Gå til innhold
 • Bli medlem

storeulv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

storeulv vant dagen sist 24. september 2018

storeulv hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

storeulv's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

10

Nettsamfunnsomdømme

 1. Noob som ikke helt får til dette med sine første flows. Jeg har Hue ferdig satt opp fra før og har lagt Hue-enhetene inn i Homey uten snags av noe slag. Jeg har Fibaro HC lite, og enhetene derfra er lagt til i Home uten snags av noe slag. Dette inkluderer tre stk Heatit Z-Wave termostater. Flowen jeg forsøker å få til er at Hue Motion Sensor skal fungere som termostat for en panelovn i stuen som er tilkoblet en Fibaro Wall Plug. Jeg har også forsøkt å sette opp en flow for entreen der gulvvarmen styres av en Heatit termostat, men jeg ønsker at Hue Motion Sensor skal være styrende termostat. Det virker for meg som om flow-menyene mangler muligheten til å legge inn litt større boolsk logikk enn bare IF <condition> AND <condition2> THEN <action>. Er det bare jeg som ikke leter godt nok? Er ikke Hue-sensorene egnet til dette?
 2. Oppdatering: Etter kontakt med support fikk jeg følgende tips derfra: hold inne reset mens du kobler til strøm over USB, slipp knappen etter et drøyt sekund...dioden lyser da lilla...i tillegg fikk jeg en annen ID jeg skulle bruke i stedet for den som var trykket på baksiden av enheten. Da funket det.
 3. Sorry for å ta opp en gammel tråd, men jeg sliter med samme problem. Dvs. at Tibber Pulse (Stormtrooper ed.) ikke vil koble seg opp. Eller...jeg får feilmeldingen "Kunne ikke koble til nettverket "Tibber Pulse" " Jeg ser statuslyset lyser konstant grønt før jeg starter, og så blinker det mens den forsøker oppkobling. Så går den tilbake til fast grønt igjen etter at det feiler... Jeg bruker iPhone, og har også forsøkt iPad. Jeg har koblet Pulse til USB-strøm, og jeg har forsøkt både med og uten kobling til HAN-port. Hjemmenettverket er et TP Link Deco X60 mesh på 2,4GHz/5GHz Jeg har spurt support, men har ennå ikke fått noe svar. Er det noen her inne som har noen tips?
 4. Vil dette også gjelde Mill WiFI stikkontakter?
 5. Ja, det stemmer Jeg trodde ikke folk drev og kablet slikt, og det er da vitterlig et AP han snakker om?
 6. Ikke fordi jeg har sånn veldig peiling, men jeg har erfart at Sonos faktisk funker mye bedre om man har en Sonos Bridge i nettet. Uten denne opplevde jeg mye tregere initiering av avspilling på mine høyttalere. Så, altså; har du en Sonos Bridge?
 7. Er det noen her som har laget en vær-widget med Darksky? Jeg sliter med å finne korrekte navn på sensorene, og jeg er ikke i stand til å finne noen oversikt over hvilke sensorer som er gyldige og hvilke som ikke er det. Om noen kan peke meg i rett retning eller leke tidlig-julenisse og bare poste en legend over gyldige sensordefinisjoner ville jeg blitt full av....ee...ville jeg blitt glad.
 8. Fant ut av det. widget_type: iframe gjør susen
 9. Lager dere dette som custom widgets i appdaemon dash, eller hva gjør dere?
 10. Da jeg hadde hatt HUE-bridgen et par uker begynte jeg å leke med lokaliserings-automatikk, dvs. lys automatisk av ved ingen hjemme. Problemet var at det kun var min mobil som var meldt inn i løsningen, så da jeg gikk tidlig på jobb mens kona fortsatt stod på badet ble det brått mørkt...
 11. Hvordan? Når jeg poller fra sensoren får jeg samme temperatur hver gang, og tidspunktet for siste oppdatering står på samme tidspunkt. Har jeg valgt noe feil i innstillingene? Jeg kjører HS3 på en RPi3 med Razberry 2 og JowiHUE plugin.
 12. Snakket med GH'en min i går, og ba henne (har damestemme) om å sette en timer. På NORSK! Jeg sa: "OK Google, sett en timer på tredve minutter". Damen svarte på engelsk ja, joa, jøssda, det kan jeg fikse vettu....elns. Så enkelte norske ting går igjennom, men ikke alt. Hun klarer også NESTEN å slå på TV'en med Harmonyen, men bare om jeg ber på engelsk henne om å snakke med Harmony og så si "Slå på TV"... Moro, men kona tror jeg er smårar som sitter og småprater uten folk i nærheten. Hun gruer seg til vi blir gamle...
 13. Har søkt uten hell både her på forumet og på det store nettet. Jeg har flere rom med HUE Motion Sensor (HMS) som jeg bruker til å styre lysene i rommet med. Som dere jo vet har disse sensorene også lysmåler og termometer innebygget, og målt temperatur kan jeg lese av i HomeSeer. Problemet er at det ser ut til å være temperaturen i tilknytningsøyeblikket, dvs. da jeg knyttet HUE bridge opp mot HS'en, for temperaturen har stått på nøyaktig samme nivå i nesten en uke nå. Spørsmålet mitt er da; kan man sette et pollingintervall på disse sensorene? Jeg er ikke i stand til å finne noe i innstillingene til sensoren, så hva gjør jeg evt. feil? Finnes det andre og smartere løsninger for å lese av tempen på en HMS som kan brukes inn mot HS'en?
 14. Ok, da vet man det I mitt hus er alle varmekablene, dvs. 6 sløyfer i like mange rom i underetasjen satt opp med 2-pol-brytere i vanlig høyde og en seriekoblet Norwesco luft-føler i ca 170cm høyde. Badet har gulvføler og selvsagt alle brytere på utsiden av rommet. Nå har da altså 3 av disse rommene fått hver sin skinnende nye Heatit 16A termostat der Norwescoen satt. Jeg har beholdt den fysiske bryteren og kommer til å fortsette med den da jeg (sikkert av helt feile årsaker) føler meg tryggere med en fysisk bryter enn med en z-wave-styring. Dessuten har jeg jo da 2-polet brudd også i termostaten (selv om det ikke er krav om dette ) som jeg kan fjernstyre.
×
×
 • Opprett ny...