Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

landsverk

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av landsverk

  1. Holdt på å kommentere at du burde legge inn samme innlegg i den store altibox-tråden, men ser du allerede har gjort det! Du bruker SFP`en som stod i VMG? Bilde av etiketten på SFP-modulen? Er det aktivitet på FX-dioden på mediakonverteren? Får du pinget altibox sin gw, evt kjørt trace mot altibox sin gw og evt tileldig IP utenfor altibox sitt nett (f.eks 129.240.118.130) når du tilsynelatende ikke har Internett-tilgang? Ser du Asus-routeren sin MAC fra mine sider hos altibox? Litt merkelig siden du nevner at du hadde nett i et døgn, jeg mistenker at TP-linken ikke liker SFPen eller at den ikke klarer å levere nok strøm, men det forklarer ikke hvorfor du har nett i flere timer og så mister forbindelsen.....
  2. Absolutt! De har jo hatt "litt" svartid på support via mail (tipper de har mange tickets som skal besvares), så det var helt supert når Bashir (servercoockie) dukket opp her. Fordelen her er jo at hvem som helst kan se svarene fra Mill, og løsningen på ett problem kan jo hjelpe flere kunder. Under 30 min svartid på et foruminnlegg er helt rått. Mill har hatt en "liten" utfordring med overgang til api v2, men Bashir sin vilje til å hjelpe folk via forumet her (selv på kveldstid), kombinert med at de lanserte gen 3M-ovner (modulær termostat) gjorde at jeg ble værende hos Mill istedet for å bytte til et annet merke.
  3. { "needSynchronize": false, "customerDetails": "ok", "house": { "status": "ok", "left": [] }, "room": { "status": "ok", "left": [] }, "devices": { "status": "in progress", "left": [ "****:91:95", "****:3D:9F" ], "failed": [] } } @servercookie Hei! Har en gen2 ovn som fortsatt henger igjen på api v1 - har du mulighet for å se på dette? MAC slutter på 91:95. (den andre enheten er en g2 socket som ikke har vært i bruk siden 2022.) Ref saksnr 28045 om du trenger info om brukerkonto e.l. Sliter også med at jeg blir logget ut av appen 3-4 ganger om dagen. Skjer kun på APIv2, ikke v1.
  4. Fungerer greit - hvertfall så lenge man bare har gen2 og gen3-enheter, disse skal jo være flyttet over til "gen2"-API, som etter det jeg har forstått er det eneste som støttes i de forskjellige integrasjonene. Hos meg fungerer det fint i hassio, mens det slutta å fungere i Homey for et par måneder siden. Legger ved skjermbilde av air sense i hassio.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.