Gå til innhold
 • Bli medlem

AllFather

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om AllFather

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg tenkte nå wifibridge som i at den kobler seg til wifi i heimen også gikk det zigbee eller noe annet til låsen, ikke wifi i selve låsen. Men jaja, skal flytte til neste år så da blir det en annen type lås
 2. Jeg hadde et håp når jeg leste om wifi bridge, men den støttes bare av versjon 3.... https://www.yalehome.no/no/produkter/yale-connect-wi-fi-bridge-/yale-connect-wi-fi-bridge-/ Idiotisk, hvorfor skulle man ikke kunne bruke dette med v2.
 3. Hei Er det noen som har kjøpt denne?: https://www.elektroimportoren.no/zigbee-kommunikasjonsmodul-for-yale-doorman-homely-/4509475/Product.html I så tilfelle, trenger man bare å koble rett til Homey pro uten å ha noen huber eller kontoer hos Yale eller Verizure?
 4. ok, skulle gjerne hatt noe lignende som fungerer med vanlig dørvrider i Norge. Forslag?
 5. Hei Noen her som har august dørlås eller kjenner til den? Jeg hadde i gamle bolig en Yale Doorman v2 som jeg var fornøyd med. I nye leiligheten jeg har , en borettslagsleilighet, kan man ikke bytte hele låsen. Samme nøkkel går også til postboks, parkering, heis etc etc. Da er dette det eneste jeg kan finne som ser ok ut til å erstatte dørvrider på innsiden. Erfarlinger? http://august.com/products/august-smart-lock/
 6. AllFather

  Boligmessa i Stavanger

  Ring er vel en videreføring av et kickstarter prosjekt, Doorbot. http://techcrunch.com/2014/09/29/doorbot-ring-home-security-doorbell/ http://www.amazon.com/Doorbot-Enabled-Doorbell-Discontinued-Manufacturer/product-reviews/B00EP5W22A Gamle utgaven fikk mye klager på dårlig videokvalitet, at det tok et minutt fra folk ringte på til de fikk melding om det, og at de kortsluttet og rustet (!) grunnet dårlige skruer og pakninger.
 7. AllFather

  "startpakke"

  Ok, jeg bare gikk inn på en side som jeg så solgte hjemmeautomasjonutstyr Ellers forslag til "pakken"? Jeg har en (stor katt), hun har en liten hund (yorkshire terrier), så når hun flytter inn permanent hadde det vært kjekt om jeg kunne fått på plass noe, og helst uten å bli ruinert Jeg har også tenkt på å ha noen sensorer, men jeg er ikke elektriker, og liker ikke tanken på å leie inn en. Liker ikke tanken på å trekke mye stygge kabler heller. Men hadde vært kjekt om når man f.eks gikk ut i gangen midt på natten at lyset slo seg på. Eneste jeg da tenker p
 8. AllFather

  "startpakke"

  Ok. Hva med at jeg begynner i det små. Jeg har en W10pro pc som knapt er i bruk, så kan kjøre systemet på denne. Så tenkte kanskje å starte med følgende: Programvare: ukjent, ikke satt meg noe dypt inn i det enda. z-wave enhet: Aeotech Z wave stick (http://www.allcontroll.no/produkt/z-wave-usb-stick/ ) Pris: 545 Strømstyring (generell): Everspring AN1812 (2500w) ( http://www.allcontroll.no/produkt/everspring-smartkontakt/ ) Pris: 499 Strømstyring (i all hovedsak måling av forbruk): Aeotech Smart Swi
 9. Må innrømme at det klør litt i kredittkortfingeren. Men det er jo et kickstarter prosjekt originalt sett, og har hatt varierende resultater der. På facebooksiden ( https://www.facebook.com/NEEOinc/timeline ) så står det at de skulle hatt en oppdatering for ca 10 dager siden, men ingenting siden. Lurer på om jeg skal ta risikoen.
 10. AllFather

  NEEO

  Synes denne så spennende ut, og ser ut til å ha høy WAF. Risikoen er jo at dette ikke er et etablert merke/system. Hva mener folket? https://neeo.com/brain Device Compatibility You can control more than 30'000 devices with NEEO: AV devices up to 10 years back, your Wifi gadgets, Z-Wave® and Bluetooth® and much more. Enter your device's brand and model number below. If you can't find a matching device, use the button below to send us a notification and we'll add the device as soon as possible.
 11. AllFather

  "startpakke"

  Grunnen er enkel. Selve enheten er ikke så stor så jeg kan ha flere på hver veggmontert kontakt . De er stort sett 2 ( side side ) eller 4 . De billige løsninger passer ikke til dette. Ikke de jeg har sett iallfall. Jeg vil også ha både mulighet å slå av alt og på, og å måle hvor mye strøm enhetene trekker. Jeg har ikke noe stort behov for dimming per dags dato men det tenkte jeg å løse ved å gå for hue lyspærer .
 12. AllFather

  "startpakke"

  Hei Jeg har begynt å myse på "hjemmeautomasjon". så langt har jeg tenkt å begynne i det små. Jeg har vurdert Fibaro, men den "vanlige" løsningen er ganske så dyr. Den lite utgaven har litt mindre funksjonalitet, men jeg er usikker på hvor mye av den tapte funksjonaliteten jeg trenger. Jeg har en SFF pc stående på en hylle i gangen som per dags dato som er ganske kraftig, men grunnet WAF fjernet jeg den fra stuen, og den brukes nå bare som plex streaming. Den kan kanskje brukes til dette også? Så langt har jeg bare tenkt på følgende:
×
×
 • Opprett ny...