Gå til innhold
 • Bli medlem

jonkristian

Medlemmer
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

33 Excellent

1 følger

Om jonkristian

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag Juli 19

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vil bare gi en heads-up om at jeg har pushet ut ny kode for entur-card som adresserer disse utfordringene (Forhåpentligvis).
 2. Hei. Litt usikker på om jeg helt forstår, men show_extra_departures henter inn rett fra sensoren alt som starter med departure_*, så det bestemmes nok av hvordan du har satt opp avgangene i entur. Påvirkes såvidt jeg kan se av line_whitelist og hvor mange avganger den skal vise number_of_departures. Har du sjekka opp hva som kommer ut i kortet med hva som vises i sensoren?
 3. Flott! Ny versjon er tilgjengelig på HACS nå hvis du ønsker å gå tilbake.
 4. Hey! Tusen takk og hjertelig takk for kaffe ❤️ 'arrived' er en oversettelsesnøkkel, merkelig at den klager på den og jeg lurer litt på om du er på develop branch? Hvordan har du installert, og hvor lastet du ned fra? Hvis du ikke bruker koden fra develop kan du teste med den? https://github.com/jonkristian/entur-card/tree/develop HACS ja, jeg ruller ut en ny versjon nå straks som forhåpentligvis vil fungere. Hvis du ikke vil vente så kan du laste ned siste koden fra github nå.
 5. Det ligner litt på HA Switch Plate Jeg har en slik 2.4" som jeg har forsøkt å lage elkoramme på, riktignok dobbel her da.
 6. Ups! Beklager, burde ha lest mer nøye hva det var du holdt på med Har du sett denne? https://community.home-assistant.io/t/scene-activated-trouble/37917/9
 7. Jeg fikk til min automasjon, slik ser det ut. Håper det kan hjelpe ... hass/bedroom_downlights/scene/event {"time":1577659828308,"value":26} - id: 'turn_off_all_lights_with_bedroom_s2_switch' alias: Turn off all lights with bedroom s2 switch trigger: platform: mqtt topic: hass/bedroom_downlights/scene/event condition: condition: template value_template: '{{ 26 == trigger.payload_json.value }}' action: - service: light.turn_off entity_id: group.all_lights
 8. Jeg sliter faktisk med det samme. - id: 'all_lights_off_when_bedroom_s2_pressed' alias: All Lights Off When Bedroom S2 Pressed trigger: platform: mqtt topic: hass/bedroom_downlights/scene/event payload: 26 value_template: '{{ value_json.payload }}' action: - service: light.turn_off entity_id: group.all_lights Får ikke laget automasjon av event 26 ut fra S2 på fibaro dimmer 2. Gir beskjed om jeg finner ut noe.
 9. Ja jeg innså det, blir nok liggende i ei ekse kalt bomkjøp fra ali
 10. @Moskus Det der var smart! Jeg har tenkt på en ganske tungvint måte innser jeg. Gikk til innkjøp av en slik: https://www.aliexpress.com/item/32829191447.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4ddkrpwe Nå er jeg ikke helt sikker på om jeg skal stole på den der, ref "This Non standard passive PoE injector", har ikke lyst til å ødelegge noe, kanskje du kan si noe om dette vil gå? Må vel måle litt først Blir nok en handlerunde på ebay, har ett helt tragisk unødvendig oppsett: 5v > poe injector > ethernet > poe splitter > usb > ms6 kontra: 5v > ethernet > usb
 11. Jeg vil gjerne se entur-card.js fila du bruker her, den skal være rundt 90kb ikke 238kb.
 12. Hmm, merkelig. Bare for morro skyld, kan du prøve følgende sensor-kode sammen med den standard konfigurasjonen som ligger på github? Dersom den feiler må vi se på om det er noen andre integreringer du har installert som kanskje krasjer med entur-kortet. Forøvrig er det ikke lenger nødvendig med entur-kortet og hente inn momentjs i ui-lovelace.yaml da den er bundla i koden, kanskje det er den som skaper trøbbel? sensor: - platform: entur_public_transport name: Transport expand_platforms: true show_on_map: true number_of_departures: 4 stop_ids: - 'NSR:StopPlace:42377' # Halstein Gård - 'NSR:StopPlace:42660' # Studentersamfundet - 'NSR:StopPlace:737' # Trondheim Lufthavn - 'NSR:StopPlace:59977' # Trondheim S - 'NSR:Quay:110499' Jeg har testa ditt oppsett og det fungerer problemfritt her med følgende sensor-oppsett: sensor: - platform: entur_public_transport name: Transport expand_platforms: true show_on_map: true stop_ids: - 'NSR:StopPlace:6002'
 13. Ble det i orden da, med endringene?
 14. Jeg hadde en stor omstrukturering der jeg forandret en del på oppsettet, det ser ut til at du bruker den gamle konfigurasjonen, kan du laste ned nyeste på github og følge dokumentasjonen der i forhold til oppsett. Samtidig, kan du også screenshot'e verdiene du får ut på de sensorene til meg?
 15. Hei @ludoergosum Takk for det Kan du paste ditt oppsett og hva slags feilmelding/error det er du får?
×
×
 • Opprett ny...