Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

nle

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

nle sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Ett år inn
  • Reagerer godt
  • Første innlegg

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stod noe om at det kunne ta 24-48 timer å få de aktive når man går over til ny IoT plattform.
  2. Ja, jeg kommer ikke videre på appen heller. Må i så fall opprette en ny konto eller noe.
  3. I går datt alle mine gen3 smartkontakter ut. De står å blinker på wifi symbolet. Går jeg i appen og logger inn blir jeg bedt om å migrere til ny IoT plattform. Men det går ikke, får feilmeldingen "Old cloud customer with provided email not found" og jeg kommer ikke videre. Hjelper ikke å logge inn på nytt, etc. Tagger deg jeg @servercookie, for nå ble huset plutselig kaldt.
  4. Er det mer eller mindre jobb for serverene til Drivstoffappen å filtrere rett på API kallet med f.eks. "?stationTypeId=1" enn å filtrere lokalt etter å ha lastet ned alt?
  5. Ja, var mest for å ikke bruke av Drivstoffappens data budsjett. Men det spiller vel kanskje ikke så stor rolle.
  6. Her er noen av logoene de bruker. Hentet ut fra appen. De hoster de på Amazon AWS, men lasted de opp på imgur, så Drivstoffappen skal slippe. Bli sikkert ikke rare dataen, men alikevel. Automat1: https://i.imgur.com/wBhHsLM.png Circle K: https://i.imgur.com/CTJdiCp.png Driv: https://i.imgur.com/8T7r8DR.png Esso: https://i.imgur.com/UvFgrtv.png Esso Express: https://i.imgur.com/qp4sFU9.png Shell: https://i.imgur.com/qdSsMgw.png Uno X: https://i.imgur.com/DRFnb47.png Uno X Truck: https://i.imgur.com/WOxmdbu.png
  7. Du kan vel i teorien koble på en annen temperatur sensor, også ha litt automatisjon i Home Assistant f.eks. som de på. Ellers så kan du vel kalibrere de kanskje? Det kan du med ovnene – og da kunne du kalibrert de slik at når den tror det er 5 grader, så er det egentlig 0.
  8. Det som er vanskelig med en open source-løsning er å spre ordet og få folk til å faktisk bruke det. Det vil også være noen kostnader med tanke på publisering på app stores og serverhosting (om vi tenker at all utvikling skjer frivillig). Jeg er ingen utvikler, men det er jo egentlig bare en relativt enkel database med et frontend som agerer med kart, lokasjon, etc. @NeoID Bra jobba. Men du tenker altså å sette opp en egen API for alle på din kappe? 🙂
  9. Ja eksakt. Derfor jeg stussa når du sa «ja til alt». 🙂
  10. Jeg får ikke noe key som kan brukes iallefall, jeg får følgende output fra https://api.drivstoffappen.no/api/v1/authorization-sessions: # curl -H 'Content-Type: application/json' -H 'X-CLIENT-ID: com.raskebiler.drivstoff.appen.ios' -H 'Accept: */*' -H 'User-Agent: Drivstoffappen/3.0.0 (com.raskebiler.drivstoff.appen; build:305; iOS 17.2.1) Alamofire/5.4.4' -H 'Accept-Language: en-NO;q=1.0, nb-NO;q=0.9' --compressed -H 'Connection: keep-alive' 'https://api.drivstoffappen.no/api/v1/authorization-sessions' {"id":<tall ##>,"authorizationId":<tall ##>,"token":"<token ser slik ut: 237faA88-s90a-2eee-b31d-188244e6ce11">,"createdAt":"2024-01-13T13:25:03.000+0000","expiresAt":"2024-01-13T19:25:03.000+0000","deleted":0}% Og "token" kan ikke brukes som ny API key (X-API-KEY). Noe jeg misser?
  11. Ok, men da er det vel «bare» å bruke den midlertidige keyen? Og refreshe.
  12. Da må man enten klare å reverse enginere det på noe vis, eller kjøre en enhet (f.eks en gammel telefon) med appen på, som man så sniffer trafikken til også oppdaterer keyen fortløpende i HA. Men da skal du nok være over gjennomsnittet glad i drivstoffpriser i HA. Kanskje lettere å få til en open source konkurrent til Drivstoffpriser appen.
  13. @Ziggy Men får du en midlertidig API nøkkel som fungerer? Det er vel kun den nye hasha token som fungerer? Og som jeg antar blir gjort i appen lokalt på noe vis? Så lenge vi ikke har den, vil vi være avhengig av å sniffe trafikken "hele tiden" for å få ny key?
  14. Er ikke noe problem å få tak i API nøkkelen som appen bruker, men dataen/oppsettet på json outputet er nytt. Bruk man in the middle proxy og overvåk mobilen. Tipper de følger med her egentlig, selv om vi nok bare er en liten promille som bruker den slik. EDIT: Ser faktisk ut som de setter opp en unik API key per session på noe vis. Har to call fra appen til APIet deres: GET /api/v1/authorization-sessions HTTP/1.1 Host: api.drivstoffappen.no Content-Type: application/json X-CLIENT-ID: com.raskebiler.drivstoff.appen.ios X-API-KEY: <redacted> Accept: */* User-Agent: Drivstoffappen/3.0.0 (com.raskebiler.drivstoff.appen; build:305; iOS 17.2.1) Alamofire/5.4.4 Accept-Language: en-NO;q=1.0, nb-NO;q=0.9 Accept-Encoding: br;q=1.0, gzip;q=0.9, deflate;q=0.8 Connection: keep-alive content-length: 0 GET /api/v1/stations?includeDeleted=1&includePending=1&minUpdatedAt=2024-01-12T23%3A08%3A30%2B0100&stationTypeId=1 HTTP/1.1 Host: api.drivstoffappen.no Content-Type: application/json X-CLIENT-ID: com.raskebiler.drivstoff.appen.ios X-API-KEY: <redacted> Accept: */* User-Agent: Drivstoffappen/3.0.0 (com.raskebiler.drivstoff.appen; build:305; iOS 17.2.1) Alamofire/5.4.4 Accept-Language: en-NO;q=1.0, nb-NO;q=0.9 Accept-Encoding: br;q=1.0, gzip;q=0.9, deflate;q=0.8 Connection: keep-alive content-length: 0
  15. Er det noe problemer med Mill Cloud i Home Assistant? Har byttet nettverksutstyr i huset med helt ny nettverksarkitektur og vlan, så måtte sette opp Mill-enhetene på nytt. Det gikk helt fint i appen, men forsøker nå å få de inn i HomeAssistant via cloud API, men får bare "Failed to connect".
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.