Gå til innhold
  • Bli medlem

jonkristian

Medlemmer
  • Innholdsteller

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

32 Excellent

1 følger

Om jonkristian

  • Rang
    Medlem
  • Bursdag Juli 19

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja jeg innså det, blir nok liggende i ei ekse kalt bomkjøp fra ali
  2. @Moskus Det der var smart! Jeg har tenkt på en ganske tungvint måte innser jeg. Gikk til innkjøp av en slik: https://www.aliexpress.com/item/32829191447.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4ddkrpwe Nå er jeg ikke helt sikker på om jeg skal stole på den der, ref "This Non standard passive PoE injector", har ikke lyst til å ødelegge noe, kanskje du kan si noe om dette vil gå? Må vel måle litt først Blir nok en handlerunde på ebay, har ett helt tragisk unødvendig oppsett: 5v > poe injector > ethernet > poe splitter > usb > ms6 kontra: 5v > ethernet > usb
  3. Jeg vil gjerne se entur-card.js fila du bruker her, den skal være rundt 90kb ikke 238kb.
  4. Hmm, merkelig. Bare for morro skyld, kan du prøve følgende sensor-kode sammen med den standard konfigurasjonen som ligger på github? Dersom den feiler må vi se på om det er noen andre integreringer du har installert som kanskje krasjer med entur-kortet. Forøvrig er det ikke lenger nødvendig med entur-kortet og hente inn momentjs i ui-lovelace.yaml da den er bundla i koden, kanskje det er den som skaper trøbbel? sensor: - platform: entur_public_transport name: Transport expand_platforms: true show_on_map: true number_of_departures: 4 stop_ids: - 'NSR:StopPlace:42377' # Halstein Gård - 'NSR:StopPlace:42660' # Studentersamfundet - 'NSR:StopPlace:737' # Trondheim Lufthavn - 'NSR:StopPlace:59977' # Trondheim S - 'NSR:Quay:110499' Jeg har testa ditt oppsett og det fungerer problemfritt her med følgende sensor-oppsett: sensor: - platform: entur_public_transport name: Transport expand_platforms: true show_on_map: true stop_ids: - 'NSR:StopPlace:6002'
  5. Ble det i orden da, med endringene?
  6. Jeg hadde en stor omstrukturering der jeg forandret en del på oppsettet, det ser ut til at du bruker den gamle konfigurasjonen, kan du laste ned nyeste på github og følge dokumentasjonen der i forhold til oppsett. Samtidig, kan du også screenshot'e verdiene du får ut på de sensorene til meg?
  7. Hei @ludoergosum Takk for det Kan du paste ditt oppsett og hva slags feilmelding/error det er du får?
  8. Jadda! Funka med dimmer 2 også. Det funka heldigvis å exclude/include. Jeg har vel over 20 fibaro dimmer 2 rundt om i huset så veldig letta nå
  9. Wow, det funka! Ah tusen takk, holdt på å bli litt smågal nå. Tok remove node på MS6 og da fikk jeg lagt den til. Jeg inbiller meg at jeg prøvde remove node på fibaro dimmer 2 i går, men jeg skal forsøke det en gang til. Siden jeg kjørte hard reset, må jeg åpne og manuelt reset'e alle fibaro dimmer 2'ene mine eller finnes det en enklere måte?
  10. Hei folkens. Nå sliter jeg fælt. Hadde ett fungerende zwave nettverk på hassio med home assistant sin implementering av zwave. Ettersom at jeg forsøker å fase ut raspberry pi'en med noe mer stabilt så valgte jeg å titte litt nærmere på zwave2mqtt. Da jeg først hadde installert dette kom alle nodene opp men alle feltene var tomme unntatt ett par-tre stykker der det stod Fibaro Dimmer 2 etc... Jeg tukla så mye med å få hentet inn nodene slik at de kom frem riktig at jeg desverre kom til å kjøre en "Hard Reset" . Nå kommer ingenting opp lenger og jeg får ikke lagt til en eneste node. Jeg har resatt ett par fibaro dimmer 2 ved å holde inn B til gult og trykke en gang, samt at jeg har forsøkt med en MS6. Når jeg forsøker å legge til en node står den bare på "Waiting" og jeg gjør akkurat slik jeg har gjort flere ganger, trykket på bryteren 3 ganger for å legge til. Har tatt ut mer av loggen men den sier meg ikke så mye, noen som kan se hva som foregår? https://pastebin.com/xtjQhKAB Noen andre tips til hva jeg kan prøve på?
  11. Oi, det må jeg sjekke ut ja, takk for informasjonen og takk for at du likte kortet EDIT: Har oppdatert koden nå.
  12. Du har rett i at du skal kopiere over fila, legg den i mappa config/www, dersom www ikke eksisterer så kan du lage den. Så legger du inn koden i ui-lovelace.yaml Koden du må legge inn står ganske greit forklart inne på github -repoet. Alternativt kan du installere HACS, jeg vil tro den ligger tilgjengelig i hassio add-ons, så installerer du entur-card fra hacs TIPS: Hvis du ikke har terminal vil jeg anbefale deg å sette opp samba slik at du får tilgang til konfigurasjonsfilene dine på en enkel måte.
  13. Da har jeg skrevet om koden for entur-kortet og fått fikset opp noe, språkrelatert samt litt bedre ui. Håper noen kan teste litt og gi meg tilbakemeldinger dersom det er noen problemer https://github.com/jonkristian/entur-card
  14. @aleks Ser ut som jeg kunne trengt 4stk. Har du 4 av de som er brukt, og eventuelt hva vil du ha for dem? Ser ut til at jeg behøver switch også, men det har du kanskje ikke til salgs?
×
×
  • Opprett ny...