Gå til innhold
 • Bli medlem

SveinHa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  411
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

SveinHa vant dagen sist Mars 7

SveinHa hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

122 Excellent

1 følger

Om SveinHa

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

619 profilvisninger
 1. 2 eller flere BlueIris servere mot en og samme mobilapp funker helt hundre men du kan bare være tilkoblet en server om gangen.
 2. Integreres greit i HS og da kan en jo selv lage hvilken varsling en vil.
 3. Har 5 Fibaro til sammen og 2 av disse har gitt mange feilvarsler. Rapporterte til Kjell&co og fikk straks 2 nye tilsendt og disse har virket 100%.
 4. Jeg opplever også slikt i ny og ne. Aldri/sjelden samme enhet, en gang kan det være taklyset i garasjen, eller et av 5 utelys, lampettene i stuen, noen ganger vises spørsmålstegn andre ganger bare gammel status som at lyset er av når det skal være på... Det funker såpass greit at jeg ikke gidder legge stort arbeid i å finne feilen men det gir en litt halvguffen følelse...
 5. Med fullt batteri fra i går trykket jeg "Start" og lot den kjøre en tid og deretter trykket "Park". Lot den lade opp til 79% og trykket "Start" igjen. Da ser jeg i AMC appen og "Next start" devicen at der står "Neste start 09:59", altså ca 15 minutt fram i tid i stedet for scheduled start neste mandag. Med andre ord ser det ut til at den uansett venter til batteriet er fullt før den kjører ut på plenen så det er nok en begrensing som er lagt inn i klipperen og jeg ser nok en del fornuft i det. Starttidspunktet ble justert noe få minutt framover i tid for at batteriet skulle bli 100% ladet, det gjør den jo til vanlig også.
 6. Helt sant. Og når vi er inne på irriterende passord så er det de plassene der du skal lagre passord for automatisk pålogging så MÅ du skrive det inn 2 ganger. Det er greit nok på serversiden der det er viktig at det er rett men helt unødvendig i klienten, skriver du feil så får du bare ikke logge på og må prøve igjen... Ingen krise...
 7. Nå har den gått en runde og satt seg på lading. Batteriet er oppe i 69% og når jeg trykker start skjer ingenting men jeg regner med det har med at den er i sin egen schedule og skal starte igjen når batteriet er fullt uansett. Kan prøve igjen i morgen da den skal stå hele dagen (eller fram til neste mandag på denne tiden av året).
 8. Ingen stor sak, bare litt uvant at et passord er direkte synlig (helt uavhengig av om det er et viktig passord eller ikke).
 9. Han har nettopp startet en runde så jeg kan prøve om litt men jeg har en mistanke om det IKKE går å starte fra AMC appen før 100% og da går det neppe herfra heller.
 10. En liten sak: I cloud connect bildet ligger passordet åpent, det burde vel være sladdet.
 11. Da kom der litt i loggen: apr-13 10:25:31 AutomowerConnectSeer received response content:{"message":"Forbidden"} apr-13 10:25:31 AutomowerConnectSeer-Error Could not fetch mowers. Error when trying to fetch: apr-13 10:25:22 AutomowerConnectSeer received response content:{"message":"Forbidden"} apr-13 10:25:22 AutomowerConnectSeer-Error Could not fetch mowers. Error when trying to fetch: apr-13 10:25:21 AutomowerConnectSeer authtoken is null or expired. Logging in again Dårlig med respons i clouden også, regner med at "...no APIs connected..." betyr at HS ikke får godkjent kontakt...
 12. Jeg bruker områdenavn men ser egentlig ikke den helt store nytten. Områdene er i hovedsak "Bolig" og "Uteområde" for det sier seg jo selv at "Stue" er i område "Bolig" og "Utelys" er i "Uteområde". Viktigere er å navngi devicene og da pleier jeg å beholde opprinnelig navn men legge til en beskrivende tekst foran. Mange steder klarer en ikke å skille devicene fra hverandre om en bare har standardtekst, f.eks. om en har flere batteridrevne enheter i samme rom og skal vise/bruke batteristatus i en eller annen sammenheng ser alle batteriene like ut om de har standardtekst. Mange veier fører til mål...
 13. Jepp, kommer opp: "No mowers found. Check input info" Satt logging til Debug men ingenting i loggen.
×
×
 • Opprett ny...