Jump to content

Dabis1705

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dabis1705

 • Rank
  Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Fibaro Home Center
  Telldus Live!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen med erfaring rundt SmartLife sin røykvarsler? Ser den kan implementeres via IFTTT og plugin rett i Homeseer? https://www.jula.no/catalog/el-artikler-og-belysning/el-installasjon/plug-in-produkter/fjernstrombrytere/brannvarsler-010732/#tab04
 2. Jeg har HS3 stående å gå og har ruslet nå i ca 3 år uten store utfordringer. Men har hele tiden irritert meg over brannvarslerene jeg gikk til innkjøp av. Det ble litt brukt og noe nytt av Fibaro sin Smoke FGSD-002 og FGSD-001. Men ser at de også har diverse FW versjoner i tillegg til HW versjoner. Problemet med disse er at de i perioder går av uten noe tilstedeværelse av røyk eller høy temperatur. Tror samtlige av de på et vis tidspunkt har gitt meg falsk varsel minst en gang. kan gå måneder i mellom men den siste uken har to forskjellige gått uten grunn. (mulig pga høy luft
 3. Hei. Jeg hadde samme problemet med min postkasse, som da også er i stål. Min løsning ble å feste selve senderdelen i lokket på postkassa. Da blir den løftet ut i «friluft» i det den sender signalet til HomeSeer. Fungerer i 90% av tilfellene. Får ikke noe rapport om at den lukkes da det skjer når den er lukket. Bruker Telldus sin dørsensor. Batteriet holder seg godt selv i minusgrader. Bruker faktisk kun Telldus sine dørsensorer da de har vist seg mest stabile på både temperatur og «litt» fukt.
 4. Hei! Gikk på en liten bom her da jeg bare kjøpte inn 2 stykker Nodon brytere. Noen som har fått disse til og funke opp mot HS? https://www.m.nu/fjarrkontroller/wall-switch-cozy-white
 5. Dabis1705

  Homey nub

  Fantastisk!!! Å jeg som nesten solgte den videre da denne funksjonen var ganske avgjørende for om jeg gadd å legge flere timer i programering via telefonen.
 6. Dabis1705

  Homey nub

  Blir nesten litt sint her jeg sitter. Har ventet på at prisen skulle dette litt å hev meg i stede på nå når den nye versjonen kom ut. Å med nye versjoner er det jo alltid bedre og mer fleksibelt nå til dags men her har de rett å slett snevret inn å fjernet funksjoner som gjør at dette bare blir en dyr dum lysende kule som står å ikke blir brukt til det den var tiltenkt til. ikke snakk om at jeg gidder å programmere opp hele huset mitt via mobilen min. Noen som vil kjøpe min? selger den for 3000kr ink frakt!
 7. Dabis1705

  Homey nub

  Takk for svar! Er det noe som helst mulighet for å nedgradere den jeg har til versjon 1.5?
 8. Dabis1705

  Homey nub

  Hei. Hoppet på moten å kjøpte meg den nye Homey v2. Sitter nå å knoter med hvordan jeg får programert den opp. Men får ikke tilgang til den via nettleser. Den sender meg bare videre til app selv ved å dytte inn ip adressen i nettleseren. Er jeg nub å ikke finner ut av det eller er Atom nub å ikke har en slik løsning å går kun for app oppsett?
 9. Hei jeg er i prosess av å montere inn en UPS og har med det klart å tulle bort den svært viktige EPO / REPO plugg som er av typen som vistnok skal fungere til en del Reler osv. Jeg prøver med det å søke opp delen for å kjøpe men en ny men finner ikke navnet på den. Det er der en av dere litt over middels belyste menn gir meg riktig navn til og med kanskje med en link til siden jeg kan kjøpe den fra. Den er som du ser på bildet bare en dum lupe hvor kretsen ikke blir brutt. Se bildet. Tusen takk på forhånd!!
 10. Noen som har fått til en løsning der xComfort fra Eaton snakker sammen med HS? http://www.xcomfort.no/installator/produktkategori/rf-trykknapper/
 11. Jeg har byttet til Norsk språk å ber "henne" om å "Oppdatere mine enheter" Da jobber "Hun" iherdig å bekrefter etterpå at mine enheter Homeseer og Netatmo er oppdatert. Men jeg får ikke Google til å kontrollere mine enheter. Hun bare sier at "hun" ikke kan gjøre dette enda. Er dette noe av samme feilen du opplever. Jeg ser at Google Home henter "talekommandoer" som jeg har lagt inn i hver enkelt enhet i HS3.
 12. Jeg gikk tilslutt for en Northq sensor. Den rapporterer det jeg trenger å det er forbruket. Litt kipt å ikke ha live forbruk da den kun rapporterer hver 15 min.
 13. Dabis1705

  Hjelp meg!

  O store orakel Det begynt med at jeg fikk problemer med systemet mitt hvor alt gikk svært tregt opp mot 2 min før aktiverte hendelser skjedde. Så jeg kjøre en del Full optimize uten at det funket. Nå har det blitt verre da systemet ikke finner nodene mine. Det rare er at dør-sensorene fungerer å kommuniserer med homeseer men Fibaro røykvarslerne mine har mistet kontakten samme som alle nodene som går på faststrøm. Noen som har noen ideer?
 14. Tar opp igjen denne tråden. Jeg prøvde meg på den billige varianten men har Failet da jeg har fått lagt den inn i serveren min (Windows laptop med Z-Wave og 433mhz interfase) Jeg får opp grafene og programmet går i bakgrunnen men jeg vet ikke hvordan jeg får brukt det. I tillegg så kommer jeg ikke inn på setupsiden til selve pluginnen (10.10.10.10/Jon00dbsetup.asp ) så har nok gjort noe feil i presessen som er litt over the edge for meg. Så nå lurer jeg på hvordan jeg får fjernet den. Noen som har noen tips eller erfaringer?
 15. Har en mistanke at mitt problem var at jeg har enkelte noder i mellom Server og Qubino måleren som ikke sendte videre data uten at jeg er sikker. Kjørte en Optimalisering av z-wave nettet og etter det har den rapportert jevnlig og riktig data.
×
×
 • Create New...