Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Becker

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Becker

  1. Moskus skrev (4 timer siden):

    Tja... til akkurat lysstoffrør er det litt beskjedent. Min erfaring, uavhengig av system, er at de virker en stund men så tar de kvelden etter hvert. Typisk at selve reléet blir sammensveiset, og det har ingenting med Z-wave eller styringsprogram å gjøre.

     

    Det har skjedd med AN179, det har skjedd med Merten to-polte brytere. Nå har jeg fått installert Fibaro sine switcher, og det har iallfall holdt tre år nå. Krysser fingre.


    Tror jeg har funnet problemet. Pucken har fungert i tre døgn nå etter at lysrør ble erstattet med med en provisorisk led pære . Så det må ha vært lysrøret og de forstyrrelsene starter lager. 
     

  2. Moskus skrev (12 timer siden):

    Hvis noe er veldig billig så kan det ofte være en grunn til det, dessverre...

    Har du noe forslag til tilsvarende små pucker som fungerer godt med homeseer/z-wave?

    Jeg begynner å lure på om det tross alt er det knøttlille lysrøret som tross alt skaper problemer. Skal forsøke med en vanlig taklampe i stedet.

     

  3. Etter å ha fått litt bedre dekning med flere enheter dør det nå omtrent etter et døgn. Vet egentlig ikke om det er regelmessig eller tilfeldig.
    Det kommer til live igjen dersom jeg tar sikringen et øyeblikk.

     

  4. Fungert feilfritt under test, men når den skal i bruk virker den i noen minutter og så slutter den å fungere.
    Dioden slår seg av og på både via Homeseer og via bryter men det kommer ikke noe rele-klikk. Koblet til et lite lysrør i taklampe.
    Forslag til hvorfor?


     

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.