Gå til innhold
 • Bli medlem

torkil.braseth@gmail.com

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om torkil.braseth@gmail.com

 • Bursdag 07. sep. 1975

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

torkil.braseth@gmail.com's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det fungerte brillefint. Jeg la inn en Cleverio Mini som AC-modul (samme som Nexa).
 2. Jeg trenger noen strømbrytere for utendørs bruk for å styre julebelysning. Kan jeg bruker Cleverio Mini fra Kjell og integrere disse med Homeseer? https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/smarte-hjem-losninger/cleverio-smarte-hjem/cleverio-mini-fjernstrombryter-for-utendorsbruk-3000-w-4-pk.-p51584 Jeg har RFXCOM RFXtrx433E som jeg bruker til å styre en Somy RTS motor. Vil denne kunne styre disse fra Cleverio?
 3. @Moskus Kom du noen vei med å få laget enkle grafer for forbruk/priser på Linux? Hadde vært brilliant å fått det fram på HSTouch.
 4. Har nå fått oppgradert mono 5.20.1.19 (det var ikke bare bare) og da fungerer Tibber Pulse på første forsøk.
 5. Enig. Bør oppgraderes. Har bedt HomeSeer om tips for oppgradering.
 6. DLL-filer og HomeID er på plass. Ser ut til at jeg har en eldre versjon av Mono ( Mono JIT compiler version 3.2.8 (Debian 3.2.8+dfsg-4ubuntu1) ). Har prøv en oppskrift fra HomeSeer support om hvordan man kan oppgradere til versjon 5, men lykkes ikke. Ser at andre har fått problemer etter manuell oppgradering av Mono. Mulig jeg vil be om hjelp fra HomeSeer om å oppgradere hvis jeg må ha nyere versjon av Mono. Vet du hvilken versjon av Mono jeg må ha for at Tibber Puls skal fungere?
 7. Hei. Har problemer med at plugin krasjer når jeg prøver å legge til en Tibber Pulse (via TibberSeer Config). Price og Consumption grabbing funker fint. Plugin krasjer i det øyeblikk jeg prøver kjører "Add Tibber Pulse" fra TibberSeer config. Deretter viser loggen følgende ved re-aktivering av plugin: Eneste måten å få Tibberseer til å kjøre etterpå er å slette device "Realtime Listener" og restarte plugin. Jeg har: HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.534 Linux version: Linux hometrollerSEL Noen idè om hva dette kan skyldes? Torkil
×
×
 • Opprett ny...