Gå til innhold
 • Bli medlem

Reidar Gjertsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Reidar Gjertsen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 29. nov. 1992

Hjemmeautomasjon

 • System
  Futurehome

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Jeg kjenner meg egentlig godt igjen i det du sier på slutten her. Når man først begynner og blir bitt av basillen, baller det fort på seg. Jeg ser litt på FH som et prøveprosjekt for å lære litt om det og komme litt inn i det på enklest mulig måte. Når interessen vokser, er det mye mulig at jeg går over til HomeSeer. De støtter vel alt som FH gjør, pluss myye mer, så da kan det vel ikke være noe problem å bytte sentralen senere og sette ting opp på nytt? FH var ikke så alt for dyr heller, så et bytte i senere tid er ikke noen krise
 2. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Grunnene for st jeg velger Futurehome er fordi jeg synes systemet deres ser mye mer brukervennlig ut for andre enn meg selv i husstanden og har bekjente som har brukt dette en stund og sier det fungerer knirkefritt. Igjen så kommer det nok litt an på grad av automatisering man ønsker. Futurehome er nok ikke optimalt om man ønsker full kontroll over alle elementer i boligen, men litt mer på et bedagelig nivå.
 3. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Har det egentlig noe å si om systemet er norsk når det støtter internajsonale leverandører? At de ikke støtter alle de samme som feks Homeseer nå, betyr ikke at det ikke kommer etter hvert.
 4. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Har sendt de en henvendelse, så kan se hva de svarer
 5. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  "Det at Futurehome nå støtter IFTTT betyr ikke at vi ikke skal ha en sann integrasjon mot produktene som dere så gjerne ønsker skal være en del av deres smarthus. IFTTT er en integrasjon som vil åpne mange dører og gi mange muligheter både nå og for fremtidige produkter på markedet. Vi er likevel overbevist om at den beste integrasjonen kan vi gjøre selv, du som kunde har likevel nå en mulighet til å gjøre det som trengs, slik at vi i mellomtiden kan bruke vår tid på å lage best mulig støtte for de produktene og tjenestene som bør ha en sann integrasjon." Det var dette avsnittet jeg leste som fikk meg til å tolke IFTTT som en midlertidig løsning. Kan være jeg tolker det feil.
 6. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Tenkte mer på at de sier de jobber med Philips Hue med mer.
 7. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  https://futurehome.no/blog/smarthome/iftttfuturehomesant/ Var bare denne jeg leste. Er jo noen måneder siden, men vet ikke hvor lenge de har snakket om dette.
 8. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Det er typisk.. Det er kanskje vanskeligere enn de trodde😕
 9. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  De skriver på nettsidene sine at de jobber med en egen integrering av Hue i sine systemer. Frem til dette er på plass har de integrert IFTTT, sånn at systemer de ikke har inne selv ennå, kan brukes midlertidig
 10. Reidar Gjertsen

  Hvilken Z-Wave controller bør jeg velge?

  Fant også ut at en kollega bruker Futurehome, så går nok for denne i starten
 11. Reidar Gjertsen

  Futurehome spørsmål?

  Så på listen over støttede systemer og så ikke Philips Hue. Antar da at dette ikke fungerer i deres app? Leste så klart rett etterpå at dette kan brukes ved hjelp av IFTTT. Har aldri brukt dette, men det høres jo veldig enkelt ut!
 12. Reidar Gjertsen

  Hvilken Z-Wave controller bør jeg velge?

  Er det noen som har prøvd Futurehome sin Smarthub og app? Noen erfaringer med disse?
 13. Reidar Gjertsen

  Hvilken Z-Wave controller bør jeg velge?

  Ja, absolutt Jeg har jo vært en iPhone person i mange år. Det eneste som irriterer meg, og som nevnt over, er at Fibaro sine ting kommer med en egen versjon for Apple Home. Og disse er jo så klart dyrere.. Skjønner ikke helt dette? Eller kan mye av Fibaros utstyr brukes med Apple Home appen? Og hva med Philips Hue ev.?
 14. Reidar Gjertsen

  Hvilken Z-Wave controller bør jeg velge?

  Mye sant i det du sier her!😂 Aller helst ville jeg hatt en app som var mer moderne og hadde et utseende som Apples Home app, Philips Hue eller Verisure sin app. Disse er enkle og oversiktlige. Igjen, om jeg skal få aksept til å bruke masse penger på dette, må det kunne brukes lett av alle i husstanden Jeg har ikke testet noen av appene som er laget for Fibaro, Z-wave osv. ennå så om dere har noen tips som passer min forklaring hadde det vært supert
 15. Reidar Gjertsen

  Hvilken Z-Wave controller bør jeg velge?

  Som du selv skriver i den saken, vinner de nok ingen pris for iøyenfallende UI Nå i starten er jeg nok mer opptatt av at det skal være enkelt å bruke og se noen lunde greit ut. Dette er også litt med tanke på å prøve og få en samboer til å bruke det også! Om det ser ut som et PC program fra 90 tallet hvor man må programmere osv, blir det fort uinteressant
×