Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Orodreth

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Homey

Orodreth sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg tok kontakt med Homey support for å se hva de sier og de bekrefter også at fjernkontroller kun kan styre lys via Flows. Å det vil jo ikke bli like smooth som med Ikea sin gateway, i hvert fall ikke i mine forsøk. Oh well.
  2. Hei, Jeg har Homey Pro og en god del forskjellige Ikea Trådfri pærer/fjernkontroller men sliter litt med oppsettet. Først brukte jeg uoffisielle Homey gateway appen og koblet Ikea gateway til Homey men sliter litt med stabiliteten. Hvis jeg skrur av og på lys med enten fjernkontroll eller Ikea sin egen app så virker det som at Homey ikke får med seg at de har fått endret status? Så jeg tenkte jeg skulle bruke Homey sin offisielle Ikea app til å legge til alle lys og fjernkontroller direkte uten Ikea sin gateway. Jeg får lagt til lys greit men klarer ikke legge til fjernkontroll så den kan kontrollere lysene den hører til. Skal dette være mulig? Legger jeg til både lyspærer og fjernkontroll kan jeg sette opp flows så fjernkontroll kan styre lys men ønsker at fjernkontroll skal fungere "direkte" uten flows så man kan dimme mer trinnløst med å holde inne knappene. Hva gjør dere andre som har Homey+Ikea?
  3. Da setter du opp "Flows" i Homey som f.eks: When estimert forbruk går over xxxxWh then skru av varmekabler og VVB osv. Her kan du legge til masse mer logic hvis du ønsker som f.eks kun skru på ting hvis de faktisk var av eller så fant jeg en app "countdown" som var nyttig for å starte timere så man kan si at hvis noe ble slått av skal det være av x minutter før det prøver igjen osv. I dag har jeg selv kun en Heatit Z-TRM3 til et gulv på ca 2kW som jeg skrur av hvis estimert forbruk går over 4.5kWt eller hvis elbil lader (easee) er aktiv. Skal skaffe meg en Aeotec heavy duty switch eller tilsvarende for å kunne skru av og på varmeelementer til vannbåren varme. Forbruket vårt blir for høyt hvis vi starter å lage middag og ikke skrur av VVB. Må nok innse at 0-5kW trinnet er umulig å åpne for oss på vinteren så må nok justere flows eller sette de opp basert på utetemp eller noe.
  4. Jeg gikk nylig til innkjøp av en Homey Pro for å prøve å styre forbruk og tror det er et godt valg hvis du ønsker mest mulig "out of the box" løsninger. Kobler du sammen Homey med tibber pulse og laster ned en app til homey som heter "Power of the hour" så kan du sette opp "Flows" basert på faktisk eller estimert times forbruk. Har bare prøvd noen dager nå men estimert forbruk i appen treffer veldig bra. https://homey.app/no-no/app/no.kjeet90.powerofthehour/Power-of-the-hour/
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.