Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

dr.phil

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

dr.phil sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. dr.phil

    Verisure Plugin

    Feilmeldinger er borte hos meg også etter siste update (HS4)
  2. Perfekt🙂 Da får jeg registrert bevegelse på terrassen i tillegg
  3. Finnes det noen zwave/zigbee Temp Sensor som fungerer utendørs?
  4. Hei. Veldig interresert i denne. Hvor har du kjøpt den? Jeg selv kjøpte Blitzwolf sin som ligner veldig. Men denne fikk jeg aldri inn i Deconz. Måtte til slutt legge den inn via Smarthings huben De ser ganske like ut ser jeg : https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-IS4-ZigBee-LCD-Screen-Smart-Home-Temperature-Humidity-Sensor-Thermometer-Hygrometer-p-1604349.html?gmcCountry=NO&currency=NOK&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgs&utm_content=xibei&utm_campaign=xibei-ssc-no-en-all-0504&gclid=CjwKCAjww5r8BRB6EiwArcckC4X-v7vdbOvDK95-ATjhT6nhpe9cqzAK5JQ-86Mail9sBMC82JPR_hoCdIoQAvD_BwE&cur_warehouse=CN
  5. dr.phil

    Verisure Plugin

    Alt ser ut til å fungere hos meg også, men har fremdeles feil i loggen: "Finner ikke overview for lokasjon ****"
  6. dr.phil

    Verisure Plugin

    @kenneth, takker og bukker Funker som juling når jeg la til de linjene fra HS3 backup
  7. dr.phil

    Verisure Plugin

    Får samme feil som MortenO - melding om "Ingen aktive lokasjoner - sjekk innstillinger..." i loggen. Den finner lokasjon, men viser "lokasjon ikke aktiv" Har fjernet alt av gammel plugin, og installert på nytt Kjører HS 4 Settings:
  8. dr.phil

    Verisure Plugin

    Takk for info. Og takk for at du er på saken
  9. dr.phil

    Verisure Plugin

    @lilfire nice, takker og bukker! Funker hos meg igjen i HS4
  10. dr.phil

    Verisure Plugin

    Topp at du er på saken lilfire 🙂 Digger pluginen og bruker den til bl.a og trigge borte modus og savner den muligheten. But no pressure 😂
  11. sleit litt med å få egigeozone og phlocation til å fungere bra nok. Registrerte ikke at jeg var hjemme før jeg var kommet meg inn og tatt av meg jakka lol. Mulig config feil fra min side. Men etter at jeg la inn 360 og Life 360 plugin som funker det så langt gull. Dette er med Android (samsung tlf.) Kjører fremdeles trial og tester litt til før jeg kjøper den
  12. Har kjørt HomeSeer noen mnd nå og er veldig fornøyd. Kjøpte std versjonen og har derfor ikke HSTouch designer. Huset fungerer stort sett "av seg selv" nå, men ser at det hadde vært topp med en eller flere touchskjermer til å styre enheter. Venter med å gå over på betaen av HS4. Hvis jeg kjøper HSTouch 3 får jeg automatisk oppgradering til 4 når den kommer? Er det andre alternativer jeg kan se på?
  13. dr.phil

    Lys til balkong

    Har i dag hatt en lysslange langs rekkverket på balkongen som jeg har styrt via Z-wave med en Popp utendørsbryter. Lysslangen er nå defekt og trenger ny lyskilde. Litt usikker hva jeg skal gå for denne gangen, men tenker LED strips eller slange. Regner med å fremdeles bruke Popp kontakten siden den har fungert fint. Bør være varmhvit og ikke for kraftig pærer. Veldig interresert i å se hva andre bruker, så bilder hadde vært topp!
  14. Takker for svar. Da tester jeg phlocation 2. Men hvor finner jeg den? Glem det. Fant den ?
  15. Hva bruker dere for å styre eventer etter når man kommer hjem (Geofence)? Har forsøkt å søke og finner litt om PHolcation2, men utifra det jeg har sett så utvikles ikke denne lenger? Noen tips tli andre alternativ? Ønsker ikke at man skal kunne se hvor de forskjellige mobilene er til envher tid, men når device er "hjemme".
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.