Gå til innhold
 • Bli medlem

runryd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

runryd vant dagen sist 27. oktober 2021

runryd hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

runryd's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

6

Nettsamfunnsomdømme

 1. Mulig det går å instalere manuelt på ett eller annet vis, filene ligger vel på github. Men regner jo med LMS henter nyeste versjon.
 2. Ser ikke ut som nyere Spotty versjoner støtter gamle LMS versjoner. Gikk for plan B og flyttet hele LMS (og musikk biblioteket) fra NAS til pc. Nå fungerer alle 7 soner igjen med både lokal lagret musikk og Spotify. Takk for tips om fallback!
 3. Hmm, du sier noe, men hvordan får jeg oppdatert til nyere Spotty mon tro? Jeg slettet Spotty og fikk installert på nytt, nå er det versjon 4.5.4, vet ikke hva det var før, men har ikke valget.
 4. Da viser det seg siden Synology ikke støtter nyere versjoner en 7.7.6 så får jeg ikke opp valget om «Spotify’s fallback access point» Tok en kjapp installering av nyeste LMS på PC-en (uten å knytte til spillerene) og da får jeg opp valget.. Spørs om ikke jeg prøver sette det opp på min gamle laptop (MacBook Air) fra 2013, denne ble erstattet av en stasjoner maskin for noen mnd siden, brukes ikke til stort uansett og har allerede (nesten) hele musikkbiblioteket lagret.
 5. Kan ikke se at jeg har det alternativet i spotty setup.. ? Må sjekke nærmere senere i kveld. Hvilken LMS versjon kjører dere?
 6. Hei. Har en Synology NAS som kjører logitech media server. Bruker Spotty plugin i denne. Har fungert upåklagelig lenge men nå får jeg ikke startet avspilling lengre. Kan søke, finne artister, spillelister og alt det fra iPeng (iOS) Android program osv men når jeg trykker play så hopper avspiller gjennom alle sanger uten å spille av for å så stoppe. Etter å ha forsøkt å slette Spotify innstillinger fra Spotty plugin så forsøkte jeg å reinstallere spotty men nå finner jeg ikke spotty i listen over 3.part plugin. Vet jeg kjører en litt gammel versjon av LMS siden synology ikke støtter nyere og har avsluttet støtte av LMS på nyere NAS.. Noen som har vært borti samme problem? Vil eventuelt feks Tidal fungere bedre? Spiller ingen rolle hvilken strømmetjeneste som blir bruks så lenge det virker. Kan eventulet legge inn LMS på MACen siden den står på døgnet rundt uansett.
 7. Fikk montert Aeotec HeavyDuty til VVB i går morges, skulle sette dette opp mot Homey i går kveld, tenker ta med Homey i kjelleren pga avstand ved tilkopling, glepper taket på den så den går i gulvet med ett smell.. Den startet opp så kom det ett smell og lysglimt, så var den død... Når VVB begynte å bli kald på morgenen i dag var ikke konemor veldig imponert 😄 Får ta litt fri fra jobb å skaffe en ny samt sette opp Aeotec til å alltid slippe igjennom som jeg ser andre har tipset om.
 8. Supert, tusen takk! Der gikk det opp ett lys for meg. Trykke på playknappen selvfølgelig, trykket på teksten jeg.. Da skal jeg forsøke å kople opp mot porten også, har hatt alt liggende oppkoblet mot multimeter på skrivebordet i testperioden.
 9. Hei. Er ganske fersk med Homey men lærer litt etter litt. Har kjøpt en Fibaro smart implant hvor den ene utgangen skal koples på garasjeport. Har satt opp flow i Homey, styres med trådløs bryter i gangen som gir signal til Homey. Har også stilt inn i smart implant innstillingene hva som skal skje når jeg trykker på kablet bryter i garasjen. Men av og til så står jeg på utsiden av garasjen og trenger å inn, er det mulig å legge inn en snarvei i Homey så jeg slipper å inn i flow for å så velge «then» og «test» Har lagt inn flowen garasjeport i favoritter men det hjelper bare litt. Noe jeg har oversett?
 10. Takk for kjapt svar. Har ikke premium og ser (foreløpig) ikke noe behov for premium med mindre jeg kan styre flere systemer fra samme app.
 11. Hei. Kan en bruke plugin på gamle Tellstick net som kun støtter 433Mhz eller er det kun "nye" Znet som støttes? Jeg bruker Squeezebox bla i tillegg til Tellstick, har ikke så avansert system men kunne tenkt meg å styre de forskjellige systemene i en app. Hvordan styres en plugin? Får du opp styring av feks Squeezebox i Telldus Live appen eller er det kun via nettleser?
 12. Tasker og remotestick. Ikke dumt. Bruker jo allerede tasker på mobilen sånn til og fra. Takk for tips!
 13. Da ble det plutselig en bevegelses sensor i heimen, den sto så lett tilgjenglig når jeg var innom elektroimportøren.. Vet ikke helt hvordan jeg vil bruke denne. Foreløpig tenner den 2 lampetter og en stålampe i stua ved bevegelse mellom 16.30 og 22. Hus alarm er blitt tilkoplet Nexa bryter, så nå får jeg pushvarsel på mobiler og nettbrett i tillegg til at min hjemmelagde mobilsender ringer meg opp på mobilen.
 14. Hei. Styrer pr i dag alt av lys i stue med nexa kontakter, noen dimmere og noen on/off. Styres fra veggbryter og Telldus. Har kjøpt en bevegelsesensor som nå er kodet opp i telldus live. Jeg greier å lage en hendelse som tenner lys automatisk ved bevegelse mellom klokken 16 og 23, men hvordan får jeg lagt inn at lys skal slukkes hvis det ikke er bevegelse i løpet av for eksempel 2timer? Er det i tillegg mulig at dette ikke gjelder hvis lys er aktivert med lysbryter? Takker for alle tips.
×
×
 • Opprett ny...