Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kahrax

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kahrax sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. @SveinHa Akkurat samme oppførsel her. Får prisdata med demotoken, men ikke med mitt eget. De har drøye 4 timer på å fikse det ellers blir det klabb i DB
  2. Er det noen måte å trigge google home rutiner fra Homeseer. Jeg har en bevegelses sensor i trappen opp til stue og kjøkken som setter huset i "våken" modus når jeg går forbi om morgenen. Jeg ønsker at denne også skal trigge en "god morgen" rutine på google home (dagens vær, nyhets overskrifter etc.). Selve rutinen i google home er lett og sette opp, det er kun knyttingen mellom GH og HS jeg sliter med. så vidt jeg vet så er de eneste offisielle måtene å trigge rutiner i google home enten via tale kommando eller ved en bestemt tid. Ideer?
  3. Hei, Finnes det noen plass på nettet og hente inn lumen eller lux informasjon fra? Altså alternativ til å sette opp egen måler på utsiden. Jeg tenker f.eks. yr el.l. Dette må også kunne importeres til Homeseer.
  4. Skjønner. Jeg har tatt inspirasjon fra et annet innlegg her på forumet. Har en lampe med to stk hue pærer som har forskjellig farge på lys etter hva prisen er: Pris mindre en "Price statistic low" -> Blått lys Pris mellom "price statistic low" og "Price statistic average" -> Grønt lys Pris mellom "price statistic average" og "price statistic high" -> Gult/oragane lys Pris over "price statistic high" -> Rødt lys Det jeg ønsker er å ha pære #2 skifte farge etter hva strømprisen er neste time. Kanskje eventuelt en pære #3 for prisen om 2 timer. Hovedfokus er egentlig bare bevisstgjøring av strømforbruk og strømkost for alle familiemedlemmer, men kanskje spare noen små kroner på å f.eks. vente en ekstra time med å sette på vaskemaskinen etc.
  5. Virker som det er en liten bug i plugin. Klokken er 1707, men plugin viser alikevel "price current price" for 16-17 intervallet. Klokken 1715 ble prisen oppdatert til 17-18 intervallet. Er det noen spesiell grunn til dette?
  6. Dette er nevnt før, men kunne også tenkt meg en device for "strømpris neste time", "strømpris om 2 timer" o.s.v. Kanskje en variabel man kan endre på, type "Lag device for strømpris de neste N timer".
  7. Denne metoden har jeg forsøkt å bruke. 1 "bakgrunn" screen som viser alle lys. Når en så klikker på et lysknapp så kommer det opp en ny screen uten ramme med en slider. Denne slider styrer så lampen. Trykker en så på en annen lampe så dukker en ny screen opp på akkurat samme plass med ny slider. Et problem med dette er at grafikk på underliggende screen (bakgrunn) ikke oppdaterer seg "live" når slider beveges. Dette er et problem hvis du f.eks. har en lampe som har forskjellig ikon etter dim nivå. Grafikken oppdateres ikke før du trykker på lampen på nytt. Hvis noen har en løsning på dette så rop ut. En "brute force" løsning er jo å lage masse actions på hver lampeknapp. Når du trykker på knappen så "hider" du alle slidere for alle andre lamper så "un-hider" du slider for lampen du trykket på. Da vil grafikken oppdateres live, men ved mer en 5-6 lyskilder så blir det veldig mye repetetivt arbeid. Og MYE jobb om du skulle f.eks endre en liten ting eller legge til ett ekstra lyspunkt. Dette kan jo kanskje løses med script. Når du trykker på en lampe så kjøres et script som hider ALLE sliders. Så en ny action som "un-hider" slider for nevnte lampe. Da vil du klare deg med to actions per knapp. Jeg er dog ikke flink på scripting så har ikke utforsket dette.
  8. Jeg fant ut av dette. Viste seg at Json filen var lagt i roten av bin. Når jeg laget en egen mappe "TibberSeer" og la den inn der så fungerte det fint
  9. Hei, Har akkurat fått Tibber, ble aktivert i går. Når jeg legger inn API key så får jeg kun 2 stk devicer. Når jeg trykker "refresh now" så skjer ingenting. Jeg har huket av alle opsjoner under konfigureringen. Hva er det jeg ikke har fått med meg?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.