Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

brillsnake

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av brillsnake

  1. Takk til dere begge for svar. Har for mange, mange år siden hatt dimming via trykkbryter, og jeg forstår godt hvorfor det ble underkjent hos @aarpi3 Får se an budsjett, men nå vet jeg i alle fall svaret på det enkle spørsmålet. Takk igjen!
  2. Takk for raskt og tydelig svar! Da står det mellom ferdigløsning som Heatit/Namron (bedre WAF) eller bytte til vanlig bryter (vesentlig billigere for ~10 stk). Vil bryteren kun regulere av/på eller dimmer den ved long-press?
  3. Jeg tillater meg et nybegynnerspørsmål idet jeg gjenoppliver tråden (svaret er muligens såpass åpenbart at jeg derfor sliter med å få det bekreftet ved søk): Kan jeg installere en «puck», eks. Fibaro dimmer 2, i boksen bak en eksisterende (ikke-smart) dimmer med vrihjul, og dermed regulere lysene både manuelt med det gamle vrihjulet og digitalt via z-wave/zigbee (avhengig av type, så klart)? Lysene jeg vil dimme er klassiske downlights av ukjent merke med diverse halogenpærer (maks 6 stk a 35w), både på bad og i stue/etc.
  4. Ok, da får jeg innstille meg på enda en overpriset boks.. takk for svar!
  5. Hei, Jeg fikk screens montert i fjor av Norsol. Den gang var spørsmålet om jeg ville at disse skulle kunne «styres med app» eller ikke. Jeg ba da om å få screens montert slik at de var klargjort for dette, med nødvendig motor osv. Jeg gikk aldri videre med dette og har brukt screens med fjernkontrollen som jeg kjøpte (Situo 5 IO gen. 1). Nå i ettertid ønsker jeg å la screens (totalt fire) snakke med en Homey. Er det noen med kunnskap om Somfy-motorer som kan fortelle meg nøyaktig hva jeg trenger i så fall - må jeg kjøpe en Tahoma som Homey kan snakke med, eller er det mulig å parre hver Somfy-motor direkte til Homey? Ifg kvitteringen har de «Motor io Somfy». På forhånd takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.