Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  60

Fermate vant dagen sist Juli 25

Fermate hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

579 Excellent

Om Fermate

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag Januar 31

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 752 profilvisninger
 1. Rollertrol IKEA adapter

  Det var sønnen min som modulerte den for meg og han har rota bort modellen og har bare 3D printe fila på en SD. Men den passer ikke til Tupplur. Min er laget for en som jeg ikke husker navnet på som er litt gjennomsiktig og som var ute av salg en stund men som er kommet tilbake nå. -Med metall stang i bunn
 2. Neste runde med IKEA produkter?

  UPS... jeg tenker vist ikke lengre
 3. Neste runde med IKEA produkter?

  Hm.. Kunne jo kjøpte noe IKEA dingser via JetCarrier men det er jo ikke så lenge til 1 okt. Vet du hvor lenge de har vært på det amerikanske markedet? Ligger de 6 måneder foran oss liksom?
 4. Vi pakker opp Echo Show

  Fikk inn 2 stk Echo Show i går. Her er opplevelsen av å pakke dem opp: Knapper på toppen Så starter vi opp Velge WiFi -og angi passord, kan en gjøre direkte på touch skjermen så en slipper veien om App'en (PC'en) Jøss den fant kontoen min direkte?? Tja det er lettere sagt enn gjort å laste ned en Alexa app uten amerikansk kredittkort.... Og så en liten FW update og SÅ er vi klar Hm må sette Metric og Celsius ser jeg, men det går greit. Men å gjøre video calls med den har jeg til gode. Noen som har fått til det?
 5. Neste runde med IKEA produkter?

  Er det "RGB" pæra?
 6. Neste runde med IKEA produkter?

  Var en tur på IKEA i går. Spurte en ansatt om hun viste noe om når det kom nye Trådfri produkter. "Ja det kommer nye produkter 1 Oktober" var svaret. "Det kommer en pære som kan skifte farger." - Å ja? flere enn 3? "Ja fiolett og sånn" "Og så kommer den en mignon pære som kan dimmes" "Og så en sånn plugg du setter i kontakten" -Dimmer? "Nei for å skru av ovner og sånn tror jeg" "Og så kommer det sånne transformatorer" -For 12V? "Nei for kjøkken belysning og sånn" " De erstatter de andre transformatorene" "Og så kommer det nye produkter igjen 1 April" -Har du funnet denne informasjonen på nettet eller har du fått den internt? "Jeg har fått den internt, men det er mulig den ligger på nettet også" ... hmm skal tro hvor mye hun ikke husket... Noen som har funnet noe om dette på (IKEA) nettet? Vis full oppføring
 7. Neste runde med IKEA produkter?

  Var en tur på IKEA i går. Spurte en ansatt om hun viste noe om når det kom nye Trådfri produkter. "Ja det kommer nye produkter 1 Oktober" var svaret. "Det kommer en pære som kan skifte farger." - Å ja? flere enn 3? "Ja fiolett og sånn" "Og så kommer den en mignon pære som kan dimmes" "Og så en sånn plugg du setter i kontakten" -Dimmer? "Nei for å skru av ovner og sånn tror jeg" "Og så kommer det sånne transformatorer" -For 12V? "Nei for kjøkken belysning og sånn" " De erstatter de andre transformatorene" "Og så kommer det nye produkter igjen 1 April" -Har du funnet denne informasjonen på nettet eller har du fått den internt? "Jeg har fått den internt, men det er mulig den ligger på nettet også" ... hmm skal tro hvor mye hun ikke husket... Noen som har funnet noe om dette på (IKEA) nettet?
 8. Hva har du kjøpt idag

  For meg handler det om at Alexa ikke kan komme med talemeldinger fra HS. Den dagen hun kan det tar hun over helt. I dag er det en DOT og en Sueezebox touch i (nesten) alle rom, som står på mixer mot samme aktive høyttalere.
 9. Hva har du kjøpt idag

  Helt off topic (som jeg er så glad i ) : Får du Spotify på Squeezebox igjen nå? (Er den nye plugin'en til LMS klar?)
 10. Hva har du kjøpt idag

  Bra tips. Bestilte 2 jeg også når jeg leste dette
 11. Hva har du kjøpt idag

  Skal si ifra når jeg har fått testet, men OBS jeg bruker ALDRI scener i z-wave. Alle bryterne mine går via HS og det er den som bestemmer hva som skal skje. Så det må bli eventer ja. PC jeg skylder deg fremdeles 1000 Kr for det ene kamera. Penger kommer straks.
 12. Hva har du kjøpt idag

  Kjøpte 2 slike i dag... https://www.tronika.no/no/zwave-kontrollere/1014-veggkontroller-zw130.html Prinsippet med magnetfeste minner meg om Ikea bryterne...
 13. Ikea trådfri - hue

  Ser at du skrive at det er uaktuellt med elektriker men bare for å ha nevnt det så kan du plassere en Fibaro dimmer oppe i første takboks dersom du har med alle 3 ledningene. (Og altså manøvrere den fra bryteren)
 14. TrådfriSeer

  Kjempebra! Beklager lite tilbakemeldinger fra meg. Er super travel om dagen -skal laste ned og teste As Soon As Practical Possible
 15. HS3touch 3.0.0.33 oppdatering

  Ah, var det HS versjonen som var problemet? Jeg gjettet på at det var en oppdatering av IOS som var problemet (?) (Altså som skapte problemet i HS)