ny Philips TV, ville ha 65-tommer uten å bruke for mye penger. TV var meget bra, men når jeg tok kvelden ble TV nr. 2 skrudd på - som også var Philips. Etter å ha brukt altfor lang tid på feilsøking var det bare å gi opp, heldigvis kunne jeg levere den tilbake. Ny Samsung TV kom på plass og etterhvert fikk jeg lagt inn den på Logitechen. Nå fungerer det bra hos meg, men fra tid til annen slår min Logitech inn hos naboen, som bor i etasjen under meg. Blokk med vel mye vinduer. 🤣
 13. Erling

  Off Topic-tråden

  USB-plugg på monitor - upstream & downstream? Elektrikeren mente jeg burde rydde (tror han mente fjerne/redusere) usb-ladere. På pulten har jeg 2 skjermer, type Philips med 1 upstream og 3 downstream-porter. Vil disse 3 gi strøm ut hele tiden eller kun når pc er koblet til evt. at skjermen er på? Noen som kjenner til prinsippet? Takk.
 14. Erling

  Off Topic-tråden

  Takk, da skal jeg kødde litt.
×