Gå til innhold

Fermate

Administrator
 • Innholdsteller

  1 459
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  78

Fermate vant dagen sist Januar 16

Fermate hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

764 Excellent

Om Fermate

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag Januar 31

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 440 profilvisninger
 1. IKEA Trådfri produkter som kommer 1/4

  Si ifra om du får til dette, jeg har dessverre også kjøpt mange UTRUSTA...
 2. Alternativt wakeup word?

 3. DMX anyone?

  Er dette REST? http://www.qlcplus.org/Test_Web_API.html
 4. DMX anyone?

  Ja den ser bedre ut for mitt bruk også. Kan den styres fra HS?
 5. DMX anyone?

  Burde jeg heller ha valgt trådløs DMX kanskje? Noe slikt? : https://www.aliexpress.com/item/24V-Wireless-control-7x12W-LED-Par-lights-Motherboard-dmx-dj-par-Motherboard/32827465165.html
 6. DMX anyone?

  Jeg har startet et prosjekt der jeg vil lage et lite "lys show" i hagen i Danmark. Har importert 15 x 40cm og 5 x 60cm "lys baller" av denne typen men uten innmat. (Import på skip var noe nytt å lære seg ) Lading er uaktuelt så tanken var å legge 12-48V DC rett under torva og plukke inn ballene om vinteren. En FibaroRGBW i hver ball ville kunne gjort alt jeg trengte men jeg er ikke fornøyd med responsen på z-wave og ønsker millisekunders nøyaktighet her. Opprinnelig hadde jeg tenkt å bruke en ESP8266 og styre dem med WiFi men når jeg begynte å tenke på at jeg måtte ha noe software for å lage selve showene med, fant jeg ut at det kanskje ikke var nødvendig å finne opp hjulet på nytt (selv om det er like gøy hver gang å se hvor rundt man får det ) og at det er noe som heter DMX allerede. Jeg har derfor handlet inn en USB/DMX og 10 stk slike DMX decodere: Tanken er nå å legge en lampett ledning (0,75mm2) og en TP kabel ut til hver av dem og lodde opp 7-8 stk 20mA LED i serie på hver farge RGB (vil kunne kjøres med 12V uten resistor(?)). Det vil gi max 3 x 20mA = 60mA pr ball som burde kunne kjøres på lampett ledingen uten for mye spenningsfall (?) Eller kanskje til og med på noen av parene i TP kabelen om jeg slår sammen 2-3 ledere??? Uansett trenger jeg tips på DMX biten: Er Freestyler OK kontroll software til dette enkle bruken? MÅ DMX kobles i serie (UT til INN på neste osv) eller kan den kobles i stjerne? Hvor mange av lederne i DMX INN og UT er egentlig felles? Kan jeg ha felles "jord" på DMX og på LED power? Kan jeg styre Frestyler fra HS? Tar også andre gode tips.
 7. Echo Spot er kommet

  Den har vært lite brukt til nå. Men nå har jeg handlet inn en del Amazon Cloud Cam's så får vi se om de blir mer brukt. Har også testet dem med Arlo kamera men er ikke sikker på om jeg liker de kameraene.
 8. Elektriske vindusåpnere?

  Ja jeg har en Fakro ZWS230. Den er veldig kraftig men min modell er litt gammel så jeg har aldri fått den til å stoppe i mellom posisjoner.
 9. Onion Omega 2 ?

  tror det...
 10. Onion Omega 2 ?

  Noen som har testet denne som et alternativ til Arduino eller ESP8266 ? https://www.elfadistrelec.no/no/onion-omega2-modul-onion-om-o2/p/30103908 Viker jo grei dersom den er Arduino kompatibel og har innebygget WiFi støtte?
 11. Webcam med Alexa Show og Spot support ?

  Tok selv inn et slik kamera men det kan ikke kjøre alene kun med basestasjon. (Har bestill en slik base for å teste) Venter også på Amazon sine egne kameraer for test.
 12. Webcam med Alexa Show og Spot support ?

  Må du ha basestasjonen også eller kan en kjøre bare kameraet ?
 13. Hva har du kjøpt idag

  3 x Amazon Cloud Cam's
 14. Amazon kjøper Ring

  Er ikke det allerede støttet da?
 15. Noen som har testet Webcamera med direkte support for å kunne se dem på skjermene til Echo Show eller Echo Spot ? Jeg har en kar som er Echo fan og som jeg ønsker å kjøpe ett slikt til på 60 årsdagen men lurer på hva jeg skal velge.
×