Gå til innhold
 • Bli medlem

Terje Klungervik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Terje Klungervik vant dagen sist Oktober 8

Terje Klungervik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Terje Klungervik

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker. Får mekke 30 eventer da 😂. Men da er det istedenfor controll device I hstouch til controll event på knappene da. Og da vet scriptet om det er off eller last jeg vil?
 2. Har laget en ui som jeg har på et nettbrett som er på stua. De knappene under dimmeren er On/off toggle, men det betyr at de slår seg på full styrke når jeg trykker på de. Jeg vil at de skal ha en last/off funksjon. Noen måte å gjøre det på?
 3. Da ble det dette: Ser ut til at det mangler et linjeskift mellom linjene. Noe en kan gjøre i scriptet?
 4. Hei Jeg holder på å knoter med GCalSeer. Har fått det til å fungere. Bruker Moskus sitt script som ligger på første siden. Jeg hadde tenkt å få kalenderen til samboeren og meg på hstouch. Men det blir veldig rotete når jeg gjør det. Her ser det fint å greit ut. Så overfører jeg det til hstouch: Noen måte å få det til å se finere ut? Eller skal jeg lage 2-3 eventer på hver kalender. En for hver dag? Men da må jeg vel ha script som kun dekker idag, et for imorgen og et for om 2 dager.
 5. Noen som har fått til å koble til Ikea trådfri driver? Har prøvd å reset den ved å trykke inn reset knappen i 5 sekunder og opp til 20 sekunder. Slått av den og slått på den, men deconz finner den ikke. Har funnet 2 trådfri nettverks utvidere og 2 trådfri adaptere. Noen tips? edit: Ved tredje reset så dukket den opp.
 6. Bruker Egigeozone nå, men synes den er ustabil. Dvs det er ikke alltid at homeseer får med seg at jeg forlater eller går inn i en geofence. Samt den oppdaterer ikke alltid hvor jeg er utenfor geofence. Hvilken app bruker dere med stor suksess?
 7. Totalt ubrukelig. Kun for at jeg syntes at det så artig ut 😂 Oversikt over hvor jeg og samboeren er litt hendig. Men der er det også høy "fordi jeg kan"-faktor. Skal finne måter på å gjøre huset smartere, men da begge jobber turnus så er det dårlig med faste rutiner. Bruker Alexa flittig. Slipper å reise seg fra stolen så ofte 😂
 8. Geofence og phlocation2. Registerer når vi leverer henne. Starter en timer. Hvis det har gått en time etter vi leverte så blir det registrert som henting. Og stopper timer. Alle disse tre blir overført som string til virtuell devices som hstouch henter.
 9. Har knotet litt med dette de siste dagene. Har planer om å få google calender på første siden når jeg finner ut hvordan jeg skal gjøre det. Mangler å ordne egen musikk og vær side. Sonos plugginen fungerer ikke hos meg. Må finne ut hvorfor. Sterkt inspirert av Arne Johnny. Fikk også hjelp fra ZoRaC med kodene til barnehagelevering og henting. Blir flere ting under sikkerhet når jeg får xiaomi zigbee sensorene om 1 til 45 dager fra Kina. Samt jeg holder på å bytter temperatursensorene som fulgte med huset. De viser 2-4 grader mer enn det er. Så det er kun stuen som viser nøyaktig enn så lenge. Tok bilde fra editoren, så det ser litt styggere enn det er. Alt av skrift er transparent.
 10. Tusen takk for at du er tålmodig. La til 1 og ordnet er push event. Men den gir beskjed hver gang døren åpnes. Også når en åpnes innenifra. Jeg får jobbe meg metodisk frem til jeg finner den rette value. Prøvde value 6, men da fikk jeg ingen push varsel.
 11. Value er 1. Stiller kanskje et dumt spørsmål. Men kan det være aeotec sticken jeg bruker?
×
×
 • Opprett ny...