Gå til innhold
  • Bli medlem

yrune

Medlemmer
  • Innholdsteller

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om yrune

  • Rang
    Medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Fikk nulla akkumulert kostnad jeg også.
  2. yrune

    ID-Lock V2

    Min har nå straks tømt 8 nye batterier på under 2 uker, så noe må gjøres ja. Den var på 40% for 2 dager siden, nå er den på 15
  3. yrune

    ID-Lock V2

    Nei, men den virket jo fint i 5mnd med samme firmware...
  4. yrune

    ID-Lock V2

    Fikk ny ytterdel i sommer forde den spiste batterier som om det var godis. Batteriene holdt da med ny ytterdel i ca 5 mnd, og nå har jeg samme problemer igjen, brukt 12 batterier på under 1 mnd.
  5. yrune

    ID-Lock V2

    Er det noen som har forsøkt lithium batterier istedenfor alkaliske. Har en ide at det kanskje kan fungere bedre på en mekanisk lås. de koster jo en del mer da 100 kr for 4stk på Clas. vi selger en magnetventil på jobb, der må man bruke lithium, den kommuniserer trådløs og trigger en magnetventil. Alkaliske varer uker, lithium varer år.
  6. yrune

    ID-Lock V2

    Fikk ny ute enhet for ca 5 mnd siden, kjøpte en 12 pack med duracell da. Denne uka hørte jeg at låsen begynte å slite og den rapporterte 15% batteri. Det jeg gjorde da var at jeg byttet de 4 øverste batteriene og lot de nederste sitte, mulig dette var en tabbe å la noen som nesten var tomme sitte men. Men nå har den klart å tømme de 4 nye jeg satt inn i løpet av 2 dager. Tåler ikke låsen kulde ?
  7. yrune

    ID-Lock V2

    Det har blitt endret, min har oppdatert status nå uten at jeg har brukt kode de siste 2 ukene. Forøvrig kan meldes at drøyt 2 uker etter at jeg monterte ny utedel rapporterer nå låsen 65% batteri istedefor 70% som den rapporterte de 2 første ukene.
  8. yrune

    ID-Lock V2

    Tidligere måtte jeg bruke tastaturet for at den skulle oppdatere batteri status i HASS, men mener det ble fikset for noen firmware siden. Skal bruke tastaturet i kveld for å se. Bruker eller bare zwave for å åpne.
  9. yrune

    ID-Lock V2

    Min er også 1 år gammel, men hadde en økende negativ utvikling de siste 9 mnd. Problemet virker å være løst etter å ha fått ny utedel.
  10. yrune

    ID-Lock V2

    oppdaterte til 1.1.7, men batteri ble tømt på 1 uke, tok factory reset, ingen hjelp. Installerte ny utedel og ting ser som nevnt veldig lovende ut. Nå skal det sies at jeg omtrent aldri bruker panelet, bare z-wave. Låsen står på autolock og jeg åpner alltid via z-wave. Tror ikke jeg har brukt panelet siden jeg byttet det for 1 uke siden, kun for å teste at det virker.
  11. yrune

    ID-Lock V2

    Kan jo legge til at med ny utedel så har batteri holdt seg på 70% i en uke nå, så det ser lovende ut. Jeg oppdaterte til nyeste firmware før bytte, og batteri ble tømt så fort som aldri før. Men all informasjon var intakt etter bytte så jeg antar firmware også. Men jeg har ingen planer om å gjøre noe med firmware nå før jeg ser hvordan dette fungerer.
  12. yrune

    ID-Lock V2

    Etter div feilsøkning og negativ utvikling mtp batteri fikk jeg tilsendt ny utedel. Denne er nå byttet og til min store overaskelse virker alle instillinger å være intakt. Jeg vil anta firmware også. Så jeg er litt usikker på hva det skal hjelpe å bytte utedelen med mindre det er noe kjent feil i noen av disse som medfører tapping av batteri. Satt i samme slengen inn 8 nye duracell batterier. Låsen rapporterer nå 70% - får inderlig håpe at dette er løsningen.
  13. yrune

    ID-Lock V2

    Etter nyeste firmware og reset av låsen (ikke zwave) varte 4 nye Ikea batterier i en drøy uke. Full reset blir vel neste da.
  14. yrune

    ID-Lock V2

    Har en node (fibaro stikk) som sender hvert 10'ende minutt ser det ut som, tenkte ikke at det var unormalt mye, men det er faktisk noe error der. Prøvde å skru den av og på og får se om det skjer noe.
  15. yrune

    ID-Lock V2

    Det er vel ikke slik at alle som har batteriproblemer kjører Home Assistant ? (z-wave er så knotete der at jeg er lite lysten på en z-wave reset, som er nevnt ovenfor) Står ihvertfall HomeSeer i på Hillmar Stusser litt på at låsen står oppført med følgende: capabilities: beaming,zwave_plus,frequent,routing Det er vel ikke meningen at den skal drive med routing ?
×
×
  • Opprett ny...