Gå til innhold
 • Bli medlem

Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 613
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  87

Fermate vant dagen sist Mai 19

Fermate hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

883 Excellent

1 følger

Om Fermate

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag Januar 31

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

4 670 profilvisninger
 1. Jeg tror dette koker ned til om hun skal ha en egen "voice" på min konto eller en egen konto med "Amazon Household".. Jeg tror det må bli det første for ellers lurer jeg på hvordan en kan ha to kontoer mot samme Echo device??
 2. Om du ønsker å ta av festet på Echo Auto så kan de gjøres med en liten stjernetrekker slik:
 3. Til nå har fruen benyttet min konto for å snakke til Alexa. (Styre HomeSeer, shopping lister og spille musikk og Radio) I forbindelse med at jeg nå får Alexa i begge bilene tenkte jeg at jeg skulle utforske litt med det at hun har sin egen konto og sånn der "Amazon Household" Har dere noen erfaring med det? Har også lyst til å leke med at Alexa kjenenr igjen hvem som snakker. Må jeg ha egen konto for det eller kan det kjøres på samme konto? Tips til do and dont's er velkommne!
 4. Har du en? Funker den? Bestille du en Echo Auto til meg eller skal jeg bestille nr 2 til meg selv (nå er det visst åpent ?)
 5. Ligger en og venter på meg når jeg kommer hjem fra Ferie. Nå er det ringen vi står i kø for å kjøpe
 6. https://amp-mynewsdesk-com.cdn.ampproject.org/c/s/amp.mynewsdesk.com/no/elkjop/pressreleases/lette-verden-rundt-etter-smarthjem-partner-fant-den-paa-lillestroem-2923553
 7. Hm den trykket jeg visst på for mange måneder siden @Moskus : Kan du bestille 2 stk for meg?
 8. Vent litt. Jeg snakker om denne: Ikke om denne:
 9. Jasså du erter i dag? OK Hva med denne, er du foran meg der også?
 10. Er ikke den "by invitation only"?
 11. Echo Wall clock. Her med 2 timere: En på 13 min og en på 35
 12. Hm jeg tok de 2,7 ørene som er el sertifikater for å være et spot påslag fra den leverandøren som de hadde valgt ut. Da må jeg sjekke igjen med strømleverandøren jeg har nå. Sist jeg ringte dem og sjekket hva slags avtale jeg hadde, fikk jeg beskjed om at jeg hadde en bedre avtale enn ham selv (ansatte i strømselskapet ) og at jeg ikke ville kunne få en slik på nytt om jeg avsluttet den. Jeg fikk den da firma forhandlet strøm til 4000 leiligheter for noen år siden.. @Moskus Kan ikke jeg få de to IDene dine så kan jeg lese strøm priser fra ditt abonnement ?
×
×
 • Opprett ny...