Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjaeran

Medlemmer
 • Innholdsteller

  160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Fjaeran

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 14. jan. 1976

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Høres sannsynlig ut egentlig.
 2. Har du ikke samme ? Men siden jeg får laget event ved lav batterispenning klarer jeg meg egentlig
 3. Håper er vel bedre ord enn antar.. Men ser verdien er der..
 4. Kan RFXCom styre Velux takvindu ?
 5. På vindmåleren min så viser batteriet Battery OK. Om jeg går inn på Advanced, så kan jeg se at batteriet er på 75%. Men hvordan får jeg byttet ut Battery OK med hvor mye som er igjen av batteriet i % ? Har også forsøkt å legge inn grafikk etter value, uten at det kommer opp her.. Noen lure triks ?
 6. Klassisk brukerfeil Når jeg la til vinmåleren. Så kom det opp kun batteri. Jeg la den til på Room "Værstasjon" RFXcom la til alle de andre, men ikke på samme room.. Oppdaget det da jeg så på lista på RFXcom. Sortere på floor RFXCOM så kom det opp.. Beklager panikkinnlegget..
 7. Har fått tak i en Oregon vindsensor jeg prøver å legge til Homeseer. Finner den i RFXcom. Men når jeg legger den til, kommer det bare batteristatus. Selv om jeg velger vindhastighet.. Og når jeg går på listen, så er listen tom.. Tar batteri ut/inn, så kommer lista opp. Men uansett hva jeg velger vil den legge seg inn som batteri...
 8. Har dere link til Oregon vindmåler.. Tror nok z-weather går i retur etter påske..
 9. Netatmo oppdaterer vel hvert 15 min. Og det blir litt for sjelden..
 10. gjort en liten endring nå. Før lå den bare på utebordet. Hangte den opp nå, så vinden for surre litt på den.. Får se om det hjelper..
 11. Litt usikker.. her er manualen : http://manual.zwave.eu/backend/make.php?lang=en&sku=POPE005206&cert=ZC10-16125341
 12. Oregon Scientific-sensorer bruker 433 ? Så de kommer opp med RFXCOM ?
 13. til sammenligning. Multisensor sin temperatur registrering på samme periode. Den blir utsatt for direkte sollys, er den som styrer markisen.. Derfor er det ganske varmt på dagen
 14. Ja, har det koblet til nå. Det går mange timer. Primærbruken er å verne markisen mot vind. Det vil den nok fungere som. Den sender signal om vinden går over 6 m/s, men det går mange timer før den oppdaterer seg igjen.. Men tenker at den kan da hindre at markisen går ut automatisk om den har registret vind. Da vil ikke den gå ut automatisk på mange timer. Og blir det for mye vind, så vil somfy vindsensoren kjøre inn markisen. Så den vil fungere for formålet sitt.. Men det er litt rart at en såpass dyr sak er såpass ubrukelig til andre ting..
 15. Finnes det en z-wave vindmåler ? Vet om Popp Z-Weather.. Men den tar det jo mange timer før den oppdaterer verdiene..
×
×
 • Opprett ny...