Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

fondness9-primary-booted

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    Homey
    SmartThings
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

fondness9-primary-booted sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Ett år inn
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jau, så det 🙂 Evt så kjører jeg shelly 1 plus som kan også fungere med DC. Men tror jeg kjører din løsning med 230v aktuatorer. Håper at jeg får til en bra løsning via HA. Holder deg oppdatert hvis du er interessert 🙂 Kan jo hende jeg har flere spørsmål også 🙂
  2. Takk takk 🙂 Ser at dine aktuatorer er NC, så det er nok det jeg også skal gjøre. Da får jeg kommunisere litt med rørlegger før jeg begynner "reisen" 🙂
  3. Oi oi!! 😄 Dette var kule greier!! Gøy at du også endte opp med shelly! Jeg har planer om å kjøre shelly plus evt shelly plus mini, men ser du har brukt shelly pro 4PM? Kan disse styre 4 soner pr enhet da? Planen er å styre dette via home assistent, men ser jo at du har fått det til å fungere bra i homey. Har homey også, men har liksom ikke "landet" helt på om jeg skal kjøre homey vs HA. Uavhengig av dette så er det gøy å se at du har fått dette til å fungere bra. Er dine aktuatorer i NC eller NO? Evt har du merke? Har du muligheter for å sende noe bilder av videre kobling ned mot aktuatorer mm? 🙂 Ble skikkelig inspirert nå, og glad at dette kan gjøres! Lest så mye forskjellig om heatit z - water at jeg ble litt stresset av det 😛
  4. Hei @KristofferF. Vet ikke om du er noe aktiv her lenger, men ble fascinert av løsningen din! Jeg derimot ønsker å gjøre noe tilsvarende med shelly. Kan du fortelle litt om erfaringen din nå X år etter?
  5. Hei, Vet ikke hvor mange her som har koblet en shelly på sin garasjeport, men vil informere til dem som benytter seg mye av homekit at shelly kan integreres i homekit ved å følge denne guiden: https://github.com/mongoose-os-apps/shelly-homekit Da vil f.eks garasjeporten kunne åpnes / lukkes fra homekit uten problemer!
  6. Hei, etter at jeg registrerte meg som bruker har jeg mottatt 9DHL mailer som er spam og phishing. Kanskje tilfeldig, men kan jeg være trygg på at email via hjemmeautomasjon ikke havner i feil hender?
  7. Hei, løste seg rimelig greit dette. Jeg koblet shelly som en fotocelle slik at den mottar strøm. Da kan jeg sende kommando fra appen uten problemer. lagt ved koblingsskjema for dette samt koblingsskjema for hvordan du kobler resten slik at den skrur av og på via app. uansett det gikk greit og fort! smart garasjeport for 169,-!!
  8. Kan hende jeg har funnet ut av det! Skal teste kommer tilbake for evt andre som lurer! løsningen jeg tror funker er = gnd og Pb som brytere kan kobles på.
  9. Ja beklager, nok en dum garasje som ønskes å gjøre smart! har allerede en shelly liggende og har søkt litt rundt og funnet ut at det skal gå å bruke den. Problemet er at jeg er ikke helt sikker på hvor jeg skal starte med denne. Har ikke vært borti for mange garasjeporter og denne virket veldig basic… litt om meg da siden jeg hopper rett inn her! Har «lurket» rundt her lenge men ikke opprettet bruker. glad i automatiseringer og spesielt inenenfor smart utstyr. For øyeblikket skal jeg pusse opp bolig så blir en del morsomme løsninger på sikt. Skal også opp med ny HA senere noe jeg tenker å dokumentere mer detaljert senere.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.