Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

EirikH

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

EirikH sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. @Moskus- er det noe håp for en som meg med Linux på Hometroller SEL, og som ikke har ssh-tilgang på homeseer-brukeren, om at det blir en vanlig plugin av Tibberseer? 😊 Hadde vært så fint å fått brukt Tibberseer uten å bytte ut Hometroller'en eller kjøre den opp med fabrikkinnstillinger 🙂
  2. Har etterhvert noen Danalock-låser og bevegelsessensorer som trenger cr123 batterier. Har 15 batterier rundt om. Bør jeg vurdere oppladbare? Koster jo en del ekstra med lader for cr123 + at de oppladbare cr123 batteriene er jo fort tre ganger så dyre som ikke-oppladbare.
  3. Fant ut av det 😊. Det var så enkelt som at jeg ikke nådde Z-NET'en i nettverket, enten var ethernetkabelen litt løs i svitsjen, eller så var svitsjen som måtte ha en restart... Litt rar feilmelding da i Homeseer, eller? Ellers veldig fint med z-net, garasjen min ligger et lite stykke fra huset, så har lagt datakabel mellom bolighuset og garasjen for å få z-wavedekning der.
  4. Noen som vet hvordan jeg kan få på igjen dette interface’et? Får «interface already started» når jeg trykker «enable interface»
  5. EirikH

    HS4 vs HS3

    jeg oppgraderte til hs4 til slutt på HomeTroller SEL (Ubuntu), det gikk veldig fint. Homesseer har en bra oppgraderingsløsning. Eneste jeg fikk litt problem med var noen eventer som mista en innledende IF, så oppretta de på nytt. Pluss at Mono i Ubuntu måtte oppgraderes, men de hadde de som en del av oppgraderingsløsningen.
  6. @Moskus Er det sjans for at du gjør det mulig å legge til Tibberseer via Plugins og Add i Homeseer-grensesnittet? Jeg kjører HS4 på en HomeTroller SEL (Ubuntu) og vet ikke hva passordet til linuxbrukeren HomeSeer er, så jeg kommer meg ikke inn i linux-filsystemet via sftp eller lignende for å legge inn Tibberseer. Ubuntu har en funksjonalitet for å resette linux-passord når en booter i recovery modus og har tilgang til selvhe den fysiske enheten, men ser ikke ut til at Homeseer har gjort dette mulig på HomeTroller SEL.
  7. EirikH

    HS4 vs HS3

    Godt. Satser på at det kommer en oppgradere til HS4-guide da etter hvert? 😉
  8. EirikH

    HS4 vs HS3

    Ser det er tilbud på HS4 hos Homeseer nå. Kjører HS3 std i dag på Hometroller SEL. Er fornøyd slik jeg har det i grunnen. Dønn stabilt. Er det verdt å oppgradere? 🙂
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.