Gå til innhold
 • Bli medlem

pettergulbra

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om pettergulbra

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

365 profilvisninger
 1. Takker igjen for svar. Da skal man se litt til
 2. Danalock her jeg vært innom, men kona vil nok ha kode på utsiden. Så den falt i grus Da det gjelder alarm så tenkte jeg vel litt i de baner at man tar seg av varslene selv, men kan ringe vaktselskap viss det trengs. Men ikke klart å finne info om noe slikt dessverre. Nærmeste jeg kom var vel Homly tror jeg, men leste her inne (tror jeg) at dere komponenter er proprietære. Og kanskje dyrere enn å sette sammen selv. Mulig jeg er helt på bærtur.
 3. Heller også mer mot IdLock selv Eller finnes det andre? Mtp alarm, er vel ingen billige Men finnes det mulighet for selvbygg, som så man kan ha utrykning. Ser for meg avtale med vekterdelskap eller noe i den duren. Hva gjør dere som har bygget deres eget?
 4. Hei Hva bør jeg gå for? Drømmen er etter hvert å få lagt det inn i alarm system. Og videre i smarthus. Og hvilken alarmsystem vør man evt gå for, mtp utrykning etc.
 5. Skal det være et problem at dissemination pillene ligger veldig nær hverandre? Noen som har noe svar på dette? Må stadig bytte, eller sliter veldig med kontakt.
 6. Takker for svar. Da ble det litt mer forståelig Sent svar her, men har ikke fått varsel på e-post ang svar. Takk igjen
 7. Ble bare litt i tvil, da tronika kaller bryterne for kontrollere. Hva er disse interface greiene dem har?
 8. Da må jeg ha controller/gateway, da jeg ikke har noen ledningsnettet. Kun trådløst. @Actibus Regner med du mente gateway sammen med controller for å få dette til å fungere?
 9. Så det jeg trenger er altså dette? Har da tatt med en Home Center Lite, da jeg forstod det slik at jeg må ha dette for å sette opp systemet. Syntes det er litt dyrt at man må kjøpe noe for å bruke noen brytere, men er vel slik det er laget.
 10. Har ingen ordinære brytere, bare trådløse som nevnt i første post. FGD-212 takler også 12v transformator? Se om jeg finner tråden til bryterne 😊
 11. Så da kommer jo det enkle spm. Hvilken dimmere er det jeg trenger for å bytte til dette systemet. Ser da på Fibaro da det er det som er på FutureHome sine sider. Vil vel tro jeg kan bruke FIBARO FGD-212 på alle unntatt den som har en transformator, der jeg nå har ECMR-250. Nå ligger jo alle Nexa "pillene" i bokser bak veggstikk eller i koblingsbokser (der Moelven husene har de store skjøteboksene sinde), og regner med jeg da bare kan bytte til de nye på respektive plasser evt? Og brytere, det finner jeg ikke der som passer til Zwave skjønte jeg ut fra hva som stod om ELTAKO FT55-RW
 12. Så det er parringsdelen som controlleren styrer, hvis jeg forstår det rett? Så hvis man ser på FutureHome, så er det det den Huben gjør, pluss litt mer?
 13. Så det fungerer ikke fra enhet til enhet (knapp til dimmer) slik som Nexa? Jeg hadde fått den forståelsen at Zwave fungerte på samme måte som Nexa, men på annen frekvens og at den brukte andre enheter i huset for å være sikker på at signalet kom frem og beskjed om utført handling ble varslet tilbake. Finnes det i så fall noe annet som fungerer ala Nexa men på en annen frekvens, som kan brukes videre?
 14. Hei. Dette er nok litt over hva som jeg er ute etter. Vil ett og slett bare få byttet ut med noe tilsvarende. Men som fungerer. :-) Ikke intr i å ha noe server kjørende eller andre forkludrende elementer pdd enda. Men muligheten kan gjerne være der ved en senere anledning :-)
×
×
 • Opprett ny...