Gå til innhold
 • Bli medlem

Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 757
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  108

Fermate vant dagen sist 15. juli

Fermate hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 025 Excellent

1 følger

Om Fermate

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 31. januar

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

7 017 profilvisninger
 1. Takk for kode! #1 Ser du velger å "gå i frø" om MQTT ikke starter, er det noen grunn til at du ikke gjør noe RETRY på det? #2 Hvilken MQTT plugin til HS4 er det du viser der?
 2. Del gjerne kode. Kanskje andre kan plukke sammen fra din løsning
 3. Vil det si at du da gjør det "lovlig" siden du går via ENTSO-E ? Norpool er jo litt vrange her: Ikke det at JEG er noen "det må du ikke gjøre for det er ikke lov, og siden jeg ikke tør å gjøre det synes jeg ikke du skal gjøre det heller" type, men jeg er litt interessert i at tjenester jeg bruker ikke plutselig blir borte fordi de blir stengt.
 4. Kult! Til info har jeg nå hatt flere iPad2 stående på lading kontinuerlig i 5 år for å kjøre HST
 5. Amazon sitt CloudCam trigger Alexa som igjen kan trigge HS Har person deteksjon og alarm dersom den hører "knust glass" eller "Røykvarsler lyd"
 6. Jeg har bare så vidt begynt å teste ZigBee på HS4'en hjemme. Kjører deConz, Conbee og JowiHUE på hytta i Danmark (for der er det ikke plass til Fibaro piller i veggboksene så jeg må bruke IKEA pærer isteden ) Blir kanskje litt eksprimentering der nede i sommer.
 7. Jeg slenger alikevel ut kode for denne løsningen i tilfelle noen ønsker å se på den eller bruke den til noe annet. Den er 98% ferdig men ikke ryddet for å se profesjonell ut ... (Det er også lov å kommentere spørre eller kritisere) Fikk 2 ESP32 av @Moskus i posten (han bestikker meg for at koden min skal bli kjørbar på hans billigere prosessorer ) så det kan også hende at koden nå blir skrevet om til å kjøre mer rettet mot disse...
 8. For noen uker siden var neste prototype klar til test. Den var super optimalisert på plass og hadde fått plass til trykk knapper for å styre den manuelt. (De henger i kablene på dette bildet) Boksen som elektronikken skulle pakkes inn i var ikke klar men den var tiltenkt å ligge separat bak skinnen som en lang lav boks og kunne lages senere. Alt ble hektet sammen på en gardin som er montert på "braketter" slik at jeg kan teste: Alt ble kjørt med MQTT og devicer i HomeSeer og hadde følgende funksjoner: Learn Devicen hadde følgende to funksjoner (me
 9. Du må ikke la deg skremme av mine langtekkelige prosjekter der jeg diskuterer med meg selv. Jeg hadde et råttent system som trengte å starte fra bunn og tanken var og ikke bare dele de tekniske trinnene i prosessen men også hvilke vurderinger og betrakninger som jeg gjorde meg underveis. Det finnes andre som har opplevd konverteringen som klikk og kjør:
 10. OK Da er det (som vanlig) jeg som ikke følger med. Det jeg opplevde i starten var altfor tregt. På tide å prøve igjen da kanskje.
 11. Ja deConz tilbyr push men BRUKER JowiHue det? Det jeg venter på er jo at HS4 sin egen plugin supporterer deConz
 12. Var jeg? Den supporterer kun Nortek sticken så vidt jeg vet. Har en slk og skal teste mer men det ser ikke ut som det haster... Det jeg er begeistret for er å bli kvitt JowiHue som jeg mener Poller istedetfor å trigge når noe skjer...
 13. Enable "Bulk edit" Kryss av en Feature du vil kopiere: Velg bulk Action "Copy" Rediger kopien til det du ønsker:
 14. (Først) i dag la jeg på Jon00 sin remote control av PCer, på PCene til meg og kona slik at skjermene blir skrudd av når vi legger oss og når vi drar fra huset. (På de PCene som har TV skjermer skrur jeg av TVen) Det er ganske mye å lese hver gang og jeg går nesten lei før jeg får det på plass men sånn er den med Jon00 sine ting; de er spekket med funksjonalitet og opsjoner. Og egentlig elsker jeg det. Jeg har skrudd av HS3 PCen men har den stående og starter den av og til for å hente opp gamle script og se på gamle eventer. Jeg ser nå at jeg er inne i en fase der jeg la
×
×
 • Opprett ny...