Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Fermate

Administrator
 • Posts

  1,878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Fermate last won the day on October 10

Fermate had the most liked content!

3 Followers

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

9,943 profile views

Fermate's Achievements

Regelrytter

Regelrytter (12/16)

 • First post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • One Year In

Recent Badges

1.1k

Reputation

 1. @Hr Kotelett Flott, da skal du få litt rabatt også 🙂 Send adresse på PM her eller på gaute@espeland.com
 2. @Hr Kotelett Her er et forslag til bokstaver: (De lyseblå er bare fyll bokstaver for å forvirre slik at tallene lyer opp ved en "overraskelse") Det er superenkelt å bytte ut bokstaver, så bare sjekk og si ifra om du vil ha noe endret. Så slenger jeg det i laseren så fort du har bekreftet.
 3. Er ikke så veldig mye arbeid å bytte (og jeg må jo lage en spesiellt for deg uansett) så du bestemmer helt selv. Hva med SØTTEN/SYTTEN ? Har du en gjerdesag hjemme? Så kunne jeg bare grovkappet aluminiums rammene og latt deg tilpasse dem selv så du fikk dem helt nøyaktige. Jeg regner med at jeg må sende det til deg i posten? (Du bor ikke i nærheten av Lillestrøm/Oslo)
 4. Ups, takk for at du purrer på meg. Skal vi se, Bergensversjonen, var det den med XKLOKKENXERX på første linje? Men skal du ha SYV isteden for SJU også da kanskje?
 5. Les mer her https://www.ikea.com/global/en/newsroom/innovation/parasoll-badring-vallhorn-smart-sensors-231128/ Vis full oppføring
 6. Les mer her https://www.ikea.com/global/en/newsroom/innovation/parasoll-badring-vallhorn-smart-sensors-231128/
 7. Vi skal flytte hjemmeautomasjon.no til et annet hosting sted og vil få nedetid i den forbindelse. Vi regner med at det er klart for å gjøre det til helga men vi skal komme tilbake og bekrefte eksakt tidspunkt. Det er alstå helt normalt at vi blir borte en stund, -ingen grunn til panikk og ingen ting skal bli borte. Iblis, Moskus og Fermate Vis full oppføring
 8. Vi skal flytte hjemmeautomasjon.no til et annet hosting sted og vil få nedetid i den forbindelse. Vi regner med at det er klart for å gjøre det til helga men vi skal komme tilbake og bekrefte eksakt tidspunkt. Det er alstå helt normalt at vi blir borte en stund, -ingen grunn til panikk og ingen ting skal bli borte. Iblis, Moskus og Fermate
 9. Ja jeg har noe liggende. Hva ønsker du? (Hvor mye vil du gjøre selv)
 10. Det der ser veldig kult ut. Finnes de å kjøpe billig fra kina noe sted? Ali?
 11. Hvilket produkt? Link? Dette ser veidig kult ut! Du har ikke lyst til å lage et lite bloginnlegg med en full byggebeskrivelse på dette?
 12. Bra Device støtte? IKEA? Namron? Andre?
 13. Hva bruker du av Zigbee sender? Conbee?
 14. Jeg har i mange år slitt med forsinkelser på Zwave nettet. Trykk på en bryter/gi en kommando med Alexa og vent 20-30 sekunder på at lyset kommer på 😞 Siden jeg hadde migrert min HS3 fra en HS2 tenkte jeg at HS basen var problemet og startet HS4 fra blank og slettet Zwave kontrolleren. (Tok meg noen dager å legge inn alle Zwave devicene igjen) Nå er jeg tilbake der jeg var. Noen ganger går det helt fint, andre ganger sitter jeg og venter i et halvt minutt før det skjer noe. Dette gir veldig dårlig WAF... Jeg tipper på at det er en dårlig node elller noe som gjør at sigalene går seg vill. -x antall retry før de finner en annen vei? Jeg vet da f.. Og jeg begynner å bli ganske lei selv også. Fristende å rive ut hele skiten og prøve ut Zigbee. MEN jeg har IKKE lyst til å kjøre JowiHue. Hva er status for Zigbee for HomeSeer nå om dagen? Og om noen har tips om å finne feil på Zwave nettet mit er det også velkomment, men please; ikke be meg om å includere ting på nytt, dette er et STORT nett.
 15. Du mener når jeg har fått til å frede ut selve bokstavene i aluminium?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.