Gå til innhold
 • Bli medlem

Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 493
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  80

Fermate vant dagen sist August 21

Fermate hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

783 Excellent

Om Fermate

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag Januar 31

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 740 profilvisninger
 1. Fermate

  Vi tester Smarter FridgeCam

  Her er en liten test av Smarter sitt nye kjøleskap kamera.
 2. Fermate

  Vi tester Smarter FridgeCam

  Her er en liten test av Smarter sitt nye kjøleskap kamera. Vis full oppføring
 3. Fermate

  Smarter FridgeCam

  Da Smarter annonserte preorder på kjøleskapkamera måtte jeg selvsagt bestille 2 stk. Dette var 5 september 2016! Det er greit at folk sliter med å få produktet til å virke osv men problemet her var at Smarter sendte stadig ut mailer av typen: Alle sammen hadde tydelig tekst om at en kunne trekke seg fra kjøpet og etterhvert fikk jeg en følelse av at det var det de håpet på siden det aldri kom noe kamera. Jeg maste og klaget jevnt og trutt og fikk riktignok først en refund på £20, en rabbat i butikken deres på 20% (som jeg kjøpte 4 kaffetraktere på) og tilslutt en £25 refusjon på toppen av det hele så det var kanskje ikke så verst. Poenget mitt er at det er greit å være forsinket men en skal ikke stadig love at nå er det like før når det ikke er det. Men denne uka kom de altså og her er de første inntrykkene: Esken er merket med IFTTT og Alexa men IFTTT implementasjonen av Kaffetrakteren deres er et sørgelig kapittel så jeg venter meg ikke så mye av det der... Inni esken finnes dette: Kameraet lades med USB og står på en vridbar fot: Det skal settes i døra: Så begynner konfigurasjonen i appen der jeg allerede har kaffetrakter både hjemme og på hytta: Den husker SSID og passord til WiFi fra trakteren og foreslår dette Flere plasser kommer det slike "Er du fremdeles på riktig vei?" spørsmål: Overføringen av SSID og passord til WiFi er på samme måte som kaffetrakteren: Det funker jo men jeg må si at Amazon sin bruk av Bluetooth til dette på CloudCam'ene sine er MYE mer elegant. Etter firmware update er vi connected: Så begynner posisjoneringen: Midt i det hele timer kamera ut og jeg må ta det av festet og vekke det igjen Nå skal den vinkelen på døren som gir best bilde lagres: og så "lukket modus" Og så er det første bildet tatt (tar litt tid før det kommer): Når (mens) kjøleskapdøra lukkes tennes lyset og tar et bilde akkurat i den riktige vinkelen: (En kan altså ikke kikke live inn i kjøleskapet men se hvordan det så ut når en siste lukket døra) Så forsøker vi "add item to inventory": La oss tracke den ved å dra opp en firkant rundt den på bildet: Fløten klarer den fint å holde styr på (se tracking merket med hvit runding) men smøret var ikke igjenkjennbart på en ny hylle: Så vi lager en shopping liste. Tanken er at det skal bestilles automatisk på Tesco men her må vi nok vente på at Rema1000 kommer på banen (?!) Jeg har ikke kikket igjennom alle setningene ennå og heller ikke testet IFTTT, men "door left open" var bare å skru av etter en par dager... Multicam (ett kamera til for å se det som er i døra) er i beta som en kan melde seg på. Jeg kommer nok foreløpig til å bruke kamera kun "live" (se siste bilde) når jeg er i butikken for å huske om "vi hadde rømme eller ikke". Det er kult å se tracking teknologien men så lenge varene kan stå bak hverandre blir det foreløpig litt mye feil i forhold til tjeneste. MEN sånn var jo talestyringen i starten også og nå kan jeg nesten ikke tenke meg huset uten.
 4. Fermate

  Hva har du kjøpt idag

  Skal være litt spenende vet du Skal prøve å lage en litt mer ordentlig test...
 5. Fermate

  Hva har du kjøpt idag

  Så kom de da. Endelig etter 2 år... Mer senere
 6. Fermate

  "smart" vaske- og tørkemsskin

  ja det gjør jeg på Kia'en. Vet om den lader, er ferdigladet eller varmer opp kupeen om morgenen
 7. Fermate

  DMX anyone?

  Du mener håpet å SLIPPE å kode et eget bibliotek? Kjøpte en brukt DMX pult for å teste litt her på hytta i DK Har også testet Venue Magic som ser ut til å passe meg utmerket MEN dersom jeg skal bruke (den eminente) Art-Net - DMXking øker lisensen fra $55 til $679 !!! Her er et eksempel der kulene "eksploderer i hvitt så i gult og så fader ut i rødt :
 8. Tror det er ham jeg har snakket med også. Hyggelig kar. Ja sjekk om det er greit å distribuere først (og når de forventer den offisielle) så kanskje vi sparer litt tid. Du kan jo tipse om at de kan bruke forumet her til å finne og kommunisere med Beta testere
 9. Jeg hadde god kontakt med en kar fra Thermofloor selv. Hvem snakker du med der oppe? Forumet burde jo ha en slik kabel til utlån Hvor mye kostet kabelen?
 10. Har ganske mange slike. Hvordan gjorde du oppdateringen? Er det ikke en kabel som må brukes til det? Har du en slik?
 11. Fermate

  DMX anyone?

  Har du kikket på denne? https://github.com/MikeCodesDotNET/ArtNet.Net
 12. Fermate

  DMX anyone?

  Ja jeg vet du ønsker det men jeg vil ikke vise noe før jeg får animeringen til å gå som jeg vil. (Driver å bytter ting jeg ikke er fornøyd med.. Dere skal få hele historien til slutt) Her er noen stillbilder inntil da: Et par av 40cm kulene i terrenget: En 60cm ved siden av vanntønna: Samme kule med rødt lys om natta:
 13. Er i Montenegro hele september så dette kan jeg ikke gå på dessverre. Håper at noen fra forumet skriver et referat derfra for oss som ikke kommer.
 14. Fermate

  DMX anyone?

  OK Da endte jeg altså opp slik: Imports System.Threading Imports SuperSocket.ClientEngine Imports WebSocket4Net Module modMain Private WithEvents WebSocket As WebSocket4Net.WebSocket Dim sCommandLineParameters() As String Sub Main() ' Parameter: ' 1 WidgetNr ' 2 Widgetvalue ' 3 Server IP address and port number (Default 127.0.0.1:9999) Dim sIP As String sCommandLineParameters = Environment.GetCommandLineArgs() If sCommandLineParameters.Length > 3 Then sIP = sCommandLineParameters(3) Else sIP = "127.0.0.1:9999" End If If sCommandLineParameters.Length > 1 Then ' mangler parametere skipp all Try WebSocket = New WebSocket4Net.WebSocket("ws://" & sIP & "/qlcplusWS") WebSocket.Open() Thread.Sleep(1000) WebSocket.Close() Catch ex As Exception Debug.Print(ex.Message) End Try End If End Sub Private Sub websocket_Opened(sender As Object, e As EventArgs) Handles WebSocket.Opened If sCommandLineParameters.Length > 2 Then WebSocket.Send(sCommandLineParameters(1) & "|" & sCommandLineParameters(2)) End If End Sub End Module Ikke mye error handeling som vanlig men det funker altså. Slenger med exe og DLL'er her om noen ikke har VS. Og her er en test som setter widget 2 til 124 (slider) på IP 192.168.205.110 der QLC kjører: SendCommand2QLC.exe SuperSocket.ClientEngine.dll WebSocket4Net.dll
 15. Fermate

  DMX anyone?

  AHA: WebSocket.Open() Thread.Sleep(1000)
×