Gå til innhold
 • Bli medlem

Reidar Gjertsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Reidar Gjertsen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 29. nov. 1992

Hjemmeautomasjon

 • System
  Futurehome

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ok, da skal jeg sjekke ut disse. Jeg har også sett på Aqara sine. Problemet er bare at FH ikke støtter disse ennå, men jeg tror de jobber med noe her. Takk for tips!
 2. Kom gjerne med noen av disse alternativene det er snakk om 😛 De kan være både z-wave og zigbee. For min del blir det nok batteridrift som er alternativet for å unngå synlige kabler over alt der de skal stå.
 3. Jeg har kjøpt to multisensorer og føler jeg har hatt problemer siden første sekund. Det kan være jeg som gjør feil, men jeg håpte de virket ganske greit "out of the box". Først synes jeg begge to ser brukt ut. Linsen eller kuppelen foran ser noe slitt ut og den ene sensoren nede i hjørnet ser noe sideforskyvd ut. Da jeg skulle sette de opp slet jeg veldig med å koble den ene til min FH hub. Den dukket bare opp med batteriverdi, men etter 15-20 forsøk kom den inn med alle verdier. Det tok en halvtimes tid før alle verdiene oppdaterte seg, men de så ut til å virke greit begge to. Jeg satte de først på en hylle samme vei for å sjekke at de viste likt. Lux verdiene var ganske ulike på de og de oppdaterer seg veldig sjeldent selv om lyset forandrer seg ganske mye. Det går fort et par timer mellom hver oppdatering. I dag skulle jeg omsider henge opp den ene, men da vil den plutselig ikke registrere bevegelse. Dette har pleid å oppdatere seg i appen umiddelbart, men nå er det ingen reaksjon fra noen av de. Edit: Jeg dobbelsjekket mens jeg skrev teksten og da virker bevegelse greit. Jeg synes bare det er vanskelig å stole på når begge plutselig ikke var responsiv en stund sammen med alt det andre. Lux verdiene er også 600 og 1900 selv om de står på samme hylle og samme vei. Er det noe jeg gjør galt? Jeg vet folk her inne elsker disse sensorene, men jeg er ikke overbevist..
 4. De er hvert fall oppgitt med ulik rekkevidde på bevegelse (5 og 7 meter). Men er det noen alternativer til oppladbare pakker til disse sensorene? Med tanke på at alt hos meg er ferdig elektrisk sett er det vanskelig å få permanent strøm til en Multi nå i ettertid.
 5. Hahah! Det kan du godt si. Størrelse, vekt, festemuligheter og alt er helt likt?
 6. Jeg ser at TriSensor er på tilbud til 395,- og lurte på å kjøpe denne, men jeg tenkte å høre med ekspertene først. jeg har forstått det sånn at MultiSensor er tingen, men jeg får ikke muligheten til å felle disse inn med strøm for øyeblikket. Jeg ser heller ikke behovet for vibrasjonsmåling eller UV i mitt tilfelle. De oppgir batteritid på en Tri til ett år ved standardinnstillinger. Er dette batterier som kan lades, eller må de kjøpes nye? Jeg lurte også litt på plassering. Bør disse pekes rett mot vinduer osv med tanke på lyssensor for å styre persienner og lignende? Håper dere kan dele deres erfaringer på området. Det er vel ikke såå mye forskjell i pris på disse til vanlig så kanskje det er best med Multi uansett?
 7. Som nevnt i innlegget så har jeg allerede en vervekode aktivert. Det er vel en egen post for å dele koder her på forumet?
 8. Jeg bestemte meg for å bli Tibber kunde og bestilte en Easee lader. Tror nok jeg skal bli veldig fornøyd!
 9. Elektriker sier jeg trenger jordfeilvern type A på kursen mot en Easee lader. Jeg trodde B vernet inne i laderen var nok?
 10. Ble mye info så det ble glemt litt ? Høres ut som Easee er et bra alternativ.
 11. Jeg er usikker ? Kanskje noen som har en TWC kan svare på det?
 12. Mye god info der. Men den er vel smartest om den brukes sammen med Tibber? Og da kan jo Tesla laderen brukes med samme smartlading.
 13. Men vet du om Easee gir noen andre fordeler enn TWC om man ikke har Tesla? Smartlading kan man vel få med Tesla lader også så lenge man er Tibber kunde.
 14. Det er et godt poeng at den er produsert i Norge. Enn så lenge jeg har Model 3 blir 11kW maks. Men jeg mener alle sier at så lenge du har ladeboks så kan du belaste 100% av en sikring? Jeg skulle egentlig ha 40A sikring, men tror det blir 32 nå siden jeg kunne trekke det så lenge jeg hadde ladeboks.
×
×
 • Opprett ny...