Gå til innhold
 • Bli medlem

Erling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  540
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Erling vant dagen sist Juni 16

Erling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

143 Excellent

Om Erling

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag April 4

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bruker et annet forum som nylig la om til denne forum-softwaren. Det gikk ikke helt som planlagt og jeg har noen spørsmål som gjerne kan hjelpe de ansvarlige på det andre forumet til å bli like flinke som dere. :-) 1. Tapastalk, fungerer det ikke? Særs vanskelig å sette opp osv.? 2. «Stilsett», fra gamle dager kunne brukerne velge sin «stil» ut fra ferdige maler med lay-out, farger osv. Finnes det noe lignende til dette eller må det se helt likt ut for alle? 3. Mobilbruk. Hvorfor i huleste fungerer dette forumet så bra fra mobil? Er dere «smartere» enn normalt? (Ledende spørsmål motvillig). 4. Finnes det kompetanse som kan kjøpes og hjelpe til når de som drifter det ikke helt finner utav det hele? Tenker på firma, ryddejobb og ved behov. På forhånd takk for svar.
 2. Erling

  Dine automasjonstabber!

  Skolearbeid Hørte på radioen i dag at en Rogalending skulle forklare sønnen at «leksene» var viktige, han ble avbrutt av Alexa som ikke forstod. Natta...
 3. Erling

  Fibaro Double Switch - merkelig feil

  Beklager sent svar, har ikke vært her inne før ferien. La inn beta og alt ordnet seg.
 4. Erling

  Philips Hue

  Det kunne vært artig hvis du gadd å lage en kort post om den. Med tanke på at din erfaring settes pris på. Så enkelt som du bare kan.
 5. Erling

  If/else i event?

  Takk, it works...
 6. Erling

  If/else i event?

  Testet i helgen, fungerer relativt bra. * Dvs. at det tar hensyn og trigger 5 over kl. 15 og ved midnatt. Deretter 3 over frem til 15, mellom 15 og midnatt skjer det ikke noe. * Veldig sjelden jeg legger med før 23.
 7. Erling

  Hva har du kjøpt idag

  Nytt dashcam, ba Korea om å spare meg for tull og toll. Kreativt beskrivelse av innholdet. Det lønte seg ikke. Ærlinghet varer lengst.
 8. Oppgradert termometeret i frysern med nye batterier, dokumentert endringen i.h.t. ITIL og testet isbitene. Natta.
 9. Erling

  If/else i event?

  STOR TAKK, imponerende førstepost. Tester i helga.
 10. Erling

  If/else i event?

  Takk for svar. Denne vil kjøre når nyhetene er slutt på P1 hvis jeg aktivisert den med Bose i navnet. Men så har P1 riks-nyheter i 5 minutter kl. 15 og ved midnatt. HVORDAN VILLE DU LØST DETTE? Tror det blir enklere og spørre på den måten. 😱 Er nok mest for å oppdra meg til å tenke slik Homeseer vil...
 11. Erling

  Philips Hue

  Velkommen. 1. Nei, bridgen er billig. 2. Hue kommer med egen utendørsserie snart. Lykke til.
 12. Erling

  If/else i event?

  ELSE... - altså! @Moskus har forklart hvorfor else ikke er fornuftig, jeg har ikke blitt helt fortrolig med det. Hører nyhetene får jeg sovner, dermed ønsker jeg et event som kjører 3 minutter over hel time. Midnatt 5 minutter over. @Erling har klødd seg i hodet men savner en god løsning. Nå har jeg en device som avgjør om eventene skal kjøres, midnatt, 01 og 02. 3 eventer. Skulle gjerne samlet dette i et event slik at det også fungerer 23 og 03. Eller når jeg ønsker det. "Top of hour 3 min." er grei, med 00:05 "fucker" det opp. PS: Endelig høst i rogaland og mørketid.
 13. Tenkte på "gratisversjon" av appen kunne være årsaken, men det var det ikke. Kom godt tilpasset reklame også hos meg. 😊
 14. Erling

  "Scale screens to fit device"

  Takk for svar. 1024 bredde blir ikke skalert "opp" slik at det dekker skjermen. Er kun tekst foreløpig. "Ned" blir eldre prosjekter skalert.
 15. Erling

  "Scale screens to fit device"

  Jeg sliter med skalering. Har en Windows tablet med 1920x1200. Deployer jeg gamle prosjekt til den blir de IKKE skalert. + Valget gråes ut når jeg velger Windows som Type. Noen som har forstått logikken?
×