Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Dr Nelson

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dr Nelson

  1. Kobler du til eksisterende ringeklokke vil innedelen ringe som vanlig ja. Har du en gammel utvendig ringeklokkeknapp fungerer den egentlig bare som ett rele som forbinder en sløyfe med litt spenning til ringeklokken inne. Har selv Google Nest sin som fungerer utmerket til å koble til ledningene utvendig og du kan justere tiden den innvendige klokken skal ringe. Altså hvor lenge releet skal være innkoblet. Utrolig lett å montere. Ring har jeg inge erfaring med.
  2. Hva om du har Yale Classic og Google Nest doorbell. De virker jo på google assistent, men om det virker med gjenkjenning av godkjente personer hadde vært enkelt.
  3. Jeg har heller ikke betalt noe abonnement på 4år. Så sånn sett har det vært veldig billig. Betalte ikke en krone for utstyret, grunnet kampanje. Men nå har jeg bestilt egne røykvarslere, som kan legges til Philips hue via IFTTT. Ny dørmodul kan og kobles til Hue så sånn sett er jeg tvunget til å kjøpe nytt (sa jeg til kona). Kobler ned alt Verisure komponenter til helgen, så blir vel lagt ut på finn. Verisure vil ikke demontere og hente selv.
  4. Jeg har samme problem som deg idag. Kom hjem fra jobb nå og døren, Yale var låst. Kona var hjemme så pleier ikke være låst da. Hmm nå kan den ikke automatiseres. Nettopp handlet batterier fra verisure til alle komponentene og nå får jeg ikke brukt noe av det heller. Alarmen får så være, men røykvarslerene bør virke og ihvertfall dørlåsen bør jeg kunne styre da jeg har kjøpt egen låsemodul. Har kranglet med de tidligere ang selger som lurte meg til nytt abonnement (299kr) for ett helt år. Ja takk sa jeg. Nei, var visst pr mnd kom det frem. Ett mirakel at jeg fikk kansellert abonnementet. Tror nesten de har tatt en cleanup i systemet idag og slettet alle ikke aktive abonnement fra app. Tester røykvarslerene?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.