Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

toffyrn

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toffyrn

  1. Morten B skrev (På 30.8.2022 den 16.46):

    Hvordan gikk dette? Har en termostat som er oppgradert til 1.92 men den vises ikke korrekt i HA. Eller.. Den vises men den oppdaterer seg ikke med tanke på temp og setpunkt og den viser heller ikke relestatus.

    Dessverre fungerte det ikke som håpet. Viste seg at config db ikke løste problemet. Jeg kjører nå en regelmessig polling av enheten istedet, og får da oppdaterte verdier.

  2. Jeg har oppdatert en av termostatene, og er usikker på om jeg skal fortsette. Jeg bruker home assistant med zwave-js, og nå ser enheten merkelig ut. Climate entity viser current temp for lufttemperatur, til tross for at enheten er konfigurert til floor sensor. Det er andre sensorer tilgjengelig som viser bl.a. floor temp, men de oppdaterer seg ikke før jeg poller (service: zwave_js.refresh_value). Hovedmotivasjonen for å oppdatere var å se current relay state, men den endrer seg ikke.

     

    Er det noen med homeassistant og zwave-js som har testet 1.92? Jeg er usikker på om det er fw eller zwave-js config som må endres.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.