Gå til innhold
 • Bli medlem

daniel.h.iversen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  112
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

daniel.h.iversen vant dagen sist Mai 16

daniel.h.iversen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

49 Excellent

3 følgere

Om daniel.h.iversen

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, kunne lagt til støtte for å hente historiske verdier fra inverteren (altså ikke streames), da de kun er tilgjengelig på timesnivå. Men mange smarthus integrasjoner har allerede støtte for de samme inverterne, og muligheten for å hente de samme dataene direkte.
 2. Nei, dataene fra inverter er ikke eksponert i APIet.
 3. Husk at det bare er nettoproduksjon du får fra AMS-måleren
 4. Pulse krever at update_url har en verdi som starter med http://, så om man setter den til http://eitelleranna så skal det fungere. Skal da heller ikke være nødvendig med SSL på mqtt.
 5. Husker du hva slags skrutrekker du brukte? Er i samme situasjon selv nå, og virker ikke som noe skjer når jeg forsøker å skru. Klarer heller ikke se hva slags skrue som er brukt. Du skriver "venstre", men mente du "høyre"? For er vel den delen med "vrideren" som skal løsnes?
 6. HA bruker det samme (uoffisielle APIet) som Mill-appen, så alt som går i appen vil være mulig å legge til i HA. Jeg har ingen planer om å legge til det, med det er bare å lage en pull request her: https://github.com/Danielhiversen/pymill
 7. Vil være mulig å legge til, men er ikke støttet i dag.
 8. Det ligger en versjon her: https://github.com/Danielhiversen/home-assistant_config/blob/b0257291f7e85fc4483f39fda69d77e09c4612f5/custom_components/switch/vv_automation.py Men den er veldig tilpasset vårt forbruk av varmtvann. Flytter nå snart, og da skal jeg installere effektmåling på vvb. Så holder på med en metode som bruker den informasjonen også.
 9. Fordi jeg jobber i Tibber, og av Tibber sine kunder er det ihvertfall svært få. Men tror kanskje NTE har en større andel enn mange andre nettselskap
 10. Det gjelder noen svært få måler som fortsatt ikke er timesavleste. Dette skulle egentlig vært på plass fra nyttår. Har du kontaktet NTE og spurt om de når de regner med å få aktivert dette?
 11. HASS 0.93 er nå ute: https://www.home-assistant.io/blog/2019/05/16/release-93/ Tibber Pulse skal nå fungere igjen for alle.
 12. Hmm, 0V har jeg ikke sett før. Men er en del AMS-målere som bare sender 0A på L2. Det som vises er tallene rett fra AMS-måleren
 13. Jeg kjører en del forskjellige AI-algoritmer til automatisk styring og deteksjon. Da er det sensorer og kameraer som er input. Men du tenkte vel kanskje mer på mikrofon som input, og der finnes også forskjellige alternativer. Det er et Python bibliotek som er veldig enkel å sette opp, som jeg har testet litt. (Kommer ikke på navnet akkurat nå)
 14. Du kan enten: * nedgradere til 0.91 * oppgradere biblioteket som har buggen, altså kjøre pip install graphql-subscription-manager==0.2.11 * Oppdatere til rc * Eller vente til 0.93 kommer ut
 15. Feilen i Hass er en teit bug som jeg lagde, den er fikset i neste versjon av hass.
×
×
 • Opprett ny...