Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

subzero

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

subzero sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Dedikert Sjeldent
  • Reagerer godt
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har kjørt elwiz et par dager, men så forsvant internettet en dag. Forventet at pulse skulle koble seg på og fortsette som vanlig, men det gjorde den ikke. Må man kjøre integrasjonen på nytt når man mister wifi? 😐
  2. Har prøvd alt mulig. mens en blir lagt til med S2 og alt på stell. EDIT: Ser ut som at de som klarte å bli lagt til via provision list/QR-kode fikk S2, mens de som måtte manuelt legges til ikke klarte det.
  3. Min link: https://verving.vibb.no/id/d762ee0b-a51a-4db1-8848-5a38aea65276
  4. Får en unknown node error når Heatit Z-Dim2 blir lagt til i Z-wave JS UI, slik at den blir lagt til med S0, ikke S2. Har fått det på alle som er lagt til. Noen som vet hva som kan forårsake det? Andre nodes (som den Popp utendørspluggen) blir lagt til med S2 uten problemer. EDIT: De to siste dimmerne nekter å inkludere seg. "Inclusion failed". Har kjørt factory reset på dimmerne flere ganger, samme utfall. Møkk eller brukerfeil? Har også scannet QR-koden for SmartStart og de ligger i Z-wave JS UI's Provisioning Entries uten at noe skjer.
  5. Status: Dead ganske kjapt der. Gikk vel 1-2 timer fra jeg flyttet den ut før den gikk ned. Dette med 0 - 3.3 i transmit levels på sticken. Noen som har erfaringer med denne utendørspluggen? Ser flere skriver at ved status: dead kan man pinge noden for å vekke den til live igjen, men her får jeg ingen svar.
  6. Kom tilbud på Heatit Z-dim2 hos Eldirekte, så da bestilte jeg inn 5 stk som en begynnelse. Var det jeg gjorde tidligere og da var det flere på github som brukte 9,9 - 0. Ser nå at det også er flere som bruker 0 - 3.3, så da tester jeg det. Forøvrig var 9,9 - 0 det som kom default på sticken med EU som region.
  7. Hva foreslår du jeg gjør med innstillingene?
  8. Ja, holder utkikk på tilbud på den også. Tenkte at Z-TRM3 ville være mye enklere å kjøpe billig brukt f.eks, men om den bråker er ikke det aktuelt. Veldig få butikker som har Z-TRM6 inne, får ikke lagt til prisvarsel i Prisjakt heller.
  9. FW 7.17.2. Ikke endret Transmit-innstillinger, enn så lenge har den ikke dødd innendørs. Gir den et par dager til før den flyttes ut igjen for ny test, men vil plassere den enda nærmere ytterveggen. Ah, det var dumt!
  10. Har flyttet utendørspluggen innendørs i samme rom som sticken og den har så langt ikke dødd. Latterlig rekkevidde om den ikke klarer 3 meter gjennom en 15cm yttervegg av tre. Forresten noen som vet om Z-TRM3 eller Z-TRM6 har lydløst relè? Regner hvertfall med Z-TRM6 har det mtp. PWM? Klikkelyd på soverom er ikke stas.
  11. Hei! Helt ny i Node-RED og smarthus generelt - hvordan løste du dette? Har fått koblet opp tibber pulse mot mqtt og den spytter inn data hvert 10. sek. Har ikke funnet ut hvordan jeg skal få ElWiz til å fungere, får bl.a opp følgende i loggen: Node-RED fungerer fint, men litt usikker på hvordan jeg går frem siden denne viser til en USB-serial port? Har som sagt en tibber topic i MQTT med all nødvendig data. Setter pris på alle tips!
  12. Heldigvis åpent kjøp, så den slipper unna bosset. Hvilken Zooz stick er det? Kjøpt i Norge?
  13. Har ikke endret på noen innstillinger på sticken, så ganske sikker på at de skal være default. Ser også her f.eks at det vises å være samme som jeg har. Tenkte en Heatit Z-Dim2. Har behov for fysisk vrider. Har du noen andre du heller ville anbefalt?
  14. Riktig, den har fungert ca. 1 til 2 dager maks før den får "død" status. Venter på tilbud på dimmer og termostat før jeg bestiller inn resten av z-wave utstyret.
  15. Har nettopp startet opp, så dette er den eneste noden jeg har kjøpt inn. Den er plassert ca. 3 meter fra sticken, gjennom yttervegg av tre. Ser noen anbefaler at sticken skal være på en USB-forlengelseskabe for å unngå støy, men usikker om dette kun gjelder RPI eller om det også gjelder når den er koblet i en vanlig PC. Har flyttet noden innendørs nå for å se om den evt. dør her også.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.