Gå til innhold
 • Bli medlem

Steinis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Steinis vant dagen sist 16. mai 2016

Steinis hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

19 Good

Om Steinis

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Indigo Domotics
  Z-Way
  Zipato

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var jo en flott pris. Er den støttet i deconz?
 2. Plugins tror jeg ikke du kan overføre lengre? Husker ikke hvordan eller om jeg gjorde det dessverre.
 3. Start med denne: https://github.com/marthoc/homeseer veldig god integrasjon mot HA. HomeSeer er best/god på Z-wave så det er det eneste den gjør hos meg ellers styres alt fra HA.
 4. Har et ventilasjonsanlegg som er av type Flexit(cirka fra 2008), vet ikke modell. Denne har en velger som jeg kan sette til min, med og max. Altså tre valg. Er det noen som har automatisert dette ved hjelp av Fibaro switch eller lignende? Ønsker å kunne ha en knapp på kjøkkenet som setter denne til maks når vi lager mat og ellers styre den på c02.
 5. Får du kjørt en test før tilbudet på elektroimportøren er over? Hadde nesten forventet at Z-wave enheten skulle koste mer en Zigbee.
 6. Steinis

  Dakboard i HStouch

  Liker dakboard sin kalender så skulle ønske jeg kunne integrere/vise denne i HStouch, men når jeg legger den til står det bare "laster kalender". Har prøvd med og uten iframe(funker i nettleser) men med samme resultat. Er det noen som har prøvd å legge til denne siden, eventuelt noe tips & triks jeg kan gjøre for å få det til? Det funker helt fint i Home Assistant forresten.
 7. Flott, ikke noe stress altså. Skal prøve å dele en Google kalender med iCloud istedenfor så er jo problemet løst:)
 8. Ja det stemmer. Nå har ikke jeg noe greie på hvordan dette virker, men når jeg deler en kalender i iCloud så får jeg er webcal:// adresse jeg kan lime inn i google sin kalender. Da dukker den opp som en delt kalender sammen med resten. Tror ikke Apple har en egen sær løsning på akkurat dette:P Her er en wiki link som forklarer litt bedre enn meg: https://en.wikipedia.org/wiki/ICalendar
 9. Tusen takk for flott plugin:)! Bruker den til å vise eventer i HStouch og den virker fint for å vise kalendre "laget" i google. Problemet er når jeg skal vise eventene til en delt iCloud kalender. Jeg kan velge den i menyen på pluginen, men jeg får ikke opp noen eventer i HS. Noen ide om hva det kan være?
 10. Hvordan er løsning din foran/bak hver Multisensor? Setter du opp en bigbox eller lign. bak sensor?
 11. Steinis

  Binding i deCONZ

  Har fått meg en zigbee Sunricher kontroller og gjorde som du beskrev både med on/off, dimming og colormode. Funker fint mot Hue pære. Eneste er at jeg synes den er litt treg ved flere trykk på knappene enn det hue sin egen dimmer er.
 12. Takk for svar. Ja det er jo nødløsningen. Vil egentlig ikke se hele kalenderen, men kun avtalene nedover som en liste.
 13. Har to spørsmål: Hvordan kan jeg integrere en form for alarmliste eller bare en dynamisk liste i HStouch. I HASS har jeg for eksempel en liste som legger ting til hvis jeg for eksempel har glemt tran til barna eller ikke tatt ut av vaskemaskin etc. Når jeg bekrefter dette så forsvinner de fra listen. Den andre er hvordan jeg integrerer Google kalenderen til å vise for eksempel de 5 neste tingene vi skal (tatt ut fra felleskalendern vår)
 14. Slenger meg på her. Hvis det er noe som har en HS3pro de ønsker å selge.
×
×
 • Opprett ny...