Gå til innhold
 • Bli medlem

Lyngbø

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Lyngbø

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet
 1. @petersv Følgte guiden, men får ikke inn spenning og målerstand. I influx ser jeg kun verdiene for strøm og effekt. Noe peiling?
 2. Lyngbø

  Er Elko ZigBee åpen?

  Ok. Conbee mottat og installert. Jeg har tilgang i DeConz, kommer ikke opp en dritt. Er det her jeg skal adde disse clusterene du snakker om? Hvordan gjør jeg dette? Gjennom endpoints? Føler meg litt lost nå...
 3. Lyngbø

  Er Elko ZigBee åpen?

  Nå har jeg bestilt en RPi til, og en conbee stick. Jeg lar homebridge gjøre sitt, og evtuenelle BLE gjennom den. Hvordan installerer jeg Home Assistent uten Hass.io @baronKanon? Har du noe link til en grei «bruksanvisning»? Tenkte å gjøre det slik som deg, med deconz på home assistent. Enkelt forklart: Homebridge kjører sitt med BLE osv. HA mot Zigbee og eventuelle prosjekter. Kanskje migrere mer mot det om jeg liker det bedre 🙂
 4. Lyngbø

  Er Elko ZigBee åpen?

  Ser dere nevner Home Assistent. Antar dette er samme som Hass.io. Lurer på om jeg skal gå til innkjøp av en raspberry til, med hass.io. Forstår det slik at deconz installeres som en plugin med en tilhørende usb typ conbee? Takk for alle svar!
 5. Lyngbø

  Er Elko ZigBee åpen?

  Skrev dette et annen plass, men prøver her og. Hei! Jeg kjører Homekit, med støtte fra Homebridge. Jeg fikk nylig 10 Elko Super R/F av jobben som jeg gjerne kunne tenkt å integrere gjennom Homebridgen til homekiten. Såvidt jeg kan se er det Zigbee på disse... Jeg ser dere har diskutert dette gjennom OpenHAB og SmartThings, og antar da at dette er fullt mulig å implementere hos meg også gjerne gjennom Zigbee på en eller annen måte. Jeg fant da dette forumet når jeg leste på dette, og da jeg er ny på området, skulle jeg gjerne hatt hjelp av noen med litt skuring på dette. Noen som har forslag? Oppsett: Homekit - Apple TV Philips Hue + lys + noen motion. Elgato motion og temp/fukt Homebridge Xioami Bluetooth Temp Div Fake som sjekker om div familiemedlemmer er hjemme Tv osv.
 6. Hei! Jeg kjører Homekit, med støtte fra Homebridge. Jeg fikk nylig 10 Elko Super R/F av jobben som jeg gjerne kunne tenkt å integrere gjennom Homebridgen til homekiten. Såvidt jeg kan se er det Zigbee på disse... Jeg ser dere har diskutert dette gjennom OpenHAB og SmartThings, og antar da at dette er fullt mulig å implementere hos meg også gjerne gjennom Zigbee på en eller annen måte. Jeg fant da dette forumet når jeg leste på dette, og da jeg er ny på området, skulle jeg gjerne hatt hjelp av noen med litt skuring på dette. Noen som har forslag? Oppsett: Homekit - Apple TV Philips Hue + lys + noen motion. Elgato motion og temp/fukt Homebridge Xioami Bluetooth Temp Div Fake som sjekker om div familiemedlemmer er hjemme Tv osv.
×
×
 • Opprett ny...