Gå til innhold
 • Bli medlem

semuren

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om semuren

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. «Z-water regulator» styrer relé nr. 1 hos meg 😊
 2. Om du ønsker å sette opp direkte assosiasjon mellom Z-water og termostat er det bare å legge inn Enhets-ID og relay nr under Gruppe 2 på termostaten. I mitt tilfelle hvor enhets-ID til Z-water er 18 og jeg vil benytte relay nr 7, legger jeg inn "18.7" under gruppe 2 på termostaten. Du må også sette 1.1 på alle assosiasjonsgrupper i z-water. Anbefaler også å sette assosiasjon gruppe 1 på termostatene til "1" og lagre, før du setter den tilbake til "1.1" om du har problemer med at termostatene ikke leser av temperatur på gulvføler i AF-mode.
 3. Noen som har testet Waterguard Remote interface for oppkobling mot smarthus system? https://waterguard.no/remote_interface-master/ Jeg ønsker en lekkasjesikring som fungerer uavhengig av smarthus, men som samtidig gir meg mulighet til stenge ventilen via smarthusløsning når jeg er bortreist og for å lese av status. Ser ut til at waterguard sammen med remote interface kan dekke mine behov.
 4. Joda, om du skal male tar du av dekselet så det er greit. Men en dimmer eller aktuator vil gjerne ligge bak stikket eller bryteren også så du må ut med den. Men som sagt så kobler man ikke fra noe, så det bør være innenfor å gjøre det selv.
 5. Hvordan løser dere tilgang til dimmere og aktuatorer plassert i veggboks bak bryter eller stikk, dersom en får behov for å nå "service" bryteren for Inclusion, Exclusion eller factory reset? Vurdere å installere noen Namron Z-wave switcher, men ut i fra dokumentasjon ser det ut til at man må ha tilgang til "service" knapp for Exclusion og factory reset. Hvordan løser man dette uten å bestille elektriker om en får behov for tilgang til service knapp? Er det innenfor lovverket om man selv åpner veggboks for å få tilgang, så lenge man ikke kobler til eller fra kabler?
 6. semuren

  Heatit Z-TRM3

  Takk for tilbakemelding. Veit du om gulvføler kan kappes også, og om det følger med plugg for føler på termostat?
 7. semuren

  Heatit Z-TRM3

  Hei, Jeg holder på med oppføring av ny enebolig og har avtalt med elektriker at jeg skal handle inn produktene jeg ønsker selv også installerer han. Har fått forespørsel fra elektriker om hvilken temperatur føler som følger med Heatit Z-TRM3 termostaten. På databladet til Z-TRM3 står det følgende komponenter: 54 301 07 - Gulvføler Ø 4mm 3 meter NTC 10 kΩ 54 301 08 - Gulvføler Ø 3mm 6 meter NTC 10 kΩ Kan noen bekrefte om desse følger med i pakken til Z-TRM3 eller om dei må bestilles seperat?
 8. Plugins følger ikke HS3 lisensen og kan ikke blir overført til ny bruker. Har selv erfart det da jeg kjøpte en brukt lisens med diverse plugins jeg ikke fikk med meg videre.
 9. Selger en 7" touch skjerm for Rasperry Pi. Ønsket pris 650,- Se finn.no annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141987181
 10. semuren

  [Solgt] Homeseer 3

  Ser jeg la meg litt høyt i pris i forhold til de faste tilbudene til Homeseer og transfer fee. Selger lisensen for 800,- + transfer fee
 11. semuren

  [Solgt] Homeseer 3

  Ser for meg 1000,- for lisensen. Så blir det $25 til homeseer også for overføring av lisens.
 12. semuren

  [Solgt] Homeseer 3

  Det er standard lisens, og som Moskus skriver kan den brukes både på Windows og Linux. Homeseer krever $25 i lisens transfer fee for å overføre lisens til ny bruker.
 13. semuren

  [Solgt] Homeseer 3

  Har en Homeseer 3 lisens jeg ikke har bruk for om noen er interessert. Bud mottas
 14. Mulig det er noe feil i oppsettet mitt i secrets.yaml da. Jeg får se litt på det
 15. Latitude og longitude ble hentet fra secrets.yaml filen min. Når jeg endret dette og la posisjon direkte inn i Configuration.yaml kom værvarselet opp.
×
×
 • Opprett ny...