Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

joimagg

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

joimagg sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • En måned senere
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • Første innlegg

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Den gjorde det hos meg. Har hørt tips om å endre kanal WiFi signalet også, kan være busy på nåværende kanal.
  2. Det kan være 2G/5G problem, jeg har en router som ikke gir muligheten for å slå av 5G, så måtte plassere ruteren langt vekk for at enheten bypasser 5G ved oppkobling. Hvis du kan gi 2G nettverket eget navn og kobler opp mot det kan det være en løsning.
  3. Kan ikke huske at det var mulig.
  4. Mener appen er skybasert så du kan styre tempen hvor som helst. Prøv med en stk for å være helt sikker. Tror alle wifi enheter er skybaserte da en helt vanlig router har ikke noe innebygs programvare for å administrere enheter. Synes appen var bra ja, schedule mulighet og.
  5. Hvis du har Homey hadde jeg gått for Zigbee versjonen. Større mulighet for smartere styring. Hvis du ikke har Homey og ikke planlegger å kjøpe en hub av noe slags, så er wifi utgaven perfekt og Elko appen er fin og gjør jobben.
  6. Hei, takk for input. Jeg byttet over til Zigbee varianten og har den koblet til Homey nå, fungerer veldig bra og det ser ut som Elko tar Homey appen på alvor da den oppdateres hele tiden. Jeg fant en liten feil, kom i direkte kontakt med programmer/support som rettet feilen dagen etter. Klarte ikke å koble Wifi varianten til HA via Tuya. Mulig dette lar seg gjøre via andre bakdører - jeg ga opp. Samtidig sa programmer/support at de kommer ikke til å prioritere arbeid med å få WIFI varianten kompatible på Homey. Så fint å vite det før man bestemmer seg.
  7. Hei, nå har ELKO kommet med termostater som kobles til WiFi og trenger ikke Elko hub. Jeg har koblet dem i Elko appen men de blir ikke fanget opp av HA, ingen integrasjon. Noen som har klart å koble disse til HA? Er det overhode mulig uten integrasjon? Og til sist, noen som vet hvorfor ELKO ikke har integrasjon i HA? https://www.elektroimportoren.no/elko-smart-wifi-termostat-rs-renhvit/5491610/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=CjwKCAiAu5agBhBzEiwAdiR5tO_XFOEnU-G-hT9iWvEDxTcPuvRrP-p4ITYVPJ6oB8wKNZIzxL02ShoCE_MQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
  8. Hei, jeg har nettop investert i en OKDO Rock 4SE og prøver å sette opp Home Assistant. Jeg klarte ikke å installere HA med "vanlige" metoder, måtte finne en som har lagd en spesial utgave for OKDO Rock [https://github.com/citruz/haos-rockpi] som fungerer for meg. Prøver nå å sette opp Raspbee 2 zigbee HAT enhet som kobles på GPIO pinnene [https://phoscon.de/en/raspbee2]. Jeg har et par spørsmål om du har litt tid og entusiasme for dette 🙂 - Hvordan installerte du Home Assistant på din OKDO Rock? Hvilken metode og om du måtte kanskje velge en eldre versjon? - Måtte du konfigurere noe spesielt (koder, unntagelser) når du satt opp din Aeotec Z-stick? Veldig taknemlig for hjelp hvis du har tid, er ny i dette her og prøver å lese alt jeg finner på nett om dette. Mvh Johann
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.