Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Aadnøy

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aadnøy

  1. Har prøvd det uten hell, har søkt litt på nettog og ser til at andre har hatt tilsvarende problemer uten at det står noe løsning. Så jeg får fortsette å teste..
  2. Ja, jeg må gjerne legge til noen assosiasjoner, i manualen står følgende på en av utgangene, skal jeg tolke Gruppe 2/5 dithen at jeg skal lage en assosiasjon for gruppe 2 endpint 5 for å fo status på utgang 4?
  3. Heisan Jeg har pusset opp huset mitt og driver nå og prøver å få implementert styring av lys og varme +++ via homeseer. Første skritt i implementeringen er varmestyring av vannbåren varme. Har kjøpt 3 stk relé'er av typen logic home controll og lagt inn det første for 2 etg for å starte test & prøvedrift fasen :-) Det funker sånsett nokså greit, dog bare 7 av 8 utganger som virker men jeg behøver bare 7 så det går bra. Det jeg synes er litt plagsomt er at status on/off ikke viser. Dersom jeg skrur på feks 4 sløyfer så fremstår alle som av etter noe tid, både på homeseer på pc og i tlf appen. Ikke krise sånsett da dem er på i virkeligheten, men ser for meg det kan bli litt problematisk når jeg skal lage mer styring og automasjon av dette, ikke bare manualt av og på. Håper noen kan ha innspill Anders
  4. Ser man der ja, så jo ut til å kunne ordnes fint dette her. Jeg har et par relé er til å styre varmesløyfene, så tror jeg får noen utganger til overs på de, så da kan jeg nok bruke det til å gi signal til waterstopen. Mange takk for gode innspill!
  5. Jasså, det virket jo lovende, Har ikke sett på så mange forskjellige, men virket jo som det var et hav av mulige. Men hvis "smart stop" lar seg koble til systemet så bør man jo velge den. Har du eller noen integrert den med et Z wave system?
  6. Vekker liv i denne gamle tråden her. Driver å planlegger huset mitt jeg pusser opp som forhåpentligvis skal bli ganske smart. Tenker å montere waterstop for forsikrinsbesparelsen og selvfølgelig sikkerheten det gir. Men ønsker da som er diskutert tidligere her å integrere denne mot smarthus systemet slik at den stenger f.eks når je reiser på ferie. Eneste løsningen jeg har tenkt frem for å ha FG godkjent waterstop samt mulighet for å stenge den med smarthus er; å ta den ene lederen fra waterstopen til magnetventilen og koble den innom en rele som styres med Zwave, på den måten vil ventiles lukkes når jeg ønsker det, og dersom waterstoppen slår ut så vil den også lukkes. Noen andre som har gjort noen tilsvarende? Alternativt kan jeg gjerne putte to magnetventiler etter hverandre, en som waterstop'en styrer og en som homeseer styrer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.