Gå til innhold

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  431
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Erling vant dagen sist Desember 20 2017

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

112 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. Android-tablet?

  🤔 Nå er prisen 2500,-, det var et kraftig hopp. + Ellers er det andre løst.
 2. Hva har du kjøpt idag

  Hm., nye enheter. Får ikke Autostart & Stay til å åpne appene ved boot. Dvs. logge inn. Det er ikke passord. Gjelder Android nettbrett. EDIT: Løst...
 3. Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  @Moskus Jeg kan bare anta at "kortet" er for større systemer med flere enheter etc., mens wifi-modulen er for "normale" hjem. Kortet krever "seriell-port" som jeg forbinder med kabel. Ved å bruke appen er jeg (tilnærmet) 100% sikker at signalet kommer frem, mens det samme IKKE var tilfellet med fjernkontroll. Leveradøren kunne levere kortet for et par tusen, men ba meg om å tenke på levetiden... Vil selge nytt.
 4. Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  Daikin anbefales herfra også, jeg har en 5-6 år gammel. Online kom senere men ble ettermontert. NICE. Plug-ins til HomeSeer finnes, men det krever et ekstra kort, håper @Moskus velger Daiking og lager plug-ins til HS3. http://www.realtime-controls.co.uk/index.php/site/product-list/C1#46 http://home.indigozest.net/FTP/HomeSeer3/izDaikin/izDaikin.htm
 5. Android-tablet?

  Elkjøp hadde tilbud, 1200,- for en 10" Lenovo-tablet med "føtter" er glimrende for HSTouch. https://www.elkjop.no/product/data/ipad-og-nettbrett/LEZA0H0042SE/lenovo-yoga-tab-3-10-nettbrett-wifi-16-gb-sort Jeg mener at det er mulig å "klone" enhetene, sette opp 1 og overføre det oppsettet til de andre. Noen som gidder peke meg i riktig retning? Tanken var å rydde i appene, justere lys, skjermsparer osv.,installere Teamviewer, HSTouch og den som starter appene. Fortsatt "null" kunnskap om Android. 😇 Takk.
 6. FitbitSeer

  Ok, jeg skjønner. Alle data er oppdatert, men søvnkvaliteten er ikke oppdatert.
 7. Car-Net

  Her har den fungert utmerket siden den nye versjonen ble lagt inn. Jeg følger med på temperaturen i garasjen... :-) CruisingRange og OutTemp vises i info-skjermene i leiligheten. Hvordan bruker dere andre den?
 8. FitbitSeer

  Hei igjen, den fungerer fortsatt myket bra. Men, denne: Erling Sleep Quality, hvordan "tvinger" jeg oppdatering av den? Refresh now virker ikke umiddelbart. + Den ble oppdatert: Yesterday, 07.20.06 Hadde det vært mulig å sett tidspunktet i HS-Touch? + Feature request: Vise data for den siste uken, dagene med navn og mulighet for å velge hva man vil se av søvn, skritt, vekt osv. Igjen takk.
 9. HSTouch på Iphone - treig oppstart?

  Min heter HS3..., oppdatert for 2 med. siden. Jeg har lyd for klikk, små .wav-filer. Får gjøre et tappert forsøk med noe lettere.
 10. HSTouch på Iphone - treig oppstart?

  BUMP, nå går det på nervene løs. Nyeste versjoner av alt, går på lan-ip til serveren. Om det er 3 eller 10 knapper spiller ingen rolle. Andre med samme erfaring?
 11. Off Topic-tråden

  Hvorfor kan ikke Plex spille av .iso/.img-filer? 😡 Litt dumt når man har en del DVD-filmer pakket i eske...
 12. "Radio buttons" funksjon?

  Takk @Moskus, a-ha, det tenkte jeg ikke på. 🤔 Setter den som "dimmer" og gir de tall. Godt juleprosjekt.
 13. Vil ønske alle en riktig god jul, alle hjelpsomme brukere og "ledelsen". Det er åpenbart at det er et behov, utrolig høy aktivitet. Takk.
 14. Feilsøke Smart Switch 6

  Det ser ut til å være løst nå. Default var 3 sekunder, men jeg kontaktet Aeotec samtidig med jeg postet her. Forventet ikke svar, men da tok jeg feil: Takk for tips her, ros til leverandøren som faktisk svar håpløse kunder. Imponert.
 15. Feilsøke Smart Switch 6

  Oi, 3 sekunder, må ha ment 3 minutter. Endrer på en og ser, har du troen på at det kan hjelpe?
×