Jump to content

antonkristensen

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About antonkristensen

 • Rank
  Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Fibaro Home Center

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke noe problem, sleit selv leeeeeenge med akkurat samme tingen når jeg begynte ! haha! Samme måler og setup, Kamstrup går i klikk hvis du prøver å sende inn på bus-en siden den er kun enveis fra måler til mottaker og ikke andre veien, derfor fikk du bare en liten del av meldingene.
 2. pass på at du ikke har tx koblet fra pi -> brettet! altså tx (pi) -> rx(tss721), da burde du få komplett melding
 3. Denne er dritkult, ArnieO har du kommet noe lenger ? Hadde det vært mulig å legge til en kobling for extern antenne? Skal denne klare å kjøre på strømmen fra selve måleren? ?
 4. Jeg har på 4 instances... på slå av hvis ikke bevegelse innom 10 min... får feilmeldingen fortsatt men jeg har ikke lagt merke til at den funksjonen fryser eller ikke slår seg av... På ved bevegelse har jeg aldri fått feilmld på.
 5. Du kan prøve å øke instances, tror de dreper seg selv etter en viss lang tid om det er andre som har tatt over... ellers hvis du har HC2 da kan du programmere det inn slik som SveinHa nevner!
 6. Får du ut hele pakken da ? lengde på de to første oktettene + 2?
 7. Jeg har nylig pushet til github oppdatering på mitt program som er skrevet i nodejs(javascript), det har støtte for aidon og kamstrup, ikke helt klart ut av boksen men du kan sikkert stjele litt kode der ifra om du ønsker https://github.com/antonedvard/han1
 8. alt som er inne i en structure har et sammenheng, hvis det hadde vært en array da hadde det ikke hatt sammenheng... 0f = integer 8 blir da Math.pow(verdi fra dataen, verdi fra 0f)... vet ikke hvilket språk du skriver i men du skjønner sikkert sammenhenget...
 9. Ja... 0f står for integer8 00 blir da 0 16 står for enum og 1b blir da W(Active power)
 10. Hvor mye last er det på dimmeren? Hvilken type lys er det på dimmeren? (halo, led, fluor) Har du forsikret deg om at alt er koblet riktig, bryter, fra bryter til spot, og fra spot til spot ? Har du sjekket at du ikke har max-load instillingen på lavere verdi en ønsket, da spytter hann ut feilmelding, er lasten høgere en 250w? Jesus såg nå at denne var fra 2017, håper du fant løsning ?
 11. Oh denne meldingen har irritert meg i hundred år! haha!, vet aldri om det er noe feil eller om det faktiskt fungerer korrekt
 12. Har sett på det, tenker jeg skal få meg ikea trådfri til sånne smådings, lamper og slik drit som fruen vil ha stående rundt om kring... da må jeg over til noe som h-a, prøvde å starte en docker container med h-a for ikke så lenge siden men følte jeg ikke fikk så mye interaktivt der, akkurat på dette feltet så vil jeg ha mest mulig gui, og kun skrive koder om jeg absolutt må.
×
×
 • Create New...