Gå til innhold
 • Bli medlem

Terje Klungervik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Terje Klungervik vant dagen sist 8. oktober 2019

Terje Klungervik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

18 Good

Om Terje Klungervik

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lurer på om jeg skal gå for slike. https://www.yourvismawebsite.com/smart-control-as-1/shop/product/relemodul-4-utganger?tm=nettbutikk Og bruke den slik som jeg bruker varmtvann. Stenge den ene og åpne den andre ved behov.
 2. Kanskje ventil er feil ord. Men noe som kan skifte mellom varmvannet og kaldvannet. Skal gå to rør inn mot denne ventilen. Skal kunne stenge en av de ved behov.
 3. Hei Har nå hatt rørlegger inne for å gi meg ett prisoverslag på å koble til viftekonvektor til bergvarmen. Den viftekonvektoren skal både kunne avkjøle og gi varme. Til dette så trenger jeg en ventil som kan skifte inntaket til konvektoren. Finnes det en måte å få kontrollert en ventil ved hjelp av zwave? Vet hvordan jeg skal kontrollere av og på konvektoren. |---kaldvann----| Bergvarme - | |Ventil----viftekonvektor |--varmtvann--
 4. Oppdater til siste versjon av tibberseer
 5. Hadde installatørene innom da det var en skade på ene screensen de måtte fikse. Spurte de angående endebryterne. De mener at øverste endebryteren hadde en funksjon som dro screensen helt opp for å påse at duken ikke ble strekt ut. Mener at selgeren snakket om at for hver 20. eller 30. opptrekk så skulle motoren trekke duken helt opp for å kompensere slakk i duken. Lurer på om dette kan ha noe med at de ikke responderer til tider.
 6. Endebrytere på selve screensene. Altså 5 stk. Eller dårlig konfigurasjon på qubionen?
 7. Tror ikke det da dette har vært fra dag en for 3 år siden. Da med Vera som kontroller. Samt den uten motorstopp har ikke hatt dette problemet.
 8. Bruker første etasje-screens-stuevindu inntil igår. Bruker denne da jeg kan bestemme om den skal halvveis ned eller ikke. Byttet over til å bruke etasje-screens-switch stuevindu for å sjekke om det hjalp. Noe det ikke gjorde.
 9. Polling... 29 @ Polling: Første etasje Screens Screen Verandadør (Status is: 0) 28 @ Polling: Første etasje Screens kW Hours (Status is: 0) 27 @ Polling: Første etasje Screens Watts (Status is: 0) 26 @ Polling: Første etasje Screens Switch verandadør (Status is: 255) 25 @ Polling: Første etasje Screens Verandadør (Status is: 99) 24 @ Polling: Første etasje Screens Screen Smalvindu (Status is: 0) 23 @ Polling: Første etasje Screens kW Hours (Status is: 0) 22 @ Polling: Første etasje Screens Watts (Status is: 0) 21 @ Polling: Første etasje Screens Switch smalvindu (Status is: 2
 10. Hei Har qubino flush shutter på 6 vindu-screens. 1 på hver screen altså. Har screens fra fasadepeodukter. 5 av disse screensene har en autostop motor. Dvs at hvis den merker motstand så stopper screensen og gå opp eller ned. Noe som er kjekt hvis jeg har glemt å ta igjen et vindu eller ungen har satt ifra seg noe under vinduet. Problemet er følgende. Noen ganger så reagerer ikke screensene når jeg ber de gå opp eller ned. I følge homeseer så har screensen gått ned, men den er fortsatt oppe. Kanskje 1 av 20 ganger. Og det er helt random hvilke screens det er. Unntaket er
 11. Viser API'en noen av analysene? F.eks få ut hvor mye elbilen har ladet for og kostnad pr mnd/år? Eller hvor mye som går til oppvarming osv?
 12. Ah. Da har jeg misforstått. Trodde eve var native. Da får jeg se om jeg finner andre måter.
 13. Ikke nødvendigvis å koble Tesla mot google, men om den i det hele tatt kan koble seg selv opp til homeseer. Ser at den kan koble seg opp til andre smarthjem. https://teslaapps.net/en/eveconnect/
 14. Jeg vil at jeg kan fortelle Tesla at den skal åpne garasjen og slå på lysene i huset. Slik som jeg gjør på Android auto idag. Du kan koble opp Google assistent til homeseer. Så kan du lage event i google assistent. F.eks. "åpne garasjen"->kjør event åpen garasje i Homeseer.
 15. Jeg vil at jeg kan fortelle Tesla at den skal åpne garasjen og slå på lysene i huset. Slik som jeg gjør på Android auto idag.
×
×
 • Opprett ny...